reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ALICJA ja tak jak Twój mąż w sumie, nie chcę, żeby moje dziecko miało drugą połówkę ;-)
Nat mój sie śmieje że już jej wybrał przedszkole prowadzone przez zakonnice, później szkoła z internatem, studia teologiczne i zakon

sugar_and_spice
matka Króla
Ala dzięki za śniadanko :-)
dobranocka gratulacje :-)
Spadam pakować się na basen.
dobranocka gratulacje :-)
Spadam pakować się na basen.
R
rysia85
Gość
dzień doberek:-)
Noc przespana=mamuśka całkiem wyspana(teraz tylko kawka i już akumlatory będą naładowane)a tak poza tym o 16.00 idziemy z Miłoszem na urodziny jego koleżanki (hihi syn ma więcej imprez niż ja)a później może jakiś grill(ognisko)bo marzą mi się pieczone ziemniaczki z masełkiem i solą mniammmmmmmm (kurcze i jak tu zrzucić zbędne kg jak ja wciąż marzę tylko o żarciu):-)
Iduś przesyłam pozytywne fluidy no i by skok skończył Ci się jak najszybciej:-)
Dobranocka gratki dla Justynki z okazji jej szóstkowego święta:-)
Cass przytulam:-)
Happybeti,Strip życzę Wam byście poranki spędzały w łóżku smacznie śpiąc a nie na BB:-)
Natolinko zdrówka dla PIOTRUSIA:-)
Sugar życzę udanego wypadu na basen:-)
A co do drugiej połówki to ja chyba będę dobrą teściową bo chce by miał dziewczynę.Będę też chyba wyrozumiałą matką bo nie widzę problemu w tym by imprezował itp (ja miałam luz blues i wyszłam na ludzi) więc mój syncio też większych zakazów mieć nie będzie. A jeśli byłaby córa to mój M też będzie planował jej taką przyszłość jak mąż Alicji;-)
Noc przespana=mamuśka całkiem wyspana(teraz tylko kawka i już akumlatory będą naładowane)a tak poza tym o 16.00 idziemy z Miłoszem na urodziny jego koleżanki (hihi syn ma więcej imprez niż ja)a później może jakiś grill(ognisko)bo marzą mi się pieczone ziemniaczki z masełkiem i solą mniammmmmmmm (kurcze i jak tu zrzucić zbędne kg jak ja wciąż marzę tylko o żarciu):-)
Iduś przesyłam pozytywne fluidy no i by skok skończył Ci się jak najszybciej:-)
Dobranocka gratki dla Justynki z okazji jej szóstkowego święta:-)
Cass przytulam:-)
Happybeti,Strip życzę Wam byście poranki spędzały w łóżku smacznie śpiąc a nie na BB:-)
Natolinko zdrówka dla PIOTRUSIA:-)
Sugar życzę udanego wypadu na basen:-)
A co do drugiej połówki to ja chyba będę dobrą teściową bo chce by miał dziewczynę.Będę też chyba wyrozumiałą matką bo nie widzę problemu w tym by imprezował itp (ja miałam luz blues i wyszłam na ludzi) więc mój syncio też większych zakazów mieć nie będzie. A jeśli byłaby córa to mój M też będzie planował jej taką przyszłość jak mąż Alicji;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kania78
...
Dzień dobry w niedzielne, słoneczne przedpołudnie !!!
U Nas dziś nocka z jedną pobudką na jedzenie (4 rano) a kolejna ok 7.30, więc jesteśmy we trójkę wyspani :-)
Wczoraj przy tych oknach chyba mnie owiało, bo dziś z łóżka ciężko było wstać, bolą całe plecy i okolice nerek :-(
Dziś standardowo odwiedziny u babć więc do wieczora poza domem, a ze pogoda piękna to wózek taszczymy ze sobą :-)
Zresztą w taki dzień szkoda w domu siedzieć, więc babcie na spacer zabierzemy :-)
Kasia33 u Oliwki ząbki na dole pojawiły się zaraz dzień po dniu.
Happybeti wiem co czujesz, ale może po skończeniu karmienia znajdziemy sobie jakąś motywację, żeby do tego nie wrócić. Współczuję nocki - tulam :-)
Mała_mi, Ida przytulam i mam nadzieję, że nastrój dziś lepszy.
Natolin, że też musiało go rozebrać :-( trzymajcie się i Piotrusiowi zdrówka życzę.
Dobranocka wielkie gratki z okazji 6 teczki.
Cass Tobie również współczuję nocki.
Strip cieszę się, że z tym karmieniem mieszanym idzie coraz lepiej, że Wojtuś się przyzwyczaja i że Ty się przełamujesz i myślisz też o sobie :-)
Mój mąż czasami mnie wygania wręcz z domu, zebym zmieniła otoczenie. Ostatnio mi powiedział, że bardzo się cieszy, że poszłam na ten aerobik, bo wracam po nim całkiem inna, mimo że zmęczona to taka spokojna i uśmiechnięta.
Rzeczywiście tak jest, wszystkie te negatywne emocje które się we mnie zbierają zostawiam tam :-)
Ala widzę, że przyszłość córki jest już starannie zaplanowana ;-)
Rysia ale mi smaka tym grillem narobiłaś mniammmmmmm mnie się marzy karkóweczka, szaszłyczki, zimny browarek, dobrze że marzenia nic nie kosztują heh.
