reklama
No nie ja tez mówiłam ze nawet ładna, koniec tematu
no ona to chyba nawet 28 w tym roku, ale rzeczywiscie nie dałabym jej tyle
A my własnie wróciliślmy ze spaceru, ładna pogoda jest
A teraz szamam kolejnego pączka
no ona to chyba nawet 28 w tym roku, ale rzeczywiscie nie dałabym jej tyle
A my własnie wróciliślmy ze spaceru, ładna pogoda jest
A teraz szamam kolejnego pączka
Ostatnia edycja:
kiniorek91
Fanka BB :)
hehe ja z ciekawości zaglądnęłam na VOD i znalazłam ten odcinek wczorajszy You can dance - Po prostu tańcz! - You can dance - Po prostu tańcz! - S06E01 - VoD w Onet.pl od 19min gdzieś jest ta Edyta... Hehe no a te majtki to takie pełne miała rzeczywiście jak jakieś reformy 
Ja dzisiaj tłusty czwartek obchodzę z pączkami z Lidla. Mają pyszne nadzienie i są bardzo delikatne mmmm ^^

Ja dzisiaj tłusty czwartek obchodzę z pączkami z Lidla. Mają pyszne nadzienie i są bardzo delikatne mmmm ^^
umi2
Nie no ze pełne to sie nie dziwie bo wygibasy robila a takie wyciete maja to do siebie ze mogą sie przesunąć, nie chciała sie pewnie tym denerwować tylko mogła jakies czarne wziąć albo całkiem białe albo jakis inny kolor ale mocny a nie taki łoosiowy czy to róz nie wiemhehe ja z ciekawości zaglądnęłam na VOD i znalazłam ten odcinek wczorajszy You can dance - Po prostu tańcz! - You can dance - Po prostu tańcz! - S06E01 - VoD w Onet.pl od 19min gdzieś jest ta Edyta... Hehe no a te majtki to takie pełne miała rzeczywiście jak jakieś reformy
lolkak
Październikowa Mama Mai
Hej dziewczyny,
Od rana próbuję się wbić,ale Maja cały czas jęczy i tylko na rękach siedzi cicho
Nadrobię później,póki co przeczytała ostatnią i pierwszą stronę ;-)
Patrycja Ty się nie przejmuj tylko zmieniaj dentystkę!! Baba nie ma podejścia ani do dorosłych ani do dzieci! No i mam nadzieję,że szybko sie z ta przepukliną uwiniecie i będzie po kłopocie.
Patisia u nas było by na pewno około 200 osób i też połowie musiałabym nocleg zaklepać,więc póki co mi się nie chce
Anetka pochwal się tatuażem :-)
Umi ja też myślałam,że będzie ślub
Koniczynka raczej nie mogli znaleźć wspólnego języka,ale może będzie lepiej
Grunt,że spała :-)
Resztę później,bo śmigam na spacer :-)
Od rana próbuję się wbić,ale Maja cały czas jęczy i tylko na rękach siedzi cicho

Nadrobię później,póki co przeczytała ostatnią i pierwszą stronę ;-)
Patrycja Ty się nie przejmuj tylko zmieniaj dentystkę!! Baba nie ma podejścia ani do dorosłych ani do dzieci! No i mam nadzieję,że szybko sie z ta przepukliną uwiniecie i będzie po kłopocie.
Patisia u nas było by na pewno około 200 osób i też połowie musiałabym nocleg zaklepać,więc póki co mi się nie chce

