Cześc dziewczyny! Mam do Was pytanie... strasznie boli mnie dzisiaj podbrzusze... w sumie to pierwszy raz... jest to raczej ciągły ból a nie kłucie... i nie wiem co myślec... bo jak rozciąga się macica to podobno ciągnie po bokach... a mnie boli jak na miesiączkę... hmmm.... trochę się martwię i nie wiem, czy wziąśc No-spe czy lepiej przeczekac... może przestanie
reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Cześc dziewczyny! Mam do Was pytanie... strasznie boli mnie dzisiaj podbrzusze... w sumie to pierwszy raz... jest to raczej ciągły ból a nie kłucie... i nie wiem co myślec... bo jak rozciąga się macica to podobno ciągnie po bokach... a mnie boli jak na miesiączkę... hmmm.... trochę się martwię i nie wiem, czy wziąśc No-spe czy lepiej przeczekac... może przestanie
Myślę, że no-spa, a jak nie przestanie to do lekarza
cokies tylko ja nie miałam żadnych mdłości i wymiotów do tej pory
Poczekam do jutra, i zadzwonię do mojego gina
LANA
agu_la-GRATULACJE !!!!SYNUNIA najważniesze,że zdrowy
.kOLEJNY MAŁY FACECIK DO KOMPLETU W SIERPNIÓWECZKACH
Tak to właśnie jest niby się nie nastawiamy a podświadomie o czymś jednak marzymy cichutko.
Jedni chcą chłopca a mają dziewuszke inni dziewuszkę chcą a dostają chłopca:-)
Ja też wolałabym teraz chłopca o mam córcie i niby ma być ale na 100% okaże się 25 marca.
karolaola-gratuluję udanej wizyty:-) -pokaże co ma napewno następnym razem

Tak to właśnie jest niby się nie nastawiamy a podświadomie o czymś jednak marzymy cichutko.
Jedni chcą chłopca a mają dziewuszke inni dziewuszkę chcą a dostają chłopca:-)
Ja też wolałabym teraz chłopca o mam córcie i niby ma być ale na 100% okaże się 25 marca.
karolaola-gratuluję udanej wizyty:-) -pokaże co ma napewno następnym razem

Ostatnia edycja:
a85
Cześć Dziewczyny!
Ślub załatwiony, będzie 26 marca, ale nie obyło się bez krzyków
haha za wszystko w tym kraju trzeba płacić. Latać z jednego miejsca do drugiego. Obrączki wybrane. Będą około 23
ale nie umiałam się zdecydować i ostatecznie to jutro tam jeszcze zadzwonię i zmienię na inne
))
jutro mam to badanie z obciążeniem glukozy, czy jak się to tam zwie
a teraz to padam i ide do lozka! dobranoc
)
od jutra zaczynam szukac sukienki, bo czasu to nie mamy za duzo
Ślub załatwiony, będzie 26 marca, ale nie obyło się bez krzyków
jutro mam to badanie z obciążeniem glukozy, czy jak się to tam zwie
a teraz to padam i ide do lozka! dobranoc
od jutra zaczynam szukac sukienki, bo czasu to nie mamy za duzo
cokies
a85-to gratuluje i życzę powodzenia w przygotowaniach i co najważniejsze odpoczywaj w miare tyle ile się da
a85 gratuluje załatwionych spraw ślubnych.:-) ciesze sie bardzo ze udało sie taki szybki termin załatwic:-) i daj nam znaka jutro po badaniach co i jak
ja już tez zmykam do łózka bo padam na twarz a jutro wizyta.:-)ehh nie wiem czy uda mi sie dziś zasnąć z wrażenia...:-)
dobranoc kochane spijcie dobrze

ja już tez zmykam do łózka bo padam na twarz a jutro wizyta.:-)ehh nie wiem czy uda mi sie dziś zasnąć z wrażenia...:-)
dobranoc kochane spijcie dobrze
neilaaa
a85 świetna wiadomość !!! Teraz oby do 26 marca
a później już tylko wypatrywać sierpnia :-) No i koniecznie pochwal się jak uda Ci się kupić ślubną kreację 
reklama