reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

hope super, że wszystko dobrze, napewno odetchnęliście z ulgą :) a co do poprzedniej ginki, to brak słów...wychodzi na to, że chcąc mieć pewność co do diagnozy należałoby pójść jeszcze do 3 innych specjalistów...

reklama
Hope dobrze, że zmieniłaś tę ginkę i teraz już będzie ok.

Ja jeszcze wczoraj się dowiedziałam, że mam 8 kg od początku na plusie, więc ginka zadowolona i mówi, że przyzwoicie (ale i tak przy starcie z 82 to już się zrobiłam waga ciężka i turlam się). No i oczywiście ciśnienie w gabinecie mi szaleje 160/77 i 147/72 :-D a w domu 130/70. Antek ułożony jest już głowa w dół, więc pewnie się już nie przewróci i już tak zostanie.

Hope, dobrze ,że zmieniłaś lekarza, to skandal ,żeby tak oszukiwać pacjenta!po to człowiek chodzi do fachowców żeby im ufać, a tu musialaś sama dochodzić prawdy i konsultować u innych źródeł.
melia, spory ten Twój szkrabik:) gratuluje

wisienka, mam nadzieję,że jednak wyniki wątrobowe się poprawią /bądź dotrwasz do bezpiecznego momentu.Najważniejsze aby z dzidzią było ok.

dziewczyny gratki z udanych wizyt wisienka i3mam kciukasy żeby wszystko się ułożyło .
Hope co do ginki - to ja nie wiem czy mnie szlak nie trafi we wtorek u swojej jak zrobi mi szybko usg i nawet szyjki nie sprawdzi

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!!
Julisia gratuluję udanej wizyty, a z anemią na pewno sobie dasz radę jak w poprzedniej ciąży.
Hope super, że u Ciebie wszystko dobrze!!
Melia widzę, że spory chłopak będzie z tego twojego Antka!!
Wisienka trzymam kciuki za dobre wyniki!!

A ja mam wizytę we wtorek już nie mogę się doczekać!

Dziewczyny rosną te nasze maluszki... Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne, oby wszystkie były dla nas pomyślne...

Kochane przepraszam ale ja też tak ogólnie , Gratuluje kochane wszystkim dobrych wieści :tak: strasznie to miłe a tym co mają jakieś problemy proszę się nie przejmować na pewno wszystko się unormuję i będzie OK

I my już po wizycie. W zasadzie wszystko w porządku. Synuś waży 2 kg, tylko ma główkę bardzo nisko, więc muszę dużo leżeć i brać magnez+B6 i nospę. Ja jestem bardzo drobna a Maluszek jak na mnie dużawy (ja 2 kg miałam jak się rodziłam, mój mąż również;-)) a ja obecnie ważę 47 kg, ale mam nadzieję, że dotrwamy do końca szczęśliwie i ze damy radę rozpakować się naturalnie

Gratuluję Wam wszystkim udanych wizyt i pięknych, dorodnych Maluszków:-)

reklama
Do góry