• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

hehe...strip,witaj w klubie...a może to Ty powinnaś mnie powitac...:-(.Moja mała cholercia nie dość,że obudziła się godzine po uśpieniu,to potem co 2 godziny.a teraz o 3 i ani mysli o spaniu.Już nawet wyszłam z pokoju,żeby jej łatwiej było zasnąć i ni chuchu...Leży teraz i wierzga,wydaje radosne okrzyki i w ogóle cała happy...ech,chyba taki juz mój los- co bym nie kombinowała z godzinami zaśnięcia,to ona i tak wstanie o nieludzkiej porze i w nosie ma zegary.A Tobie zazdraszczam "produkcji";))))- mi to najwyżej 100 ml udaje sie ściągnąć po wielkich trudach .To nic dziwnego,że taka chuda jesteś:)!
Idulku...tulam...:****.Mnie tez wczoraj po południu jakis blues dopadł...połaziłam z Amelka po parkach,posmuciłam się "w okolicznościach przyrody" ,trochę pomogło...sama nie wiem,co to było...mam nadzieję,że minęło i że Tobie tez minie...
Co do palenia papierochów,to ja znając siebie,złamie się i wróce,jak tylko zakończe karmienie:zawstydzona/y::-(.Bo teraz tylko to mnie powstrzymuje...silna wola nie jest moją najmocniejszą stroną...no i bez fajek to strrrrasznie dużo jem...a jak nie będe już karmic,to kilogramy przybęda w zastraszającym tempie...ja wiem,że to nie jest metoda na odchudzanie,ale...Fakt,rytuał kawka + fajeczka juz chyba nie wróci,bo zastąpił go kawka +BB;)- w pokoju przeciez palic nie będę.Ale nieraz tak tęsknię za papierosem,że jak kiedyś pomyślałam sobie,że rzucam na dobre ,bo to dobra okazja- taki okres juz wytrzymałam- to się rozryczałam:zawstydzona/y:.Eeech,nałóg to nałóg...:-(
Kasia,co do rozmiaru,to już pisałam,że Pudzianek to inna liga:)))- Amelka tez raczej pupke ma malutką i my wciąż na 2 lecimy- jak kupiłam ostatnio 3,bo juz wagowo wypadałoby ,to wydawało mi się,że ta pielucha po pachy jej sięga,a rzepy się spotykały,nie mówiąc o "ucieczce" kupy:(- no i nastąpił comeback do 2.Pewnie niedługo juz z nich wyrośnie,ale póki co wystarczają- przynajmniej Babydream i Pampers,bo Dada mi nie podeszły...aaaa,jeszcze próbowałam Gaga z Tesco ,ale tak czy inaczej ,wolę Babydream:).

Ostatnia edycja:
reklama
happybet witaj:)
my od 6.30 nie śpimy, dzisiaj noc cała we własnym łóżeczku, ale z wierceniem, no i karmieniami co 2 h, licze, ze nauczy sie jest rzadziej a wiecej.
spaaaaaaac mi sie chce, bo pol nocy sciagalam, co by cyc nie pekl. prawy 2 ray wiecej niz lewy produkuje, masakra:D
no i ciekawe czy dzis mlody pozwoli wyjsc na spacer.... bo wczoraj niechetnie i ryk.
dziewczynki milego dnia zycze:D

STRIP to częste jedzenie Wojtusia to na pewno przyzwyczajenie, więc troszkę musi potrwać zanim się odzwyczai
a tak w ogóle to witajcie
HAPPYBETTI normalnie ten środek nocy mnie rozwala... a jak u Ciebie z powrotem do pracy?

Pudzianek niestety mocno przeziębiony :-(

aha,coś mi mówi, że dzisiaj Justysia DOBRANOCKI kończy pół roczku, a więc gratki!!! :-***

Ostatnia edycja:
ponawiam pytania:która opanowała dobrze facebook i wie gdzie można sprawdzic kto ostanio przegladał twoje konto

Dawidowe jest taka aplikacja na fb - musiałabyś przejrzeć spis aplikacji. Kiedyś kumpela wysłała mi zaproszenie do niej, ale skasowałam więc nawet nie mam jak i linka podesłać. jak bedę miała chwile to poprzeglądam po spisie aplikacji znajomych, może uda mi sie coś znaleźć..

Zdycham z bólu brzucha, eh.

biedactwo, jak sie dziś czujesz? ja dziś do Ciebie dołączam buuu... :-(

Wow 5 !!!
Paweł waży 7700 i na razie jeszcze 3, ale już 4 zakupione :)

Kasiu my jeszcze na 3 lecimy i to rzepki nam sie stykają więc jeszcze dłuuugo zmian nie bedzie ;-) u nas cały czas królują dada i jeszcze mi sie nie zdarzyło żeby mi przeciekły, szczeglólnie ciesze sie z powodu kupochów bo mała sadzi ostatnio rzadzizne, a wszystko ładnie w środku sie zatrzymuje ;-) na dobe schodzi nam ok 4-5 ( w zależności od produkcji śmierdziuchów :-D ) pampków więc nie jest źle ;-)

ale jak skoncze karmic sciagnietym swoim to nakupuje martini, likerow, piwa, czekolad, drazy, ciastek, pizze, i zjem to wszystko!!!!

:-D:-D:-D

Idusiu Słonko przytulam mega mocno i przesyłam kilogramy buziaków :****** przesyłam też coś na pocieszenie ,do wyboru (trzecia opcja powinna też chyba Doris do gustu przypaść :-D ):

z4945323X.jpgZobacz załącznik 342347dwayne-johnson.jpgZobacz załącznik 342349

Froguś
jak tam samopoczucie? :****

Happybetti współczuje wieczorno-nocnych przebojów z dzieciem :****

Nat
zdrówka dla Piotrusia!

u nas w nocy dwa razy płaczki z powodu obrotu z brzucha, ale przynajmniej nie było wstań do smoka! :-D !
pencil.png

Ostatnia edycja:
Alicja,jak byłysmy na Babydream,to tez max.5 pieluch szło,a z Dada to i 10 czasem mało...czy ja taka przewrażliwiona jestem czy co?bo one takie mokre mi sie wydaja z wierzchu(tzn, z wierzchu w srodku;)),że zaraz zmieniam:baffled:.
Nat,jeszcze jakoś ciągnę,to na razie daję radę...a do pracy nie wracam,bo ...nie mam dokąd:(...choc w sumie się cieszę,bo nie chcę jeszcze rozstawac się z Amelką.Pewnie,jakbym musiała,to bym wróciła,ale na razie ten problem mnie nie dotyczy.Duzo zdrówka dla Piotrusia.
Dobranocka,gratki dla Justynki:)***

reklama
happy nie sadze, ze super dlugo pociagne na swoim,myslalam tak z tydzien, gora dwa, co by nie gwaltownie malego przestawic,bo to jednak rewolucja dla jelit to pepti 2 jest , wiec raz je moje raz pepti, w nocy tez. z moja produkcja ciezko bedzie wyhamowac:tak:
wlasnie sciagam a mlody drzemie. tyle, ze dzis cos brzusio boli, bo sie prezy i wygina kurcze dalam esputicon. dzis provbiotyk i laktuloza niet ale duzo wody, moze kupa sama pojdzie.
a slodsycze mi sie snily kosmos:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry