reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
ja dziś z radości w lupie filipowi coś kupiłam: sweterek w romby, koszule flanelową i bluzeczkę na dł rękaw i wydałam całe 12,60 były też fajne kurtki (nowe, jeszcze z metkami),l ale nie kupiłam, chociaż w sumie mogłam i bym je z zyskiem na allegro puściła, bo to nowe h&m, next i chyba adidas były a ceny do 20 zł, chyba pomyślę nad biznesem: w lumpie będę okazje wyhaczała i na allegro sprzedawała :)

To nie takie proste hehehehe

Ja próbuje, parę rzeczy sprzedaje ale wiara to by za darmo chciała najlepiej.

Robię tak że kupuje rzeczy Hani a te za małe po niej sprzedaje na allegro.

To nie takie proste hehehehe

Ja próbuje, parę rzeczy sprzedaje ale wiara to by za darmo chciała najlepiej.

Zgadzam sie w pełni :) Mnie się tez wydawało, że to takie fajne i proste ale chyba bardzo dużo osób tak myśli i tych ofert na allegro jest zatrzęsienie!

Z innego tematu: gdzie jest lub będzie promocja na pampersy????? Musze się zacząć oglądac bo zapasy się kurczą, mocno......

Zgadzam sie w pełni :) Mnie się tez wydawało, że to takie fajne i proste ale chyba bardzo dużo osób tak myśli i tych ofert na allegro jest zatrzęsienie!

Z innego tematu: gdzie jest lub będzie promocja na pampersy????? Musze się zacząć oglądac bo zapasy się kurczą, mocno......

W Tesco widziałam 84szt pampków za 59,90

Dziewczyny kupiłam parę ciuszków w H&M, może po parę groszy zarobię na allegro jak nie to za jakiś czas na prezenty będzie, haha

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

polecam Wam pampersy z kauflandu wickies flexi&comfort:D:D Używałam pampersów (oryginalnych) i przerzuciłam się na te bo.. są zwyczajnie lepsze. Są nieco dłuższe na pleckach więc NIGDY kupa nie wyleciała, i o ile po całej nocy Lila była często zasikana w pampersie, tak w tych kompletnie nic. A do tego cena. No i są tak samo elastyczne, miękkie jak pampersy. Też mają te gąsieniczki, falbanki i w ogóle:).
Wybaczcie za jawną 'reklamę', ale jestem nimi zachwycona cały czas:)(używam już kilka miesięcy)

reklama
polecam Wam pampersy z kauflandu wickies flexi&comfort:D:D Używałam pampersów (oryginalnych) i przerzuciłam się na te bo.. są zwyczajnie lepsze. Są nieco dłuższe na pleckach więc NIGDY kupa nie wyleciała, i o ile po całej nocy Lila była często zasikana w pampersie, tak w tych kompletnie nic. A do tego cena. No i są tak samo elastyczne, miękkie jak pampersy. Też mają te gąsieniczki, falbanki i w ogóle:).
Wybaczcie za jawną 'reklamę', ale jestem nimi zachwycona cały czas:)(używam już kilka miesięcy)

Dzięki za info :-)

Dziewczyna skuszona Waszymi informacjami o przecenach w H&M poszłam i wyszłam z niczym :-) może to i dobrze :-) Przeceny niby jakieś były ale tylko dla dziewczynek. Chyba zapomnieli o chłopcach :-)

Ma może któraś z Was tą zabawkę
FISHER PRICE SLIMAK SORTER Z KLOCKAMI SKLEP WAWA (1516831237) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie w TESCO jest za 37zł i się nad nią zastanawiam.

Ostatnia edycja:
Do góry