Anetka pochwal się tatuażem :-)
Umi ja też myślałam,że będzie ślub

Koniczynka raczej nie mogli znaleźć wspólnego języka,ale może będzie lepiej

Resztę później,bo śmigam na spacer :-)
kiniorek91
Nie no ze pełne to sie nie dziwie bo wygibasy robila a takie wyciete maja to do siebie ze mogą sie przesunąć, nie chciała sie pewnie tym denerwować tylko mogła jakies czarne wziąć albo całkiem białe albo jakis inny kolor ale mocny a nie taki łoosiowy czy to róz nie wiem
No ja nie mówię że mają być jakieś mega sexy żeby w tyłek jej wchodziły. Ale chociaż takie bardziej kobiece kurcze... Bo jak jej sukieneczka podwiała do góry przy tym siadzie to całe jej było widać od tyłu i jakoś nie za fajnie się to prezentowało. No kolor w sumie bardziej pod sukienkę mógł być. A robią jeszcze tak że są części łączone w sukienkach... Jakby zrobione na body więc też mogła pomyśleć o czymś podobnym. Ale spoko ja się nie znam może :-)
A powiem wam że ja mam słabość do takich szczerych osób. Aż mi się oczy zaszkliły bo jest w niej pasja itp. No ja ogólnie do wrażliwców należę ;-)
Liza
anetka oki, juz sie upiekłoi teraz stygnie;-) dam znac czy dobre:-)
Lolkak bidulko ale taTwoja córka domaga sie ciebie:-)
Ja mysle czy wychodzic na dwór po poludniu... ;-) ale chyba wyjde bo pojutrze juz znow ma padac deszcz ze sniegiem...
Lolkak bidulko ale taTwoja córka domaga sie ciebie:-)
Ja mysle czy wychodzic na dwór po poludniu... ;-) ale chyba wyjde bo pojutrze juz znow ma padac deszcz ze sniegiem...

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Kobity
Moja córeczka ma katar
Bidula się męczy. Ale mamy i kropelki homeopatyczne, i fridę i działamy
Nawet ma fajny humorek. Nocka też była bardzo fajna.
Teraz ma drzemkę. Już 20min.
Anetko zdrowia dla Zuzi;*
Poza tym ja nie wiem czy zwalic winę na pogodę z katarem Martynki bo dziś się dowiedziałam, że we wtorek na urodzinach u cioci męża Maja, nasza Chrześniaczka, była chora! Nie wiem czemu szwagierka z nią przyjechała w takim stanie wiedząc dobrze, że będzie tam i Martynka i Krzyś. Przecież ciocia by zrozumiała, że Maja chora. Inna kuzynka potrafiła siedziec w domu z chorym dzieckiem. Trochę się zdenerwowałam bo ja nigdy nie jeżdżę z Martynką do teściowej jak Martynka chora i jak wiem, że tam Maja jest. A szwagierka jakby w nosie to miała. Mąż nie mógł zarazic Młodej bo kataru nie miał /wczoraj myślałam, że on ją zaraził, ale mnie uświadomił, że on miał tylko bolące gardło/, więc to możliwe Maja zaraziła
Martynko to chyba można Ci po cichu gratulowac?;-) gratulacje;* no i na ulotkach z tabletek jak i plastrów pisze, że nie powinno się palic papierosów stosując taką anty
Moja córeczka ma katar
Teraz ma drzemkę. Już 20min.
Anetko zdrowia dla Zuzi;*
Poza tym ja nie wiem czy zwalic winę na pogodę z katarem Martynki bo dziś się dowiedziałam, że we wtorek na urodzinach u cioci męża Maja, nasza Chrześniaczka, była chora! Nie wiem czemu szwagierka z nią przyjechała w takim stanie wiedząc dobrze, że będzie tam i Martynka i Krzyś. Przecież ciocia by zrozumiała, że Maja chora. Inna kuzynka potrafiła siedziec w domu z chorym dzieckiem. Trochę się zdenerwowałam bo ja nigdy nie jeżdżę z Martynką do teściowej jak Martynka chora i jak wiem, że tam Maja jest. A szwagierka jakby w nosie to miała. Mąż nie mógł zarazic Młodej bo kataru nie miał /wczoraj myślałam, że on ją zaraził, ale mnie uświadomił, że on miał tylko bolące gardło/, więc to możliwe Maja zaraziła
Martynko to chyba można Ci po cichu gratulowac?;-) gratulacje;* no i na ulotkach z tabletek jak i plastrów pisze, że nie powinno się palic papierosów stosując taką anty

reklama