reklama
Hope dobrze, że zmieniłaś tę ginkę i teraz już będzie ok.
Ja jeszcze wczoraj się dowiedziałam, że mam 8 kg od początku na plusie, więc ginka zadowolona i mówi, że przyzwoicie (ale i tak przy starcie z 82 to już się zrobiłam waga ciężka i turlam się). No i oczywiście ciśnienie w gabinecie mi szaleje 160/77 i 147/72
a w domu 130/70. Antek ułożony jest już głowa w dół, więc pewnie się już nie przewróci i już tak zostanie.
Ja jeszcze wczoraj się dowiedziałam, że mam 8 kg od początku na plusie, więc ginka zadowolona i mówi, że przyzwoicie (ale i tak przy starcie z 82 to już się zrobiłam waga ciężka i turlam się). No i oczywiście ciśnienie w gabinecie mi szaleje 160/77 i 147/72

Hope, dobrze ,że zmieniłaś lekarza, to skandal ,żeby tak oszukiwać pacjenta!po to człowiek chodzi do fachowców żeby im ufać, a tu musialaś sama dochodzić prawdy i konsultować u innych źródeł.
melia, spory ten Twój szkrabik
gratuluje
wisienka, mam nadzieję,że jednak wyniki wątrobowe się poprawią /bądź dotrwasz do bezpiecznego momentu.Najważniejsze aby z dzidzią było ok.
melia, spory ten Twój szkrabik
wisienka, mam nadzieję,że jednak wyniki wątrobowe się poprawią /bądź dotrwasz do bezpiecznego momentu.Najważniejsze aby z dzidzią było ok.
Alex2712
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!!
Julisia gratuluję udanej wizyty, a z anemią na pewno sobie dasz radę jak w poprzedniej ciąży.
Hope super, że u Ciebie wszystko dobrze!!
Melia widzę, że spory chłopak będzie z tego twojego Antka!!
Wisienka trzymam kciuki za dobre wyniki!!
A ja mam wizytę we wtorek już nie mogę się doczekać!
Julisia gratuluję udanej wizyty, a z anemią na pewno sobie dasz radę jak w poprzedniej ciąży.
Hope super, że u Ciebie wszystko dobrze!!
Melia widzę, że spory chłopak będzie z tego twojego Antka!!
Wisienka trzymam kciuki za dobre wyniki!!
A ja mam wizytę we wtorek już nie mogę się doczekać!
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kochane przepraszam ale ja też tak ogólnie , Gratuluje kochane wszystkim dobrych wieści
strasznie to miłe a tym co mają jakieś problemy proszę się nie przejmować na pewno wszystko się unormuję i będzie OK

Majowa Mamusia
Fanka BB :)
I my już po wizycie. W zasadzie wszystko w porządku. Synuś waży 2 kg, tylko ma główkę bardzo nisko, więc muszę dużo leżeć i brać magnez+B6 i nospę. Ja jestem bardzo drobna a Maluszek jak na mnie dużawy (ja 2 kg miałam jak się rodziłam, mój mąż również;-)) a ja obecnie ważę 47 kg, ale mam nadzieję, że dotrwamy do końca szczęśliwie i ze damy radę rozpakować się naturalnie
Gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt i pięknych, dorodnych Maluszków:-)
Gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt i pięknych, dorodnych Maluszków:-)
reklama