konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Jednym uchem trzeba wpuszczać, potakiwać, a drugim wypuszczać i robić swoje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie 200zł, ale miałam 32 zdjęcia i 10 filmikówo jaaaa poszłam spac a tu już tyle naskrobane :-) niestety się nie wyspałam bo aż 5 razy wstawałam do Kuby...dzisiaj na 10 do lekarza i zobaczymy co tam z nim jest...jeśli chodzi o te chrzciny to Kuba miał robione w domu u moich rodziców bo mają duży dom a my dużą rodzinkę. Tak sobie pomyślałam, że nie chce znowu ich obciążac i poprostu zrobie w restauracji.
a jeśli chodzi o USG 3D ti ile was ta cudowna przyjemnośc wyniosła???![]()
Teraz też sobie nie poczytam co u was bo M mi truje nad głową.

VIKAMCIA - ale masz figurkępoka no mi się na priva bo ty jakaś sexbomba jesteś czuje
![]()
i niezłe przejście a teraz jaki masz kolor ? ja stwierdziłam że jak mi się już ten kolor znudzi to dowale do tego blond pasemka
![]()
![]()
A ja muzę już rozkręciłam słonko zajebiście świeci to aż wstać się chciało ! :-)

on ma talent po swoim ojcu. Jego tata malował obrazy do ich domuVegas widzę, że mąż ma niezły talent! Tylko pogratulować ;-) mój nawet ładnie rysujeZa to mój tata ładnie maluje i jak byłam mała to miałam cały pokój w postaciach z bajek :-)
[I co lekarz powiedział?
no właśnie kiedy następny termin?