reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

juustyna super ten zestaw, ja bym pewnie go obserwowała a potem kupiła :)

co do spacerówek to ja się nie wypowiadam bo ja nie zmieniam. mam jane slalom i jestem mega zadowolona. do baażnika mi się zmieści i jest lekki więc nie widzę potrzeby kupna kolejnego wózka :)

reklama
Marcia świetny esprit:)Jedno bym miała ale .Nie ma poprzeczki od pałąka do siedziska takiej miedzy nóżki.Zawsze musiałabys zapinać Nikosia w szelki.Uwierz ,ze dziecko im starsze tym bardziej sie sprzeciwia szelkom i pózniej wyłazi dołem nawet w trakcie jazdy.Zwróciła mi tez na to uwagę babeczka na spacerze, bo lukneła na nasza parasolkę ,a miała ten problem ze swoja małą.I miała racje bo synek jeździł parasolka coneco i mi zwiewał jak był starszy.

Ten drugi tez fajny .
Ten zestawik obserwuj:)Niestety nie otwieraja mi sie wszystkie zdjecia:(

Ostatnia edycja:
kumam...ten abc design co mam to też nie ma tego o czym piszesz i Niki w chwilach furii mi sie zsuwa i moze wypasc przy chwili nie uwagi

poczytalam o tym espricie i kołka podobno pękają kurcze...a jest swietny bo ma dosc szerokie siedzisko

tez bym wózka nie zmieniała gdyby nie fakt ze muszę siedzisko wyjąc zeby złozyc wózek i to piep*zenia sie z tym szczegolnie w miescie

Ostatnia edycja:
frotka cenna uwaga, ja tak jak polusia na razie nie zmieniam, bo mam tego x-landera i jestem zadowolona ale moze bedziemy cos myslec pozniej... wiec zapamietam

w moim tez tego nie ma, czyli pawelek hajda ;-)

wiolonczela ten twoj mi sie podoba, ladny

Czy mi się wydaje czy wszystkie te spacerówki mają oparcia pochylone? tak na wpół leżąco? Mój x-lander właśnie tak ma i nie da się go całkiem wyprostować, muszę Olci podkładać poduszkę pod plecki żeby prosto siedziała i coś widziała.

Czy mi się wydaje czy wszystkie te spacerówki mają oparcia pochylone? tak na wpół leżąco? Mój x-lander właśnie tak ma i nie da się go całkiem wyprostować, muszę Olci podkładać poduszkę pod plecki żeby prosto siedziała i coś widziała.

ja tak nie mam w jane. oparcie jest prosto i małej dobrze się siedzi.
ja tylko jak dla Julki wybierałam spacerówkę to patrzyłam aby był spory kosz na zakupy i aby dało się oparcie rozłożyć na płasko na leżąco.
w jane mam wszystko i jeszcze ten plus że koła duże pompowane a to ważne u mnie na wsi.

Masz rację:)Może dlatego dzieci nie chcą w szelkach siedzieć.

moj tez tak ma i tez musze wkladac poduszke:baffled:

ale ja szelki zakladam mu tylko na nogi

reklama
Do góry