reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wracamy do formy :)

Ja się pochwalę, że kolejny kilogram poszedł sobie w siną dal :) Spadłam dzięki temu do kolejnej dziesiątki ;) Jeszcze kilo do wagi sprzed ciąży i 4,5 do pożądanej :) Dieta drożdżówkowa czyni cuda ;) A jak jeszcze zacznę ćwiczyć, to będę niknąć w oczach ;)

reklama
mnie trochę martwi ta moja sucha skóra, bo się boję, że się nie zregeneruje tak dobrze... Mój balsam niby pomaga, ale musiałabym 2 razy dziennie się nim packać. Już myślałam, co moge wprowadzić do diety, co by pomogło... oliwki działają bardzo dobrze w kremach, jak się je je to też??

mi figura też się zmieniła - choć uważam że po pierwszej ciąży gorzej wyglądałam, choć waga szybciej spadła. Dziś zobaczyłam po "6" "7" więc jestem tym bardziej zadowolona, waga na dziś 67,9 :) Tylko że teraz wcierałam w ciało dużo kosmetyków ujędrniająco- liftingująco- antycellulitowych + wcześniej peelingi, no i Dukan, w chwilowym zawieszeniu

U mnie zdrowe odżywianie daje rezultaty. 1 kg w dół (ważę 65,5 kg)
Ćwiczenia sprawiły że biodra z 99 cm zeszły na 97 cm, brzuch z 85 cm na 83 cm, udo z 56 cm na 54 cm. Czyli na tydzień spadło wszedzie po 2 cm.

zrobiłam sobie nowy blondzik na głowie:) w końcu jutro wracam do pracy, więc będzie mi lżej, jak w lustrze cos miłego od rana zobaczę...
zreszta juz miałam te moje myszowate odrosty, bo ostanio robiłam w listopadzie przed przyjazdem mamy (czyli jakoś na początku)

mi figura też się zmieniła - choć uważam że po pierwszej ciąży gorzej wyglądałam, choć waga szybciej spadła. Dziś zobaczyłam po "6" "7" więc jestem tym bardziej zadowolona, waga na dziś 67,9 :) Tylko że teraz wcierałam w ciało dużo kosmetyków ujędrniająco- liftingująco- antycellulitowych + wcześniej peelingi, no i Dukan, w chwilowym zawieszeniu
ale Ty chyba karmisz cyckiem?? i wcierasz w siebie tyle tego??
ja chyba zaczne diete po tłustym czwartku:D

reklama
Do góry