reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kiecke na slub kolezanki 2 rozmiary mniejsza kupilam. Do konca kwietnia musze zrzucic ladnych pare kilo, zeby sie w nia wcisnac :-) Niezla motywacja, co?

Gramy, gramy :-) Co dwie glowy, to nie jedna. Moze miliona trafimy:-))))

Zasypiam juz nad klawiatura. Tez sie zegnam. Jutro wpadne.

ulisia - gratulujemy!

reklama
a ja jeszcze poczekałam żeby spełnić "obywatelski obowiązek" ;-) Sariska zagłosowane :-)

i przy okazji ulisia gratki, piekny suwaczek :tak:

ehh stresuje sie jutrzejsza, a własciwie juz dzisiejszą wizyta :-( ciekawa jestem ile waży moje malenstwo ostatnio był ok., 3 centyla, no mam nadzieje że chociaż wage urodzeniową podwoił ...

no teraz to naprawde ide spać :-p

Ida,Roxannka dzieki za życzenia:)))
Ulisia dla Marcelka gratulacje:)))
Sariska ,jak co dzień głos na Zuzinka:)
Co do fryzjera,to ja z moim M. sie dobraliśmy- nienawidzimy,jak nam ktos obcy grzebie we włosach...:(.fryzjer to dla mnie przykra konieczność...
Totolotkowa nie jestem,ale kiedys była taka duża kumulacja i wszyscy w pracy cały dzień tylko o tym mówili.no i po pracy postanowilismy jeszcze iść na pizzę,do tej pizzy pifffko poszło i mnie namówili:)>Pamiętam,że pakt zawarliśmy,że jak ktoś z nas wygra,to się troche podzieli z resztą:))).I co?Nikt z nas nie trafił,ani jednej liczby...:(A takie mieliśmy dobre intencje;))).Ale nie powiem,wygrana by sie przydała....:)

Ostatnia edycja:
witamy sie z rana :-D

Idusia, Ulisia - gratulujemy piąteczek!
Roxanka ściskamy kciuki za udaną wizytę :tak:
Onesmile wiesz w razie czego możesz nie zasuwać kiecki i założyć dłuższy żakiet :-p ale ja myśle że takiej potrzeby nie bedzie bo Ty zawzięta kobieta jesteś, na pewno sie uda w sukienkę wskoczyć!
froog gratulujemy nocki

Ida, ulisia, gratuluję suwaczków.
I witam się środowo. Nocka z pobudkami o 3.30, 5.30 i 7-mej. Potem jak zwykle spania już nie było. Niewyspana jestem, ale już przywykłam. Za 2 tygodnie, jak mąż przyjedzie na weekend, to może złapię dodatkowe 2 godzinki snu, a na razie pozostaje popodwiązywać sobie powieki za rzęsy do brwi.
Roxannka, Ida, trzymam kciuki za wizyty.

Ida,Ulisia gratuluję 5 teczki!

Iduś a Ty dostałaś @ jak bierzesz Azalię? Ja jak brałam azalię to nie miałam @ w ogóle :/

reklama
dzięki dziewuszki za gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
moni, w połowie pierwszego opakowania miałam taką "niespodziankę" no i teraz znowu... ja wiem czy to typowa @ czy tylko jakieś krwawienie... 2dni temu wzięło mnie na zrobienie paru brzuszków i mam nadzieję że z tym nie ma @ zwiazku, bo się załamię:/
no i terrorystka wzywa...

edit: Natuś, masz u mnie desperadosika za to że byłaś pierwsza:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry