agatkaT
Fanka BB :)
he he Zołza rozbawiło mnie to co napisałaś... A tak na marginesie- te wszystkie zwierzątka żyją z Wami w domku? Z tego co pamiętam macie kawalerke tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ironia świetny ten wózek,jak nie znajdę spacerówki z tacką to kupię taki modeljupi juz dojechał wozeczekfajny jest ale ja w ogóle nie radze sobie z tymi roznymi guziczkami przyciskami hehe
poki co spacerówka poszła do piwnicy :-)
uff musze troszke odpoczac :-)
justynka - eh ciezki przypadek z tym D. moj tez mi nic nie dał.... no własnie dlaczego?! ide go zapytac.... ghr...

bóg Ci zapłać dobra kobieta:-)Czerwona róża Róża
JUSTYNKO DLA CIEBIE NA LEPSZY HUMOR, wiem, wiem ze nie na taka czekalas ale może na chwilke sie usmiechniesz.;-)
Oj kusisz,kusisz... :-)madzioolka ja właśnie je smażę,jak chcesz to wpadaj
a piesa duża czy mała? My mamy labradorkę spaślucha i trochę nam ciasno bo mieszkanie też coś jak u Ciebie - niby dwa pokoje ale ten mały to bardziej jak wnęka niż dodatkowe pomieszczenie... już nie mogę się doczekać aż się stąd wyniesiemy bo się duszę...

Zołza to niezły masz zwierzynieca piesa duża czy mała? My mamy labradorkę spaślucha i trochę nam ciasno bo mieszkanie też coś jak u Ciebie - niby dwa pokoje ale ten mały to bardziej jak wnęka niż dodatkowe pomieszczenie... już nie mogę się doczekać aż się stąd wyniesiemy bo się duszę...