reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
o jaaaa poszłam spac a tu już tyle naskrobane :-) niestety się nie wyspałam bo aż 5 razy wstawałam do Kuby...dzisiaj na 10 do lekarza i zobaczymy co tam z nim jest...jeśli chodzi o te chrzciny to Kuba miał robione w domu u moich rodziców bo mają duży dom a my dużą rodzinkę. Tak sobie pomyślałam, że nie chce znowu ich obciążac i poprostu zrobie w restauracji.

a jeśli chodzi o USG 3D ti ile was ta cudowna przyjemnośc wyniosła???:-p
mnie 200zł, ale miałam 32 zdjęcia i 10 filmików:) no plus bardzo dokładne badania:)

VIKAMCIA - ale masz figurkę :szok: poka no mi się na priva bo ty jakaś sexbomba jesteś czuje :-D :-p i niezłe przejście a teraz jaki masz kolor ? ja stwierdziłam że jak mi się już ten kolor znudzi to dowale do tego blond pasemka :-D :-p

A ja muzę już rozkręciłam słonko zajebiście świeci to aż wstać się chciało ! :-)

hehe teraz mam fioletowe a dokładnie "ultraviolet" choć już trochę zmyte, ale postanowiłam ze do porodu już nie będe farbować , bo nie chcę szkodzić dziecku , raz farbowałam więc starczy;-)

a tam.. figurki to ja nie mam zdjęcia kłamia:-D

yy wogóle sorki ze się nie wczytałam i nie pisze ale źle się czuję , bnoli mnie cała noga od samego tyłka do łydki , tak w środku przy samej kości.. nawet powiem że tak mnie aż łaskocze masakra...

ja też jakaś taka popołudniami jestem do doopy, normalnie taka senna, że z córą dziś spałam popołudniu bo już nie wytrzymałam;D a wczoraj mąż się zajmował Młodą bo ja ciągle przysypiałam. Jakieś przesilenie.

Zaraz wkleję foty obrazu mojego męża, który dostałam na święta BN 3 lata temu, tylko wgram na lapa.

tadam:) mi się szalenie podoba, zwłaszcza, że uwielbiam klimaty 'murzyńskie':-)
Zobacz załącznik 322318Zobacz załącznik 322320Zobacz załącznik 322319Zobacz załącznik 322317
pencil.png

sorry za pokraczne foty, zwłaszcza 2 ostatnie, ale właziłam na szafkę by z bliska cyknąc zdjęcie;D

Ostatnia edycja:
Vegas widzę, że mąż ma niezły talent! Tylko pogratulować ;-) mój nawet ładnie rysuje :-p Za to mój tata ładnie maluje i jak byłam mała to miałam cały pokój w postaciach z bajek :-)

Vegas widzę, że mąż ma niezły talent! Tylko pogratulować ;-) mój nawet ładnie rysuje :-p Za to mój tata ładnie maluje i jak byłam mała to miałam cały pokój w postaciach z bajek :-)
on ma talent po swoim ojcu. Jego tata malował obrazy do ich domu:) Aha i miałam Wam pokazac te palmy na ścianie w naszej sypialni, choc i tak wiele razy na pewno je widzieliście:)
To fotki, które już wklejałam.

Zobacz załącznik 322337 lato 2010
mój 9 miesiąc ciąży Zobacz załącznik 322334
i końcówka lata 2010 Zobacz załącznik 322338

[I co lekarz powiedział?

okazało się, że znowu zatoki są zawalone...Kuba już wcześnie był w szpitalu i groziła mu punkcja ale nie wyraziłam zgody. Najpierw chciał leczyc go farmakologicznie i pomogło ale jak tylko wrócił po miesiącu do przedszkola to wystarczyły 3 dni i znowu się ropa zbiera:-(
Wczoraj kupiłam nubilizator( czy jakoś tak) i będę robiła inhalacje Kubusiowi...miał pobierany wymaz z nosa i gardła. Za tydzień będę wiedziec co z tą punkcją:-(

Helloł

Konniczynka no właśnie baardzo rzadko mi się obsuwy zdarzają. U mnie jak w zegarku co 28dni @

Vegas
łoooł zazdroszczę, świetne są te palmy. My to totalne beztalencia jesteśmy w temacie sztuki :-D

Paula coś Ty nie gniewam się, tylko szkoda że nie wypaliło. Nastepnego razu nie daruję :-D no właśnie kiedy następny termin?

Andrewa mam nadzieję że synek szybko wróci do zdrowia..

reklama
Witam.
Wczoraj u mnie tez było słonko, ale na termometrze maskara -15 stopni to się w domu siedziało.
Trinaa A czemu szkoda? Rak jak patrze taki artystyczny kierunek za bardzo dochodowy to nie jest.
Daffi Gratujuję ząbka.
Kamaa Sopokojnie, nie wkręcaj się tak.
Eliza Widzię jednak jest więcej takich dobrych ksieży.
Trinaa Nie daj sue starej babie. Ile ta ciosta ma lat. Jeśli ktos wychowal się świecie gdzie kobiety usługiwąły facetom to potem cały czas będzie miał takie przekonanie.
Monia Witaj.
Vegas no talent to twój mąż ma. a te palmy sa świettne. Mój S tez choruje żebym, mu w pokoju namalowała,a le póki co zajmuje sie tylko rysowaniem.:tak:
Andrewa Wstaw jakiś suwaczek.;-)

Do góry