reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

No to widze ze nie jestem jedynym nalogowcem slodyczy:laugh2:W ciazy na slodkie nie moglam patrzec a teraz jak widze slodkie to mam slinotok:sorry:
Mamolka ja te cwiczenia juz od dawna wykonuje i powiem szczerze ze sa super:tak:Maz tez sie smieje z tego goscia:-D

reklama
To ja za słodkim nie bardzo:no:. I w ciąży i teraz. Zresztą ja nigdy nie lubiłam przesadnie słodkiego. Natomiast słone i kwaśne :rolleyes:.... mmmmmm! Tego mi brakuje! Kapusta kiszona:rolleyes2:, ogórki kiszone:rolleyes2:, cholernie słona mizeria:tak:!!!! Ech.

Trochę to przypomina 6 Weidera, ale na nią jeszcze za wcześnie.
Hmmm, spróbuję, tylko nie wiem czy dam radę ćwiczyć 8 min. bez przerwy :sorry:
A pisząc " widać różnicę" miałaś na myśli efekty??? :-D Bo ja ćwiczę od 2 tyg. i niestety efektów brak, wcisnęłam się co prawda w najluźniejsze dżiny sprzed ciąży, ale wagowo bez zmian:-(

na pewno czuć podczas ćwiczeń :):) Co do wagi- zazdroszczę - ja musiałam kupić spodnie .. no ale jak dupa urosła to takie tego efekty ;/

na pewno czuć podczas ćwiczeń :):) Co do wagi- zazdroszczę - ja musiałam kupić spodnie .. no ale jak dupa urosła to takie tego efekty ;/
Nie ma czego zazdrościć - waga mi stoi odkąd wyszłam ze szpitala:wściekła/y:, zostało jeszcze 6kg, a tak do ideału to z 15kg :dry:
Postanowiłam, że dziś poszukam dietetycznych przepisów w necie, i co? :wściekła/y:przez was oglądam torty bezowe i siedzę uśliniona niczym mój synek:laugh2:

ja chyba nie dam rady cwiczyc tak 8 minut!!! zawsze mialam slabe miesnie brzucha, a poniewaz byl w miare plaski, to sie nie zadreczalam cwiczeniami. chociaz 6 weidera kiedys zrobilam :)

no i dzis przyznam sie Wam, ze zjadlam batonika :( znalazlam gdzies w szzfce zachomikowanego i nie moglam sie powstrzymac. jak jadlam, to czulam ze jestes szczesliwa ;))))

Ja opróżniłam dziś ptasie mleczko, bo mi pudełko zawadzało na stole ;) I teraz się czuję okropnie ciężka. Generalnie słodyczy nie jem - kupowanych, bo domowe pieczone to nie słodycze ;) Po prostu nie kupujemy nic takiego, skoro zawsze jest coś upieczonego w domu. To ptasie mleczko od kogoś dostaliśmy, no i proszę - skusiło ;)

ja sobie kupilam batonika musli ale nie czuje sie po nim za bardzo szczesliwa bo byl bez czekolady.... ale po 2 kawałkach ptasiego mleczka juz mi lepiej:)
ja wole codziennie 100 brzuszków zrobić niz sobe slodycza odmowic;)

Ja opróżniłam dziś ptasie mleczko, bo mi pudełko zawadzało na stole ;) I teraz się czuję okropnie ciężka. Generalnie słodyczy nie jem - kupowanych, bo domowe pieczone to nie słodycze ;) Po prostu nie kupujemy nic takiego, skoro zawsze jest coś upieczonego w domu. To ptasie mleczko od kogoś dostaliśmy, no i proszę - skusiło ;)

to ja dziś w szafce na górze przyuwazyłam zapomniane dostane od kogoś...RAFAAAAEEELLLOO:).......no i pół opakowania juz zjadłam:/ ....

reklama
Do góry