U Nas dziś nocka z jedną pobudką na jedzenie (4 rano) a kolejna ok 7.30, więc jesteśmy we trójkę wyspani :-)
Wczoraj przy tych oknach chyba mnie owiało, bo dziś z łóżka ciężko było wstać, bolą całe plecy i okolice nerek :-(
Dziś standardowo odwiedziny u babć więc do wieczora poza domem, a ze pogoda piękna to wózek taszczymy ze sobą :-)
Zresztą w taki dzień szkoda w domu siedzieć, więc babcie na spacer zabierzemy :-)
Kasia33 u Oliwki ząbki na dole pojawiły się zaraz dzień po dniu.
Happybeti wiem co czujesz, ale może po skończeniu karmienia znajdziemy sobie jakąś motywację, żeby do tego nie wrócić. Współczuję nocki - tulam :-)
Mała_mi, Ida przytulam i mam nadzieję, że nastrój dziś lepszy.
Natolin, że też musiało go rozebrać :-( trzymajcie się i Piotrusiowi zdrówka życzę.
Dobranocka wielkie gratki z okazji 6 teczki.
Cass Tobie również współczuję nocki.
Strip cieszę się, że z tym karmieniem mieszanym idzie coraz lepiej, że Wojtuś się przyzwyczaja i że Ty się przełamujesz i myślisz też o sobie :-)
Mój mąż czasami mnie wygania wręcz z domu, zebym zmieniła otoczenie. Ostatnio mi powiedział, że bardzo się cieszy, że poszłam na ten aerobik, bo wracam po nim całkiem inna, mimo że zmęczona to taka spokojna i uśmiechnięta.
Rzeczywiście tak jest, wszystkie te negatywne emocje które się we mnie zbierają zostawiam tam :-)
Ala widzę, że przyszłość córki jest już starannie zaplanowana ;-)
Rysia ale mi smaka tym grillem narobiłaś mniammmmmmm mnie się marzy karkóweczka, szaszłyczki, zimny browarek, dobrze że marzenia nic nie kosztują heh.
Ostatnia edycja:
cass
Fanka BB :)
Tak was czytam i właśnie zdałam sobie sprawę że moje dziecko jeszcze nigdy nie zostało beze mnie dłużej niż 2 godziny a wieczorem to jeszcze w ogóle się nie zdarzyło. W nocy wstaję tylko ja, bo mał przecież nie mam cycka z mlekiem albo w ogóle nie słyszy... Dokładnie za 2 tygodnie wracam do pracy, Maja za tydzień do żłobka. Ech.. jakoś ciężko mi.
PS. właśnie mi Maja zabiera paluchy z klawiatury i chce mnie zjeść, tylko zastanawiam sie czemu krzyczy tata da! i pisk :-)
PS. właśnie mi Maja zabiera paluchy z klawiatury i chce mnie zjeść, tylko zastanawiam sie czemu krzyczy tata da! i pisk :-)
Kasia33
Witam niedzielnie 
Pogoda za oknem piękna a ja uwięziona w domu, coraz gorzej się czuję. Jutro do lekarza śmigam, bo jeszcze gorączki dostałąm. Kurde nie mogłam tydzień później zachorować, tylko w ostatnim tyg, macierzyńskiego.wrrrrrr
Kania pytałam o te zęby, bo Pawcio strasznie marudzi i właśnie myślę, że drugi zębol mu się przebija. A ja go za bardzo nawet potulić nie mogę przez choróbsko.
Cass współczuję, przytulam. Ciężki jest powrót do pracy.
Natolin, żeby Piotrusia przeziębienie szybciutko przeszło.
Sugar zazdroszcze baseniku
Dobranocka gratki
Pozdrawiam wszystkie serdecznie, miłej niedzieli życzę
)
Pogoda za oknem piękna a ja uwięziona w domu, coraz gorzej się czuję. Jutro do lekarza śmigam, bo jeszcze gorączki dostałąm. Kurde nie mogłam tydzień później zachorować, tylko w ostatnim tyg, macierzyńskiego.wrrrrrr
Kania pytałam o te zęby, bo Pawcio strasznie marudzi i właśnie myślę, że drugi zębol mu się przebija. A ja go za bardzo nawet potulić nie mogę przez choróbsko.
Cass współczuję, przytulam. Ciężki jest powrót do pracy.
Natolin, żeby Piotrusia przeziębienie szybciutko przeszło.
Sugar zazdroszcze baseniku
Dobranocka gratki
Pozdrawiam wszystkie serdecznie, miłej niedzieli życzę
natolin
CASS ale będzie w prywatnym żłobku? pytałam już chyba? sama nie wiem... ;-) jeśli tak to przepraszam. i myślę, że powinnaś zacząć ją zostawiać, bo może przeżyć niezły szok... ;-/
byliśmy u lekarza, nic strasznego się nie dzieje, za to portfel... chudszy sporo...
byliśmy u lekarza, nic strasznego się nie dzieje, za to portfel... chudszy sporo...
reklama
cass
W państwowym, staram się ją zostawiać czasem ale to ciężkie bo wcześniej była tylko na cycku, poza tym małż pracuje na 4 zmiany no i dodatkowo Zuza cały miesiąc w domu siedziała. Pociesza mnie fakt e Maja nie boi się ocych i prawie do wszystkich się cieszy. :-)