reklama
więc pałeczkę przekazuję dzisiaj Dziulcei tak w ogóle to nawet nie wiesz kobieto jaki szlag mnie trafił jak zobaczyłam wasze zdj ze spacerku!!!!!! ja w kapturze dzisiaj smigałam bo mózg by mi wywiało uszami!!!!!!ale na słońcu było 22stopnie
:
a masz???????????????????????????????
ja nie wiem jak to wy robicie ze w PL macie nieraz -15 w zime a my tu +15!!! kuzwa 30 stopni roznicy a zalediwe 2000 km!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten kraj nawet z pogoda schodzi na psy??
Roxannka
Pracująca mama!
ROXANKA 19 dzieci będzie chrzczonych???? wow!!!
haha też tak zareagowałam, ksiądz tez widac cały w nerwach chodziROXANkA 19 dzieci będzie chrzczonych- masakra- ile to potrwa?

wow jesteś moim guruHej dziewuszki
melduje się tylko i zmykam , bo padam na twarz.
Muszę się zdrzemnąć . Wczoraj zrobilam 60 długosci na basenie , dziś już od 8-mej biegałam 2 godziny , potem zakupy , sprzatanie , obiad i dopiero siadłam.
Postaram się Was nadrobic później i wtedy odpiszę.
Buźka

uuu to widze że to grubsza sprawaRoxanka u nas z czegoś totalnie rzadkiego do betonowej gumy to było 10 sekund? Więc wkładac trzeba w rzadkie totalnike i jak tylko zacznie ścinac od razu wyjmowac, bo chwila i już nie wyjmiesz. Rączki ciężko odlac, bo do wzornika ciężko masę wlac tak, żeby do paluszków doszła. Trzeba dobrze obracac, żeby we wszystkie zakamarki weszło.

hehe z ta galaretą to i ja z takiego założenia wyszłampytałam, bo ja też się wybieram na solarka i nie bardzo wiem co i jak bo NIGDY nie byłam... a ciagnie mnie teraz jak cholera bo skoro już muszę wygladać jak galareta to niech to chociaż będzie opalona galareta:/ a jeśli gratków nie zauważyłam to BARDZO PASIAM((((((((((ale rano z niuśką przy cycu mogłam jeszcze nie zakontaktować, a post był pisany 2h bo cały czas sama siebie poprawiałam;-)więc tym bardziej dziękujemybo gratki wyszły podwójne
a Misiek niech cwiczy struny głosowe - tatusiowi szybciej kac przejdzie
![]()

a pseprasać nie musisz, ale nie mogłam pozwolić żeby umkneło to twoje uwadze

wybrałamroxi wybrałas zdjęcia? 19 dzieci na chrzcie – o rany!!!! A co do fryzjera to ja tez ide w sobotę![]()

a w sobote obydwie robimy się na bóstwo

Dziulencja, tak a propos bóstwa, to fryzurka w galeri bomba, to chyba blond baleyag nieprawdaż ? ja chyba coś podobnego sobie zafunduje bo mój blondzik to już tylko na końcóweczkach został :-)
Natolinku, ja też bije brawo dla Pitera Pana i tylko patrzeć jak powędruje gdzieś sam

happybeti, przykro mi że rozłąka się przedłuży, ale pomyśl że środa już niedługo, zleci szybciutko i nim sie obejrzysz już będzie

Kania, ciesze się że winko pomogło i że humorek dopisuje, tak trzymać

ooo masakra, ja to bym chyba poszła i postukałabym młoteczkiem do drzwi takiego imbecylaA ja zaraz komuś krzywdę zrobię :/#%&*% jest prawie 21 a jakis idiota nad nami tlucze mlotkiem tak, że mi ululaną w bojach Alicje obudzil. Nosz ****a! A reszte napisze potem gdyż z telefonu posta produkuję i na więcej nie mam cierpliwości.

hmmm chyba nie zrozumiałamaha, i nie czekajcie dzisiaj na Alę, bo "dzięki" teściowej fundnęli sobie dzisiaj wycieczkę po marzenia, które okazały się być odpowiednie/na poziomie chyba tylko dla kloszardów...

ja już umykam bo obstawiam że nie jedna pobudka mnie dzisiaj czeka :-(
Edit, zanim się naprodukowałam to już kolejne posty doszły

dobrej nocki dziewuszki

Ostatnia edycja:
dorisday2512
Fanka BB :)
roxi fajnie ,ze jestes. Co do fryzjera to szkoda ,ze mieszkasz daleko to byśmy takie wylaszczone poszły jeszcze razem na kawkę , a co ?Niech widzą i podziwiają.
A tak poważnie to ja nawet nie wiem czy będę cos zmieniac po prostu kupilam na grouponie taki pakiet 7 w 1 (jest tam tez co prawda strzyzenie , no ale nie bardzo wiem co bym chciala zmienic) . W kazdym razie porada stylisty tez jest więc zobaczymy , moze ... moze ;-)
A tak poważnie to ja nawet nie wiem czy będę cos zmieniac po prostu kupilam na grouponie taki pakiet 7 w 1 (jest tam tez co prawda strzyzenie , no ale nie bardzo wiem co bym chciala zmienic) . W kazdym razie porada stylisty tez jest więc zobaczymy , moze ... moze ;-)
Efa
Ech, wiecie, takie sentymenty mnie naszły. Często nie nadążam za postami, często brakuje mi czasu, żeby coś naskrobać, a co dopiero wszystko przeczytać, ale... DZIĘKUJĘ WAM, ŻE JESTEŚCIE.
To tyle.
Dobranoc, kochane :-*
To tyle.
Dobranoc, kochane :-*
dorisday2512
ooo, fajnie, DORIS kiedy idziesz?
w przyszłą sobotę .
ladygab no wreszcie kobieto jesteś!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jakich argumentów nati użyła , zebys wreszcie sie odezwała , ale chwała jej za to!
reklama
NATOLIN musisz interweniowac o zwrot kasy za smsy do nieobecnych
))
LADYGAB super ze jestes i jeszcze lepiej by bylo jakby zdrowko dzieci bylo ok
)))
EFA no ja neiraz tez nie daje rady wejsc caly dzien potem na szybko poczytam co u kogo i pisze co u mnie nieraz bez odpisywania komukolwiek z osobna. ja sie dziwie mamusiom ze w ciagu dnia nieraz tyle czasu maja bo jak kiedys dalam mloda obok siebie i zabawki to gapila sie w monitor i tak skubana i za chwile mendzila.
a co do Leanderka to widze po niej ze ona ma w dupie raczkowanie!!! probuje podnosic dupsko do gory albo z lezenia chce od razu stac! puki co trenujemy z lezenia wstawanie do siadu i bardzo ladnie sie trzyma i sama wstaje z moim palcem w dloni
)
LADYGAB super ze jestes i jeszcze lepiej by bylo jakby zdrowko dzieci bylo ok
EFA no ja neiraz tez nie daje rady wejsc caly dzien potem na szybko poczytam co u kogo i pisze co u mnie nieraz bez odpisywania komukolwiek z osobna. ja sie dziwie mamusiom ze w ciagu dnia nieraz tyle czasu maja bo jak kiedys dalam mloda obok siebie i zabawki to gapila sie w monitor i tak skubana i za chwile mendzila.
a co do Leanderka to widze po niej ze ona ma w dupie raczkowanie!!! probuje podnosic dupsko do gory albo z lezenia chce od razu stac! puki co trenujemy z lezenia wstawanie do siadu i bardzo ladnie sie trzyma i sama wstaje z moim palcem w dloni