reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Matko już się bałam,że będe miała dzisiaj masę do nadrabiania,a tutaj proszę, koleżanki sobie zrobiły wolne od pisania ;-)

EWI jakoś mi tak zawsze szkoda,kiedy ktoś ma jakiś talent i tego nie wykorzystuje:-)

Vegas boskie te palmy,naprawde ekstra:-)

a jakiej długości te filmiki??:szok:

u mnie za dokładne badanie + 30 min filmik + kilka zdjęć (na zawołanie- jak spytałam czy może to pstryknąć to pstrykał i tak kilka razy)
to dałam 150 zł:tak::tak:

w pierwszej ciąży płaciłam 150e(tu w ie) badanie i też 30 min filmik ale miałąm 39 zdjęć(dokładnie) pani sama pstrykała co chwile:-D

no ale w przeliczeniu zarobków do wydatków to tak jakbym płaciła 150zł więc też byłam zadowolona:-p
oj, króciutkie:) nie pamiętam dokładnie ile mają, ale może nawet nie po 30s. Tak więc wiesz, lepiej jeden długi, ale ten lekarz robi tak to jest tak:) i tak jestem zadowolona:)

a ja jestem nadal non stop ospała, co mam chwilkę to śpię, już trzeci dzień tak, do tego moje ukochane piwo mi nie smakuje, niedobrze mi. Masakra.
Dziś byliśmy na zakupach pampersowych i kaszkowych, u babci J., u teściowej, więc Mała była nieźle padnięta. O 21.40 usnęła.

Ostatnia edycja:
tu zawsze takie pustki w weekend?:-)
Vegas- objawy ciąży?:-D

My 3D w ogóle nie mieliśmy,ale za to zwyczajne czarno-białe musiałam mieć 1-2 razy w miesiącu..Połowkowe trwało prawie godzinę, ale żadnych zdjęć nie dostaliśmy później. Trochę szkoda,bo nie mamy żadnej pamiątki :)
w mojej syt ciąża byłaby nie na miejscu;) Musimy pospłacac raty by na swoje wreszcie iśc. zresztą tabletki jadam:)
Ja miałam co miesiąc foty z usg a na 3D jechałam do innego lekarza bo moja ginka mimo dobrego zwykłego sprzętu nie miała opcji 3D.

:szok:Jedna strona do nadrobienia jestem w szoku :-D

No i @ dalej niet :dry: jutro zrobię test, bo nie idzie wytrzymać w tej nie pewności.

Ja na 3d-4d byłam na połówkowym prywatnie, zdjęcia mam filmik chciałam babka coś tam gadała że zasłania coś, jak dla mnie to ewidentnie chciała na kolejne naciągnąć, bo u nich ciąży nie prowadziłam, a niech się pocałują za samo wejście do gabinetu 80 zł płacisz :baffled:
Za godzinne USG zapłaciłam 180 zł więc jeszcze w granicach zdrowego rozsądku.

A my mieliśmy dziś wyskoczyć na kręgle, ale doopa z tego będzie bo mi coś w nadgarstku strzyknęło i nie dam rady nic podnosić :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej
a co tu takie pustki:-D malusko do nadrabiania;-)
kaama a ile ci sie spóźnia okres? chcecie nastepne bobo juz?
u mnie za zwykle usg 100zl lub 120zl. prywatnie ;]

Nom ide odgrzewac powoli rybke po grecku na obiadek ;-)
Miłej niedzieli zycze :*

reklama
Lolkak 150 zł za zwykłe :szok: a ile płaciłaś za to z przepływami?

E:

Eliza w sumie to nie dużo 3 dni, ja mam książkowe cykle 28 dniowe, i dla mnie takie opóźnienie to anomalia na maxa.

Miki ślicznie wygląda na tym zdjęciu :-)
a jak Hanię ścięliście, bardzo ładnie, nie buntowała się że tak na krótko?

Ostatnia edycja:
Do góry