reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej!
Kasis cieszę się, że w końcu możecie iść do domu.
Ulisia, Ida gratuluję piąteczki na suwaczku.

A ja dzisiaj się nie wyspałam, bo jak nie Laura to Daniel wołał, bo mu coś bzyczało.
Wczoraj jak mąż wrócił to z okazji 08.03 się pokłóciliśmy.

Tak na przyszłość jakbyście nie wiedziały jak wytłumaczyć skąd się biorą dzieci:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/20360-ea6b48e78e1b573ca1b69a0081c67c36..jpg
:-D

Mojej małej, gdy pytała początkowo wystarczyło wyjaśnienie, że mama i tata bardzo się kochali. Na chwilę obecną wie, że do "zrobienia" dziecka potrzebna jest kobieta i mężczyzna, kobieta ma jajeczko a mężczyzna plemniki i na tym koniec. Dokładnie nie wnikała, więc ja też nie wyjaśniałam bardziej szczegółowo. Na szczęście nie były konieczne szczegóły typu: " Czasami kiedy tata czuje , że bardzo kocha mamę, jego penis staje się duży"," Wtedy tata, aby pokazać mamie jak bardzo ja kocha, przytula ją i wkłada penis do jej pochwy".
Kasis gratulujemy powrotu do domu.

Dobry Dobry :-)

Ida,Roxanko kciuki zacisniete (tylko jak ja teraz zupke dziecku dam hehee)
kochana możesz już spokojnie rozluźnić kciuki i nakarmić Zuzanke bo biedne dziecko z głodu padnie hehe :-p

Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków :-) Już jesteśmy po szczepieniu i musze pochwalić mojego synka bo był mega dzielny i nawet nie zapłakał :tak: normalnie w szoku jestem:szok: teraz tylko troche marudny ale bardziej przez ząbki bo posmarowałam Dentinoxem i poszedł spać :-)

Idus gratulacje, Inka to już duża panna ;-)

Kasis bardzo sie ciesze że możecie wrócić do domku, bo w domku najlepiej dochodzi sie do zdrowia :tak: Zdrówka dla Błażejka :-)

Tak na przyszłość jakbyście nie wiedziały jak wytłumaczyć skąd się biorą dzieci:
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/20360-ea6b48e78e1b573ca1b69a0081c67c36..jpg
:-D:-D:-D no rewelacja i wszystko jasne :-Dnajbardziej mi sie podoba przedostatni obrazek, dzidziuś między nogami :-D

wymiękłam przy haśle "przez wszystkie miesiące tata jest bardzo dumny z mamy" :D :D :D

FROGG - a noo tak - jak mogłam zapomnieć. Czas leczyć kaca hehe bo dlaej suwaczka nie widze :(
KASIS - SUPER WIEŚCI! w domku zawsze najlepiej a i człowiek szybciej dochodzi o siebie wtedy!
SARISA - mi dzisiaj nawet widok za oknem nie pomaga :(
ROXANNKA - dzielny ten Twój synuś:) nie zapłakac na szczepieniu? no, noooo też bym tak chciala ;-)

miałam iść z alicją na spacer ale daje takiego czadu, że poczekam aż D. z pracy wróci i jego wyślę:) Nie mam dzisiaj weny na słuchanie wózkowych lamentów, więc niech i mężulek ma okazje zaznać tej "przyjemności". Poza tym wg. prognowy pogody na weekend ma być ponad 10C. Ciesze się jak głupia dosłownie. ZIMO A KYSZZZZ!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Malutka - ja byłam w sklepie z ekologiczną żywnością, tam raczej sprawdzone bo moja babcia zna Panią ze sklepu :) i mówiła, że niby są eko faktycznie, ale jak jest w rzeczywistości to nie wie nikt.

Do góry