reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

strip gratuluję!!!
dziewczyny, które też mają jakieś problemy z dłońmi - mam nadzieję, że Wam też pomoże ten linomag :-) tylko trzeba kilka razy dziennie smarować, a najlepiej po każdym umyciu no i na noc. mi super pomogło, a ręce miałam naprawdę okropne!!!

reklama
hej
Noc fantastyczna...Miłosz spał od 22 do 10 (z dwoma przerwami tylko na karmienie):-)A teraz mniej optymistycznie-teściowa jeszcze u mnie siedzi i jakoś nie widzę by zbierała się do wyjścia (kurcze boje się że zostanie tu do jutra-fuck!!!!). Specjalnie jak tylko wstałam,nakarmiłam Miłosza to wybyłam na shopping bo w domu by mnie chyba rozniosło (cały czas jest z dzieckiem i nawet ciężko mi do niego podejść bo ciągle mi go zabiera-dziecinada!!!)nie było mnie 4 godz.(wydałam jak zwykle za dużo kasy)wróciłam-dziecko śpi a ona siedzi jak ten czub przy jego łóżeczku i go pilnuje by chyba jej nie uciekł:-D
Boszeee mam nadzieje że jej miołta niedługo (z nią na pokładzie) wystartuje:-)
Strip super kupkowa wiadomość-gratulacje dla Wojtusia:-)
Natolin boskiiiii avatarek:-)
Frecklis, Miniu gratuluje Waszym dzieciaczkom pięknego "wieku":-)
Moriam zdrówka:-)(a tak na marginesie u mnie jak na razie siada od wczoraj "tylko" zdrowie psychiczne)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zapomnialam pochwalic mimo wszystko Leane- nie dosc ze marchewe wcina ze uszy jej podskakuja to jeszcze od wczoraj ziemniak+por tak wpierdziela ze jakbym dala wiaderko tego to tez by zjadla... w szoku jestem... ale dzis wieczorem zapodam jej "ukochane" owoce, tez musi nauzyc sie jesc.

dziekuje za zyczenia zdrowka! Niestety, czuje sie coraz gorzej.(

strip- cieszymy sie razem z wami! Moze chlopak sie w koncu odblokowal?:))

margerrita- suknia dopiero sie szyje, a ze model z polskiego salonu, to nie ma go w internecie. Pochwale sie jak bedzie gotowa. Buty Kozdry i Rylko znam juz, ale szukam czegos innego. Chce zgrabne, wysokie, na niskiej platformie czolenka w stylu open toe. I nigdzie takich nie ma:( a o bialych mozna zapomniec. Moze zatyzykuje i zamowie cos Allegro. Sic!

tez pamietam jak szukalam, az w koncu sie znalezly takie jak chcialam, wlasnie tez w tym stylu, zwlaszcza, ze moj mezczyzna wysoki to moglam sobie obcasy zarzyczycz :)
a ja mialam takie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gi/ga/pted/brAk2dNagq36ZovJzB.jpg
czekamy tak wiec, na suknie, jak sie uszyje :)
no uciekam obiad robic,
maly darl ryjka 2h koncu ululany zostal w wozku...
kiedy nauczy sie sam zaspiac???
kiedy przespi mi cala noc???
czemu nie wygralam 30 milonow???

Muszę się pochwalić, że niedawno się obudziłam. Młody dzisiaj mnie zaskoczył,bo rano poszedł spać dopiero po kaszce (ok.9:00) i spał półtorej godziny. Po południu myślałam, że nie zaśnie. W końcu położyłam się z nim i padliśmy oboje, znowu na półtorej godziny :-) W ciągu dnia spał w sumie tyle co zwykle, ale zdecydowanie wolę 1 albo 2 dłuższe drzemki niż kilka krótkich (wtedy tylko przez pierwsze 1/2 godziny jest wyspany a potem zaczyna marudzić). Mały maruda wyspany, pojedzony i szczęśliwy leży grzecznie na macie.

Frecklis gratulacje z okazji czterech miesięcy :-)

Strip super, że kupka poszła sama. Może w końcu wszystko się unormuje.

hahah, Rysia ja na swoją też "czarownica" mówię ;-)

No, a ja dziś wybyłam do sklepu po zakupy. Mąż mnie wygonił żebym w domu nie siedziała ciągle i miałam kupić coś na obiad. No to wróciłam, na obiad nic nie kupiłam, a wydałam 350 zł. A to sery pleśniowe, bułeczek 500 rodzajów, słoiczki dla dziecia, słodycze no i jakoś tak wyszło. Oj tam oj tam... Zamówiliśmy pizze, a mąż stwierdził, że już lepiej żebym w domu siedziała heh :-)
No po porodzie jednak priorytety się zmieniają bo najbardziej jestem zadowolona z kaszki brzoskwiniowej dla Hubsona ;-)

dorisday Fajnie,ze zauwazylas:*
My mamy strasznie leniwy dzien..Maly marudzi,co zasnie to zaraz sie budzi z placzem(chyba go brzuch boli i znowu nie wiem od czego:-( albo ja cos zjadlam a dodam,ze nie stosuje juz takiej rygorystycznej diety albo przez jakis sloiczek..ehh..
A ze my tez sie dzis nie wyspalismy to wlasnie zaliczylismy w trojke godzinna drzemke.Narazie wstalam tylko ja:-)
Moriam a moze sprobuj na ebayu poszukac butow,akurat slubnych nie szukalam ale ogolnie jest duzy wybor.Ja preferuje albo uk albo com;-)

reklama
Witam się wreszcie!

Wchodzę po trzech dniach nieobecności i co widzę? Natolin ma jakiś zabójczy awatar, a u Wojtusia KUPA sama z siebie! Pieknie pięknie, chwilę mnie nie ma a tu takie zmiany? Aż sie boję zajrzeć wstecz, choć i tak Was nie nadrobię...

Dzięki wielkie za to ze o mnie pamiętacie.
W piątek nie miałam prądu, wiec pojechałam do moich rodziców. Autobusem. Potem w sobotę od 10 rano goście (pogrzało... chyba że chcieli mi podać śniadanie do łózka?) siedzieli do 13 potem sprzatanie, wieczorem wyjscie. W niedzielę spałam do.... 12 w południe :-) Pierwszy trymestr, Kochane. Możecie powspominać jak spanie bierze wtedy... Potem obiadek u Rodziców. No i jestem :-)

Do góry