reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

HAPPYBETI :-* przytulam... dobrej nocki.

LADYGAB napisała, że za szybko piszemy i nie nadążała ;-)
a jeszcze zapomniałam o jednej osobie wspomnieć - gdzie DAGISU?

reklama
więc pałeczkę przekazuję dzisiaj Dziulce:-Di tak w ogóle to nawet nie wiesz kobieto jaki szlag mnie trafił jak zobaczyłam wasze zdj ze spacerku!!!!!! ja w kapturze dzisiaj smigałam bo mózg by mi wywiało uszami!!!!!!ale na słońcu było 22stopnie:rofl2:

:

a masz???????????????????????????????:))))))))))))))))))))))))

ja nie wiem jak to wy robicie ze w PL macie nieraz -15 w zime a my tu +15!!! kuzwa 30 stopni roznicy a zalediwe 2000 km!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten kraj nawet z pogoda schodzi na psy??:))

ROXANKA 19 dzieci będzie chrzczonych???? wow!!!
ROXANkA 19 dzieci będzie chrzczonych- masakra- ile to potrwa?
haha też tak zareagowałam, ksiądz tez widac cały w nerwach chodzi :-D ale podobno wszystko ma się odbyć na mszy więc może jakoś pójdzie ... hurtem ;-)
Hej dziewuszki

melduje się tylko i zmykam , bo padam na twarz.
Muszę się zdrzemnąć . Wczoraj zrobilam 60 długosci na basenie , dziś już od 8-mej biegałam 2 godziny , potem zakupy , sprzatanie , obiad i dopiero siadłam.
Postaram się Was nadrobic później i wtedy odpiszę.

Buźka
wow jesteś moim guru :tak: przez dwa dni zrobiłas więcej niż ja w miesiąc :-D
Roxanka u nas z czegoś totalnie rzadkiego do betonowej gumy to było 10 sekund? Więc wkładac trzeba w rzadkie totalnike i jak tylko zacznie ścinac od razu wyjmowac, bo chwila i już nie wyjmiesz. Rączki ciężko odlac, bo do wzornika ciężko masę wlac tak, żeby do paluszków doszła. Trzeba dobrze obracac, żeby we wszystkie zakamarki weszło.
uuu to widze że to grubsza sprawa :baffled: musze to jakoś rozpracowac coby mi dziecko z ręka albo nogą w gipsie nie chodziło ;-):rofl2:

pytałam, bo ja też się wybieram na solarka i nie bardzo wiem co i jak bo NIGDY nie byłam... a ciagnie mnie teraz jak cholera bo skoro już muszę wygladać jak galareta to niech to chociaż będzie opalona galareta:/ a jeśli gratków nie zauważyłam to BARDZO PASIAM:(((((((((((ale rano z niuśką przy cycu mogłam jeszcze nie zakontaktować, a post był pisany 2h bo cały czas sama siebie poprawiałam;-)więc tym bardziej dziękujemybo gratki wyszły podwójne:biggrin2: a Misiek niech cwiczy struny głosowe - tatusiowi szybciej kac przejdzie:-p:-D
hehe z ta galaretą to i ja z takiego założenia wyszłam :-D i skoro i tak już strasze ludzi fryzurą i podkrążonymi oczami, to nie musze jeszcze oślepiać blaskiem mojej bladej skóry :-pa tak na poważnie to miałam spore obawy iść na solarke karmiąc piersią ale nie wydaje mi sie żebym jakoś mogła zaszkodzić dzieciątku, przynajmniej mam taką nadzieje :sorry2:
a pseprasać nie musisz, ale nie mogłam pozwolić żeby umkneło to twoje uwadze :-pa że podwójnie wyszło to jeszcze lepiej :-D

roxi wybrałas zdjęcia? 19 dzieci na chrzcie – o rany!!!! A co do fryzjera to ja tez ide w sobotę:biggrin2:
wybrałam :biggrin2: ale ledwo zdążyłam bo kupon mogłam wykorzystać tylko do północy a dopiero nie dawno wysłałam zamówienie, no i już się nie moge doczekac jak przyjdzie przesyłka :happy:
a w sobote obydwie robimy się na bóstwo :-D

