czarodziejkaM
Fanka BB :)
oooo suwaczek mi zniknął, o co kaman?
no a tutaj jest,nie wiem co się stało
no a tutaj jest,nie wiem co się stało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To mój syn też od środy chory i też mam wrażenie, że zamiast lepiej to gorzej się robi. Wieczorem miał ponad 38 st gorączki.E-lona współczuję choróbska. Moja córcia też chora i aż się boję się co jej się wykluje. Od środy ciągle jej się pogarsza zamiast być lepiej. Dzisiaj do kaszlu, chrypy i kataru, które z dnia na dzień są coraz gorsze, doszła temperatura :-(
Moim zdaniem najlepiej założyć sobie konto, np. na fotosiku i tam wrzucać fotki, a potem najłatwiej link do zdjęcia wkleić na zamkniętej. Poza tym jak masz już konto gdzieś założone to potem na allegro możesz zdjęcia wklejać i za to nie płacisz.czy ktoś mi moze wytłumaczyc jak się wstawia zdjęcia na tym wątku zamkniętym ? Bo ja nie wiem jak![]()
To teraz już z górki. Jak do mnie przyjeżdża ktoś z kim nie bardzo mam ochotę przebywać to wtedy, np. idę karmić lub usypiać Laurę i tak sobie siedzę potem w pokoju jak najdłużej.Koszmarny dzień ale udało się...PRZEŻYŁAM!!!7 godzin niechcianych,nieproszonych gości a teraz mam jeszcze teściową ale ją też jakoś zniosę do jutra:-)
No to nie masz racji. Ja tam zawsze czytam to co piszesz, ale nie zawsze mam czas, żeby się do tego odnieść. Podziwiam Cię, że po cały dniu na uczelni miałaś jeszcze siły i ochotę na porządki.Chyba nie jestem w stanie nic więcej napisać już. W ogóle mam wrażenie że jakoś nikt nie lubi mnie czytać.... :/
a tak poważnie to chciałam napisać, że może część z Was pamięta, że miałam BARDZO zniszczone dłonie, po prostu tak sucha skóra, że taka tarka jakby, okropność! i całe czerwone. i powiem Wam, że próbowałam różnych rzeczy i wygrał linomag ten w zielonym opakowaniu! po prostu rewelacja, że też od razu nie pomyślałam, teraz doprawiam maścią ochronną z witaminą A, ale najlepszy jednak na zagojenie okazał się linomag
a ja od rana bol gardla i fatalne samopoczucie-masakra i mnie dopadlo
Malej za to katarek minal.
Wczoraj latalam po sklepach-za butami do slubu-tragedia-nie ma nicno i za meblami do salonu, bo nadal na kartonach mieszkam-i tez nic
ja zwariuje! Nie dam 5tys za szafke pod TV, a jak juz cos ma normalna cene to wyglad i jakosc nie do przyjecia. Ot, polska rzeczywistosc
![]()