reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja dziś pojechałam do Almy kupić mleko Gerber - 4 pudełka bo była promocja za 9,49 no i oczywiście weszłam do reserved i kupiłam dwie pary rajstop:spiderman i z czachą, dwie pary skarpetek spiderman i uwaga: komplet 5 par majtek na rozmiar 98/104:szok: bo były tak słodkie z motywami bajkowymi z disney i do tego przecenione i nie umiałam się oprzeć:zawstydzona/y: Poza tym weszłam do kapphal kupiłam tą apaszkę, swoją drogą jeszcze raz dzięki marciaa za cynk, cztery pary skarpetek bo dwupak był za 6zł, spodnie sztruksowe przecenione na 13zł i sobie stanik za 19zł.:tak: Po prostu zakupoholiczka ze mnie!;-) Ale ceny boskie.
Polka Napisałaś że Franko ma 12 par jeansów, ja jutro policzę u młodego ale myślę że liczba tych "wyjściowych" na 86 też już sięgła takiej sumy:dry: A miałam już nie kupować żadnych spodni, no ale zobaczyłam te wytarte sztrukskiki za 13zł i to jedne jedyne w tym rozmiarze i nie mogłam ich tam zostawić!:-D

reklama
a my dziś zakupiliśmy prawdziwe buty dla Olci ;-) na razie i tak w nich nie chodzi, bo nie umie, ale musieliśmy kupić, bo kozaczki są juz za małe i Ol protestuje przy wkładaniu.

Frotka Śliczna ta piżamka!!! Marcel do tej pory spał w pajacach ale jak już będzie roczniakiem i wejdzie w rozmiar 86 to przechodzimy na piżamki bo to już duży chłopak:-), właśnie licytuję dwupak.:tak:

pobiję WAs dziewczyny cenami - kupiłam dzisiaj młodemu w reserved czapkę i kapelusz - obie rzeczy przecenione na 1 zł, z wrażenia aż nie mogłam uwierzyć i poprosiłam sprzedawcę o sprawdzenie.
do tego w smyku kapelusz dwustronny za 12 i dzokejkę za 15, w zarze bluzkę z długim rękawem za 9.90. My już do sezonu wiosna-lato w pełni przygotowani:)
A spodni w rozm. 86 też by się nazbierało. Ajentka, Polka - możey robić bitwę na ilość:)

a gdyby któraś z Was nie miała jeszcze dla pociechy kurtki na wiosnę - w zarze widziałam fajne przecenione na 39,90

Ostatnia edycja:
w piatek jade na zakupy wiec wstapie tam:tak:

tez zawsze padam po silesii;-)

musze kupic stanik do sukienki slubnej... i to by bylo wsio... :p potem nic tylko wesele ;-)

w piatek jade na zakupy wiec wstapie tam:tak:

tez zawsze padam po silesii;-)

musze kupic stanik do sukienki slubnej... i to by bylo wsio... :p potem nic tylko wesele ;-)

za tym to się akurat nie rozglądałam, ale widziałam na wystawach w triumphie i intimissimi, że przeceny królują, więc może nawet okazyjnie coś trafisz

reklama
Do góry