reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Pflaume, Lana jestem z Wami dacie rade, Pflaume nie łam się będzie dobrze głowa do góry i pozytywne myślenie:-)
Natt super jak piszesz po swoim podwójnym szczęściu- Extra ;D
Susumali nieciekawa wizyta ale na pewno dziś będzie lepiej;-D
Marzenix, Cockies za Was tez 3 mam kciuki;D

reklama
Jestem już:-D
100% synuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystko jest w najlepszym porządku, jest zdrowy i wszelkie parametry są w normie. Lekarz mnie uspokoił że się bardzo dużo rusza i lada dzień powinnam więcej czuć:tak: A tak widocznie kilka razy rozłożył nóżki ,że powiedział iż nie ma żadnych wątpliwości że to chłopczyk:rofl2:
Jestem prze szczęśliwa !

reklama
Dziekuje dziewczyny :))
Chyba zaczyna do mnie dochodzić że będę mamą i będę mieć syna!! :))
Jestem mega szczęśliwa :)
Teraz mogę spokojnie wybierać rzeczy dla maluszka :))

Do góry