reklama
Rysia, ja od jakiegos czasu daje Amelce krople Chibroxin i pomagaja,oczko juz nie ropieje-próbowałaś kropli?bo może to ropienie teraz takie wtórne jest- był zatkany kanalik,wdało sie zapalenie,kanalik odetkany,a zapalenie trwa ,stad ropa- mysle,że u nas mogło tak własnie byc.Początkowo nie widziałam efektów,ale teraz juz tak.
Dzień dobry w piękny, słoneczny poranek :-)
Dawidowe witaj w klubie- ja dzisiaj na nogach od 4:30. U mnie podobnie jak wczoraj młody po karmieniu zasnął a mamusia zaczęła się dusić i miała po spaniu. Ehh, a myślałam, że już będzie lepiej, bo wczoraj zaczęłam łykać jakieś tabsy.
Na nocki w sumie nie mogę narzekać. Wojtek budzi się tylko jeden raz. Co lepsze, dzisiaj znowu nie chciało mi się wstawać. Owszem młody leżał bardzo grzecznie, troszkę postękał, ale jak matka za długo nie wstawała, to zaczął włączać pozytywkę. Wtedy nie było wyboru- pobudziłby wszystkich gdybym dalej leżała.
Ida, ulisia gratki z okazji 5 miesięcy
Roxannka trzymam kciuki za szczepienie
Fryzjera uwielbiam, choć eksperymenty to tylko u kogoś kogo dobrze znam. Komuś obcemu nie dałabym się dotknąć. Moją fryzjerkę znam już od 5 lat. Często pozwalam jej robić co zechce. Efekty bywają różne- zdarza się, że początkowo jestem przerażona, ale jak się przyzwyczaję to nie mogę narzekać.
Dawidowe witaj w klubie- ja dzisiaj na nogach od 4:30. U mnie podobnie jak wczoraj młody po karmieniu zasnął a mamusia zaczęła się dusić i miała po spaniu. Ehh, a myślałam, że już będzie lepiej, bo wczoraj zaczęłam łykać jakieś tabsy.
Na nocki w sumie nie mogę narzekać. Wojtek budzi się tylko jeden raz. Co lepsze, dzisiaj znowu nie chciało mi się wstawać. Owszem młody leżał bardzo grzecznie, troszkę postękał, ale jak matka za długo nie wstawała, to zaczął włączać pozytywkę. Wtedy nie było wyboru- pobudziłby wszystkich gdybym dalej leżała.
Ida, ulisia gratki z okazji 5 miesięcy
Roxannka trzymam kciuki za szczepienie
Fryzjera uwielbiam, choć eksperymenty to tylko u kogoś kogo dobrze znam. Komuś obcemu nie dałabym się dotknąć. Moją fryzjerkę znam już od 5 lat. Często pozwalam jej robić co zechce. Efekty bywają różne- zdarza się, że początkowo jestem przerażona, ale jak się przyzwyczaję to nie mogę narzekać.
R
rysia85
Gość
Rysia, ja od jakiegos czasu daje Amelce krople Chibroxin i pomagaja,oczko juz nie ropieje-próbowałaś kropli?bo może to ropienie teraz takie wtórne jest- był zatkany kanalik,wdało sie zapalenie,kanalik odetkany,a zapalenie trwa ,stad ropa- mysle,że u nas mogło tak własnie byc.Początkowo nie widziałam efektów,ale teraz juz tak.
Nie takich nie używaliśmy-ostatnio kropiliśmy Biodacyną bo takie nam przepisał lekarz ale niestety nie pomogły:-(A te krople Chibroxin są na recepte bo chętnie spróbujemy bo to przekuwanie mnie przeraża

Emiliab,Malutka,dzieki za wspólczucie
.jak dla mnie,to mogłaby nawet sie budzic o 4.30,byleby wieczorem i w nocy zasnęła jak człowiek...
.Tak to nic nie moge zrobic,jak siadam do BB,to latam co 15 minut do niej,w koncu sie poddaje i się kłade,ale wcale to lepszych efektów nie daje...Nieraz uszami jej sie wylewa,a i tak pobudka,jęk,szukanie cyca...Ale ja sie nie poddaje i mam nadzieje,że wkoncu ja przechytrzę i cos wymyslę
.Podziwiam tylko Strip,że ma tak samo,a za kazdym razem odkłada Wojtusia do łóżeczka...ja na drugi dzien byłabym dead...
R
rysia85
Gość
no to jutro poproszę o recepte na nie....trzeba się chwycić ostatniej deski ratunku:-)Dziękuje:*Rysia,tak,na recepte,to chyba antybiotyk,okulistka jej przepisała i powiedział,ze jak nie pomoże,to wtedy przekłuwanie...
reklama