reklama
Hmm, mnie dzięki bb jest trochę lepiej. Pominę fakt spania, pochłonięcia michy kapuchy, zagryzienia jej lodami i marcepanem
Jakby ktoś miał wątpliwości- nie jestem w ciąży, tylko mam doła.
Natolin za co ty przepraszasz? Czasami każdy ma gorszy dzień. Przytulam mocno!!

Natolin za co ty przepraszasz? Czasami każdy ma gorszy dzień. Przytulam mocno!!
Ostatnia edycja:
Madlein
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam prośbę do tych, które jeszcze się nie rozliczyły z fiskusem.
Prawdopodobnie od wtorku będzie można przekazać 1% podatku na mojego synka, który będzie podopiecznym Fundacji Promyk Słońca.
Wystarczy podać Nr KRS 0000090215, a w celach szczegółowych wpisać Wiktor Kabała.
Z góry dziękujemy!
Prawdopodobnie od wtorku będzie można przekazać 1% podatku na mojego synka, który będzie podopiecznym Fundacji Promyk Słońca.
Wystarczy podać Nr KRS 0000090215, a w celach szczegółowych wpisać Wiktor Kabała.
Z góry dziękujemy!
makuc
Fanka BB :)
też Małą takiego sposobu zasypiania [z tym, że w dzień] nauczyłam nieopatrznie.Muszę oduczyc, nie... muszę nauczyc mojego Artka zasypiania bez piersi w ustach... Wyrobiłam w nim nawyk, że do zasnięcia trzeba cycusia... damy radę![]()
łaaa objadłam się tak, że ledwo co siedzę
NATOLIN - no nie smutaj już
Ostatnia edycja:
sugar_and_spice
matka Króla
Ja też w dzień tak mam.
Ja już się rozliczyłam więc nie mam jak pomóc.Dziewczyny ja mam prośbę do tych, które jeszcze się nie rozliczyły z fiskusem.
Z góry dziękujemy!
A ja co raz gorzej się czuję, dziecie okąpane, nakarmione śpi. Ja chyba też się położe. A jutro school
no,witam z wieczorka...
Podły nastrój powoli odchodzi...
Wszystkim Kochanym Wam dziękuję za dobre słowo:**** Nawet Amelka chwilowo sie uspokoiła i,o dziwo,bawi sie na macie...Ale przepraszam,że nie nadrobię juz Was,bo zaraz trzeba sie nia zająć - okąpac itp.Wszystko mi dzis sie poprzestawiało,pomieszało...nawet byłam święcie przekonana,że dziś czwartek,dopóki nie przeczytałam,jak piszecie o tym "weekendowaniu się".a teraz lecę nadrobic inne wątki.
Natuś ... " Smutek jest jak pochód...przemija..."
Natuś ... " Smutek jest jak pochód...przemija..."
Witam się wieczorową pora
Dawno się nie odzywałam ale staram się Was czytać regularnie
Ostatnio mam bardzo mało czasu, Werka zrobiła sie coraz bardziej absorbująca do tego usypianie w dzień to jakiś horror.. tak piękne usypiała w łóżeczku a teraz mimo że jest potwornie śpiąca to jak tylko ją włoże do łóżeczka to jest ryk przez ok pół godziny a czasem dłużej. Jak uśnie to też długo nie pośpi..maks 40 minut.
Poza tym mam ogromnego doła, za 3 tygodnie wracam do pracy i wyć mi się chce jak o tym pomysle. do tego mała zostaje z teściową a ewidentnie jej nie akceptuje....płacze jak z nią zostaje i cięzko ja uspokoić....dzieć pewnie wyczuwa ze babcia się jej boi i stąd takie problemy
Ostatnio mam bardzo mało czasu, Werka zrobiła sie coraz bardziej absorbująca do tego usypianie w dzień to jakiś horror.. tak piękne usypiała w łóżeczku a teraz mimo że jest potwornie śpiąca to jak tylko ją włoże do łóżeczka to jest ryk przez ok pół godziny a czasem dłużej. Jak uśnie to też długo nie pośpi..maks 40 minut.
Poza tym mam ogromnego doła, za 3 tygodnie wracam do pracy i wyć mi się chce jak o tym pomysle. do tego mała zostaje z teściową a ewidentnie jej nie akceptuje....płacze jak z nią zostaje i cięzko ja uspokoić....dzieć pewnie wyczuwa ze babcia się jej boi i stąd takie problemy
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Dobry wieczór wszystkim mamusiom i ich pewnie już śpiącym dzieciaczkom!:-)
dobranocka- jestem, jestem i wczoraj też byłam, tylko że ostatnio jakoś mniej piszę;-). Zdróweczka życzę!
Efa- kciuki zaciśnięte za owocne starania!
aniawa- myślę że zmiana w postępowaniu teściowej ma na celu polepszenie moich relacji z nią bo dzięki temu ona będzie mogła mieć kontakt z wnukiem. Wydaje mi się że o tej jej chodzi. Bo do mojego męża jest nadal tak obojętna jak była.
natolin- to i ja dorzucam słonko dla Ciebie, bo im więcej tym lepiej!
Alicja- miłego weekendu u teściów:-). No i ja już tęsknię!
E-lona- fajnie się masz z powodu jutrzejszych zakupów i fryzjerowi:-)
Strip- zdróweczka kochana!
sugar- dobrze że Artkowi nic się nie stało! Na Twoim miejscu też pewnie spanikowałabym i chciałabym sprawdzić.
frogg- gratki dla Fifiego z okazji 6!
Dziulka - podziel się tym słońcem. Nie bądź taka
czarodziejka- to mam nadzieję że już nigdy Ci takie myśli nie przyjdą do głowy!
A i mi też pewno dnia przestały wypadać włosy, a już myślałam że nigdy się to nie skończy.
happybeti- tulaski
frogg- łącze się w bólu bo ja jutro też mam uczelnię od 8 rano buu:-(
Postarałam się przebrnąć przez większość tego co napisałyście,ale pewnie i tak dużo rzeczy ominęłam.
Tak więc piątek na uczelni zaliczony już. Teraz jeszcze jutro bo niedziele mamy wolną:-).
Dzisiaj mąż zamienił w wózku gondolkę na spacerówkę. Podoba mi się ta wersja, tylko teraz mam pytanie- jak ja to będę wnosić na górę? Wcześniej najpierw gondole tachałam a potem kółka a teraz?
dobranocka- jestem, jestem i wczoraj też byłam, tylko że ostatnio jakoś mniej piszę;-). Zdróweczka życzę!
Efa- kciuki zaciśnięte za owocne starania!
aniawa- myślę że zmiana w postępowaniu teściowej ma na celu polepszenie moich relacji z nią bo dzięki temu ona będzie mogła mieć kontakt z wnukiem. Wydaje mi się że o tej jej chodzi. Bo do mojego męża jest nadal tak obojętna jak była.
natolin- to i ja dorzucam słonko dla Ciebie, bo im więcej tym lepiej!
Alicja- miłego weekendu u teściów:-). No i ja już tęsknię!
E-lona- fajnie się masz z powodu jutrzejszych zakupów i fryzjerowi:-)
Strip- zdróweczka kochana!
sugar- dobrze że Artkowi nic się nie stało! Na Twoim miejscu też pewnie spanikowałabym i chciałabym sprawdzić.
frogg- gratki dla Fifiego z okazji 6!
Dziulka - podziel się tym słońcem. Nie bądź taka

czarodziejka- to mam nadzieję że już nigdy Ci takie myśli nie przyjdą do głowy!
A i mi też pewno dnia przestały wypadać włosy, a już myślałam że nigdy się to nie skończy.
happybeti- tulaski
frogg- łącze się w bólu bo ja jutro też mam uczelnię od 8 rano buu:-(
Postarałam się przebrnąć przez większość tego co napisałyście,ale pewnie i tak dużo rzeczy ominęłam.
Tak więc piątek na uczelni zaliczony już. Teraz jeszcze jutro bo niedziele mamy wolną:-).
Dzisiaj mąż zamienił w wózku gondolkę na spacerówkę. Podoba mi się ta wersja, tylko teraz mam pytanie- jak ja to będę wnosić na górę? Wcześniej najpierw gondole tachałam a potem kółka a teraz?