reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
Noooo helloł ;-)
Wreszcie jestem i się normalnie nie ruszam sprzed laptoka
Zostaje tu z Wami dzis , bo przecież mam takie zaległosci ,że szok.
Dzięki Bogu jeszcze mnie nie zapomniałyscie ;-)
Moje dziecię wczoraj pobilo swój rekord marudzenia i juz mialam dosc . Straszna paskuda wczoraj z niego byla. Mam nadzieję ,ze dzis bedzie lepiej.
Mały wlasnie molestuje piętkę z chleba więc mam chwile spokoju.
No dobra to kto na ochotnika mi stresci co tu u Was się dzieje?
Wreszcie jestem i się normalnie nie ruszam sprzed laptoka

Zostaje tu z Wami dzis , bo przecież mam takie zaległosci ,że szok.
Moje dziecię wczoraj pobilo swój rekord marudzenia i juz mialam dosc . Straszna paskuda wczoraj z niego byla. Mam nadzieję ,ze dzis bedzie lepiej.
Mały wlasnie molestuje piętkę z chleba więc mam chwile spokoju.
No dobra to kto na ochotnika mi stresci co tu u Was się dzieje?

dawidowe
dawidowe czy podawałaś linka do kojca,który kupiłaś? Jak nie,to bardzo cię proszę. Przymierzam się do kupna i każda opinia jest dla mnie cenna:-)
czarodziejka zdrowie jest najważniejsze. Dieta poczeka:-(. Duuuuuuużo zdrówka dla całej Twojej rodzinki :*
ja kupiłam uzywany na allegro. Szkoda kasy na cos co długo nie bedzie uzytkowane. W sumie sa dwa rodzaje jeden prostokatny któy generalnie jest podobny wielkoscia do łózeczka. Dla mnie bezsens a drugi kwadratowy dosc duzy i własnie taki chciałam. Nowy taki kwadratowy kosztuje koło 300 zł z przełyka. Ja dałam 100 z kurierem. Z uzywanym tez ciezko bo wiekszosc jest wg uszkodzonych bo dziecko gdzies oderwało gabke a ja nie mam zamiaru zaprzatac głowy naprawami bo mam duzo innych obowiazków. Jak jakis dobry to tylko odbiór osobisty np 500 km. Wkoncu sie udało dorwac dobry i z przesyłka. Jeszcze czesto sobie chca 50 za kuriera.
Ida Sierpniowa
a z kim ma się solidaryzować? z listonoszem?My po przespanej nocy :-) Od razu człowiekowi raźniej na duszy. Tylko dlaczego moje dziecko solidaryzuje się z tatusiem i wstaje o 6?

heh, no całkiem jak na początku znajomości;-)chociaż i tak nie, bo wtedy "zapas" był na wszelki wypadek zawsze blisko, a teraz zeby sie nie kurzyło to się kładzie gdzieś "na wierzchu" a potem diablisko ogonem przykrywa...czyli noc nie należy do straconycha tak w ogóle to Iduś trzeba kupić większe opakowanie i blisko łóżka trzymać...ehhh amatorzy
![]()

tego to ja się domyśliłamidus embrio wizelo sie od embriona

no i przytulam... powrót do pracy... dasz radę!!! będziemy cie wspierać

a Rzutka nie miała już wracać do pracy? jakąś nianię przyjęła jakiś czas temu przecież, może nowe obowiązki nie pozwalają jej zaglądać do nas:-(kurcze, RZUTKA też nas jakoś zaniedbuje!
a dzisiaj toaleta jest moja... a nic takiego nie zjadłam (hmmm, a może właśnie dlatego że prawie nic?)... chyba tatuś sam na spacer dzisiaj wyruszy bo ja Edka Wielkie Białe Ucho ze sobą nie wezmę przecież...
edit: no witamy Doriska

dorisday2512
no wlasnie tego się obawiałam ,ze nie będzie chętnych.
ida a co to jest Edek Białe Ucho? a wogóle to czy Ty wogóle czytasz maile?
ida a co to jest Edek Białe Ucho? a wogóle to czy Ty wogóle czytasz maile?
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ida a co to jest Edek Białe Ucho?
ja obstawiam klozet ;-)
małż mnie wkurzył :-( wychodzi na to że skoro dzieć płacze i marudzi to sie nie sprawdzam w roli matki :-( ja wiem że on ma teraz stresujący okres w pracy, co chwila zwolnienia no ale bez przesady...
sugar_and_spice
matka Króla
Witaj dorisday, milo, że do nas dołączyłaś, napisz kilka słów o sobie:-):-):-)Noooo helloł

margerrita a co to za dołki w połowie tygodnia?
dawidowe ja bym się stawiała pipom z kadruff, ale ja wredota jestem ;-)
Ida z mamusią ma się solidaryzowac i spac do 11

dorisday2512
Alicja jak zwykle mnie rozwalilas tym klozetem
a małzem sie nie przejmuj . Moze ma zły dzien - moze zona mu w nocy nie dała
a małzem sie nie przejmuj . Moze ma zły dzien - moze zona mu w nocy nie dała

Ida Sierpniowa
Edek ma na nazwisko Klozet, Wielkie Białe Ucho to ksywka
juz trzy razy go dzisiaj odwiedziłam
Dorisku, czytam, z lekkim opóźnieniem z reguły, ale czytam:-)i przecież odpisałam!!!:-(listonosz był, teraz myślę intensywnie nad rewanżem tylko inwencja twórcza w regresie... no ale co się odwlecze ...;-)
Ala, wyślij męża na księżyc na piechotę! jak sie przejdzie kawałek to naprawi mu się postrzeganie ziemskiej rzeczywistości

Dorisku, czytam, z lekkim opóźnieniem z reguły, ale czytam:-)i przecież odpisałam!!!:-(listonosz był, teraz myślę intensywnie nad rewanżem tylko inwencja twórcza w regresie... no ale co się odwlecze ...;-)
Ala, wyślij męża na księżyc na piechotę! jak sie przejdzie kawałek to naprawi mu się postrzeganie ziemskiej rzeczywistości

reklama
dawidowe
Witaj dorisday, milo, że do nas dołączyłaś, napisz kilka słów o sobie:-):-):-)
margerrita a co to za dołki w połowie tygodnia?
dawidowe ja bym się stawiała pipom z kadruff, ale ja wredota jestem ;-)
Spoko spoko ja wredota tez jestem i mam zamiar a zeby im szczeki opadły to ja im pokaze ze mam ale tylko pokaze a miec tego nie musza bo nie jest wymagane.
Ida z mamusią ma się solidaryzowac i spac do 11![]()
A teraz mam pare minut czasu zeby sie wyszykowac bo niunia zasneła. normalnie spi 25 minut ale cos czuje ze jej sie bedzie dobrze spało bo dobrze wie ze idziemy do sklepu. A im szybciej tym mniej ludzi.