Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Współczuję samopoczucia, żebyś tylko malutkiej nie zaraziła.a ja od rana bol gardla i fatalne samopoczucie-masakra i mnie dopadlo
Malej za to katarek minal.
Wczoraj latalam po sklepach-za butami do slubu-tragedia-nie ma nicno i za meblami do salonu, bo nadal na kartonach mieszkam-i tez nic
ja zwariuje! Nie dam 5tys za szafke pod TV, a jak juz cos ma normalna cene to wyglad i jakosc nie do przyjecia. Ot, polska rzeczywistosc
![]()
Nat, no,to super,ze wreszcie ręce wygojone.Awatarek zarąbisty,w pierwszej chwili,jak rzucił mi się w oczy,to myslałam,że jakiś przystojny tatuś do nas dołączył
.
Ciocia wpadła jak po ogień,zasypała Amelkę prezentami.Dostałyśmy czteropak chusteczek babydream,herbatkę owocową Milupa od 4 mca,herbatkę Hipp taką do parzenia owocową,tez od 4 mca,zabawki i kosmetyki do kąpieli,balony z buźkami,które Amelce najlepiej przypasowały ,a dla mnie słodycze dla alergików
.Szkoda,że tak szybko się zmyła,bo bardzo ją lubię.A Amelka prawie całą wizyte przespała,a jak się obudziła,to wcale się nie bała,tylko gadała i śmiała sie do nich(bo była z 12 letnią córką)
.Fajnie mi sie dzień zaczął,mam nadzieję,że dalej też taki będzie
.
Teściowa ululana...w końcu mam święty spokój!!!Dziewczyny które mieszkają z teściowymi-wielki szacun dla Was bo ja bym ześwirowała i chyba szybko wylądowałabym w wariatkowie;-)
Dziulka,doris,onesmile,natolin,sarisa,efa,mała_mi dziękuje za to że jesteście za. Bardzo mi się milutko zrobiło w ten pochrzaniony weekend:-)
Monimoni wiem że jesteś strażniczką prywatności i rozumiem wszystkie Twoje obawy itp.i żebyś wiedziała że "nieufne dziewuchy" napisałam tylko w żartobliwej przenośni a nie złośliwie:-)
Natolin ja też często sypiam z kochankami "ciuchami":-)Nie ma to jak dobra organizacja;-)
Drażni mnie czasem strasznie...;-) z pingwina w Małaszyńskiego
mam jakiegoś świra od rana ;-)
a tak poważnie to chciałam napisać, że może część z Was pamięta, że miałam BARDZO zniszczone dłonie, po prostu tak sucha skóra, że taka tarka jakby, okropność! i całe czerwone. i powiem Wam, że próbowałam różnych rzeczy i wygrał linomag ten w zielonym opakowaniu! po prostu rewelacja, że też od razu nie pomyślałam, teraz doprawiam maścią ochronną z witaminą A, ale najlepszy jednak na zagojenie okazał się linomag