reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam sie niedzielnie
Dzisiaj znowu nie wyspana jestem ale wczoraj siedzielismy z Tomkiem,ja wypilam troszke martini a on kilka drineczkow i gadalismy sobie do nocy:-),Bardzo fajny byyl wczoraj dzien.,do tego synek budzil sie bardzoo czesto bo znowu go bąki meczyly..
Mowicie ,ze zimno u was hmmm..U nas dzis dowalilo i jest-20!!!!!!:szok: za to ze sloncem ale mroz niezly..
Buziaki milej niedzieli!!!

Hej!
E-lona współczuję choróbska. Moja córcia też chora i aż się boję się co jej się wykluje. Od środy ciągle jej się pogarsza zamiast być lepiej. Dzisiaj do kaszlu, chrypy i kataru, które z dnia na dzień są coraz gorsze, doszła temperatura :-(
To mój syn też od środy chory i też mam wrażenie, że zamiast lepiej to gorzej się robi. Wieczorem miał ponad 38 st gorączki.

czy ktoś mi moze wytłumaczyc jak się wstawia zdjęcia na tym wątku zamkniętym ? Bo ja nie wiem jak :baffled::confused2:
Moim zdaniem najlepiej założyć sobie konto, np. na fotosiku i tam wrzucać fotki, a potem najłatwiej link do zdjęcia wkleić na zamkniętej. Poza tym jak masz już konto gdzieś założone to potem na allegro możesz zdjęcia wklejać i za to nie płacisz.

Koszmarny dzień ale udało się...PRZEŻYŁAM!!!7 godzin niechcianych,nieproszonych gości a teraz mam jeszcze teściową ale ją też jakoś zniosę do jutra:-)
To teraz już z górki. Jak do mnie przyjeżdża ktoś z kim nie bardzo mam ochotę przebywać to wtedy, np. idę karmić lub usypiać Laurę i tak sobie siedzę potem w pokoju jak najdłużej.
Co do dostępu do grupy zamkniętej to jestem za.

Chyba nie jestem w stanie nic więcej napisać już. W ogóle mam wrażenie że jakoś nikt nie lubi mnie czytać.... :/
No to nie masz racji. Ja tam zawsze czytam to co piszesz, ale nie zawsze mam czas, żeby się do tego odnieść. Podziwiam Cię, że po cały dniu na uczelni miałaś jeszcze siły i ochotę na porządki.

Rzutka, malutka80, sarisa wszystkiego naj z okazji czwórek na suwaczkach!!

Dzięki za życzenia zdrówka dla dzieciaków. Myślałam, że noc będzie tragiczna, a tu niespodzianka. Laura jak zasnęła po 23.00 to wstała ok 6.00, a Daniel obudził się wcześniej przez kaszel, ale zaraz zasnął i wstał po 6.00 już wyspany. Mąż do niego poszedł, a ja spałam do po 9.00 także się wyspałam.
Teraz uciekam zjeść śniadanko.

;-) z pingwina w Małaszyńskiego :-D
mam jakiegoś świra od rana ;-)

a tak poważnie to chciałam napisać, że może część z Was pamięta, że miałam BARDZO zniszczone dłonie, po prostu tak sucha skóra, że taka tarka jakby, okropność! i całe czerwone. i powiem Wam, że próbowałam różnych rzeczy i wygrał linomag ten w zielonym opakowaniu! po prostu rewelacja, że też od razu nie pomyślałam, teraz doprawiam maścią ochronną z witaminą A, ale najlepszy jednak na zagojenie okazał się linomag

a ja od rana bol gardla i fatalne samopoczucie-masakra i mnie dopadlo:(
Malej za to katarek minal.
Wczoraj latalam po sklepach-za butami do slubu-tragedia-nie ma nic:( no i za meblami do salonu, bo nadal na kartonach mieszkam-i tez nic:( ja zwariuje! Nie dam 5tys za szafke pod TV, a jak juz cos ma normalna cene to wyglad i jakosc nie do przyjecia. Ot, polska rzeczywistosc:(

a tak poważnie to chciałam napisać, że może część z Was pamięta, że miałam BARDZO zniszczone dłonie, po prostu tak sucha skóra, że taka tarka jakby, okropność! i całe czerwone. i powiem Wam, że próbowałam różnych rzeczy i wygrał linomag ten w zielonym opakowaniu! po prostu rewelacja, że też od razu nie pomyślałam, teraz doprawiam maścią ochronną z witaminą A, ale najlepszy jednak na zagojenie okazał się linomag

Muszę spróbować, bo moje dłonie wyglądają fatalnie.

a ja od rana bol gardla i fatalne samopoczucie-masakra i mnie dopadlo:(
Malej za to katarek minal.
Wczoraj latalam po sklepach-za butami do slubu-tragedia-nie ma nic:( no i za meblami do salonu, bo nadal na kartonach mieszkam-i tez nic:( ja zwariuje! Nie dam 5tys za szafke pod TV, a jak juz cos ma normalna cene to wyglad i jakosc nie do przyjecia. Ot, polska rzeczywistosc:(

Ja też wstałam dzisiaj z bólem gardła. Oby młoda mnie nie zaraziła.

reklama
Nat, no,to super,ze wreszcie ręce wygojone:).Awatarek zarąbisty,w pierwszej chwili,jak rzucił mi się w oczy,to myslałam,że jakiś przystojny tatuś do nas dołączył:-D.
Ciocia wpadła jak po ogień,zasypała Amelkę prezentami :).Dostałyśmy czteropak chusteczek babydream,herbatkę owocową Milupa od 4 mca,herbatkę Hipp taką do parzenia owocową,tez od 4 mca,zabawki i kosmetyki do kąpieli,balony z buźkami,które Amelce najlepiej przypasowały ,a dla mnie słodycze dla alergików:).Szkoda,że tak szybko się zmyła,bo bardzo ją lubię.A Amelka prawie całą wizyte przespała,a jak się obudziła,to wcale się nie bała,tylko gadała i śmiała sie do nich(bo była z 12 letnią córką):).Fajnie mi sie dzień zaczął,mam nadzieję,że dalej też taki będzie:).

Do góry