reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Marzenixx gratulację synusia!
szuszu u Nas wszystko ok-ostatnio jakoś nie po drodze na BB.Jednak Was podczytuje od czasu do czasu.04 i 09 marca przyszły na świat moi siostrzeńce,więc jako prawdziwa ciocia rozpieszczam póki mogę :tak:
Ja jutro mam wizytę i mam nadzieję,że dowiem się któż to taki zamieszkuje mamusi brzusio-lekarz widział ostatnio,ale nie był pewien i nie powiedział.
Gratuluje wszystkim Synusiów i Córeczek-choć widzę,że chłopcy przeważają.

reklama
Marzenixx- gratuluję syncia.

Dzisiejsza wizyta była taka sobie, ból pleców (nawet tak intensywny jak mój) niby w ciąży normalne, twardnienie brzuszka i skurcze - normalne. Ech o cytologii 3 razy przypominałam lekarzowi bo by znowu zapomniał. Ten mój lekarz tak wszystko spłyca i bagatelizuje. Chyba muszę zmienić... ech
A na USG wyszło, że maluszek ma jakieś drobne torbiele splotów naczynkowych w mózgu- ma niby się wchłonąć do 26 tygodnia :(
I jest mniejszy o tydzień niż z obliczeń wynika

Marzenixx- gratuluję syncia.

Dzisiejsza wizyta była taka sobie, ból pleców (nawet tak intensywny jak mój) niby w ciąży normalne, twardnienie brzuszka i skurcze - normalne. Ech o cytologii 3 razy przypominałam lekarzowi bo by znowu zapomniał. Ten mój lekarz tak wszystko spłyca i bagatelizuje. Chyba muszę zmienić... ech
A na USG wyszło, że maluszek ma jakieś drobne torbiele splotów naczynkowych w mózgu- ma niby się wchłonąć do 26 tygodnia :(
I jest mniejszy o tydzień niż z obliczeń wynika

rzeczywiście jakiś dziwny ten twój lekarz....
a te drobne torbiele to wyjaśnił chociaż dokładnie co to jest? i skąd się bierze? nie powinien cię tak zostawiać z małą ilością informacji.....
eh ci lekarze....

co do bólu pleców, jakies 4 tygodnie temu miałam ogormne bóle pleców, promieniujące przez prawy posladek, ledwo chodziłam , czułam się jak staruszka.... lekarz powiedział że to normalne i do końca ciąży może się to utrzymywać, zaczęłam chodzić na pieszo do pracy w tai spowrotem i po tygodniu bóle mineły jak ręka odjąć az sama była w szoku....

Do prywatnej kliniki. Dlatego nie będę miała skrupułów i zmienię ale w obrębie tej kliniki- mam tam abonament.
Bóle takie mocne utrzymują mi się od 2 miesiąca ciąży i coraz gorzej jest mam wrażenie. Jak pochodzę za dużo, jak posiedzę za długo.
A co do tych torbieli to mówił, że u tak małych dzeciaczków to się zdarza i większość się wchłania do 26 tygodnia i trzeba wtedy to będzie sprawdzić, żeby absolutnie się tym nie martwić.

Do prywatnej kliniki. Dlatego nie będę miała skrupułów i zmienię ale w obrębie tej kliniki- mam tam abonament.
Bóle takie mocne utrzymują mi się od 2 miesiąca ciąży i coraz gorzej jest mam wrażenie. Jak pochodzę za dużo, jak posiedzę za długo.
A co do tych torbieli to mówił, że u tak małych dzeciaczków to się zdarza i większość się wchłania do 26 tygodnia i trzeba wtedy to będzie sprawdzić, żeby absolutnie się tym nie martwić.
jak coś to mam fajnego lekarza na Długiej. Podobno jest świetny jeżeli chodzi o usg, więc jakbys przypadkiem chciała dodatkowej konsultacji to daj znać..

jestem jestem
MARZENIXX wielkie gratki dla SYNUSIA i za udana wizyte!

AKUTAN ech ci lekarze..ale nie martw sie kochana, pewnie ma racje do tych plamek, ale moze lepiej pojsc jeszcze do innego gina na kontrol!

COKIES TY juz ´chyba po, mam nadzieje ze wszystko ok!

EDITTA:EDIT
wielkie kciuki za jutrzejsza wizyte!

a teraz o nas. hurraaaaaaaaaaa!watpliwosci z piatku zostalý rozwiane, SYNECZEK ma sie dobrze, wszystkie pomiary udane, wazy 396 g i ma 26cm dlugosci, ach jaka jestem happy. tylko mam lozysko n aprzedniej scianie macicy i nie wiem czy to to samo co przodujace??? ale lekarz mi nic do tego nie powiedzial (TZN jeszcze go nie pytalam bo to przeczytalam dopiero w domu).

JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WASZE KCIUKI KOCHANE!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
jestem jestem
MARZENIXX wielkie gratki dla SYNUSIA i za udana wizyte!

AKUTAN ech ci lekarze..ale nie martw sie kochana, pewnie ma racje do tych plamek, ale moze lepiej pojsc jeszcze do innego gina na kontrol!

COKIES TY juz ´chyba po, mam nadzieje ze wszystko ok!

EDITTA:EDIT
wielkie kciuki za jutrzejsza wizyte!

a teraz o nas. hurraaaaaaaaaaa!watpliwosci z piatku zostalý rozwiane, SYNECZEK ma sie dobrze, wszystkie pomiary udane, wazy 396 g i ma 26cm dlugosci, ach jaka jestem happy. tylko mam lozysko przodujace ale lekarz mi nic do tego nie powiedzial, zobaczymy czy ginka jakaos to skomentuje za 3 tygodnie.

JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WASZE KCIUKI KOCHANE!!!!!!!!

Susumali, mówiłam że wszystko będzie dobrze:-) No i gratuluję:-)

reklama
Do góry