Dziulencja, tak a propos bóstwa, to fryzurka w galeri bomba, to chyba blond baleyag nieprawdaż ? ja chyba coś podobnego sobie zafunduje bo mój blondzik to już tylko na końcóweczkach został :-)

Natolinku, ja też bije brawo dla Pitera Pana i tylko patrzeć jak powędruje gdzieś sam :tak:coś czuje że do wakacji to on już mobilny będzie chociaż wiem że wolałabyś żeby troszke poczekał ;-)

happybeti, przykro mi że rozłąka się przedłuży, ale pomyśl że środa już niedługo, zleci szybciutko i nim sie obejrzysz już będzie :tak:

Kania, ciesze się że winko pomogło i że humorek dopisuje, tak trzymać :tak: :-)

A ja zaraz komuś krzywdę zrobię :/#%&*% jest prawie 21 a jakis idiota nad nami tlucze mlotkiem tak, że mi ululaną w bojach Alicje obudzil. Nosz ****a! A reszte napisze potem gdyż z telefonu posta produkuję i na więcej nie mam cierpliwości.
ooo masakra, ja to bym chyba poszła i postukałabym młoteczkiem do drzwi takiego imbecyla :wściekła/y: mam nadzieje że udało się Alutka znowu ululać i spokojnie sobie śpi, oczywiście bez pobudek ;-)

aha, i nie czekajcie dzisiaj na Alę, bo "dzięki" teściowej fundnęli sobie dzisiaj wycieczkę po marzenia, które okazały się być odpowiednie/na poziomie chyba tylko dla kloszardów...
hmmm chyba nie zrozumiałam :confused:

ja już umykam bo obstawiam że nie jedna pobudka mnie dzisiaj czeka :-(

Edit, zanim się naprodukowałam to już kolejne posty doszły :sorry2:
dobrej nocki dziewuszki :tak:

Ostatnia edycja:
roxi fajnie ,ze jestes. Co do fryzjera to szkoda ,ze mieszkasz daleko to byśmy takie wylaszczone poszły jeszcze razem na kawkę , a co ?Niech widzą i podziwiają.
A tak poważnie to ja nawet nie wiem czy będę cos zmieniac po prostu kupilam na grouponie taki pakiet 7 w 1 (jest tam tez co prawda strzyzenie , no ale nie bardzo wiem co bym chciala zmienic) . W kazdym razie porada stylisty tez jest więc zobaczymy , moze ... moze ;-)

Ech, wiecie, takie sentymenty mnie naszły. Często nie nadążam za postami, często brakuje mi czasu, żeby coś naskrobać, a co dopiero wszystko przeczytać, ale... DZIĘKUJĘ WAM, ŻE JESTEŚCIE.
To tyle.

Dobranoc, kochane :-*

reklama
NATOLIN musisz interweniowac o zwrot kasy za smsy do nieobecnych:)))
LADYGAB super ze jestes i jeszcze lepiej by bylo jakby zdrowko dzieci bylo ok:))))
EFA no ja neiraz tez nie daje rady wejsc caly dzien potem na szybko poczytam co u kogo i pisze co u mnie nieraz bez odpisywania komukolwiek z osobna. ja sie dziwie mamusiom ze w ciagu dnia nieraz tyle czasu maja bo jak kiedys dalam mloda obok siebie i zabawki to gapila sie w monitor i tak skubana i za chwile mendzila.

a co do Leanderka to widze po niej ze ona ma w dupie raczkowanie!!! probuje podnosic dupsko do gory albo z lezenia chce od razu stac! puki co trenujemy z lezenia wstawanie do siadu i bardzo ladnie sie trzyma i sama wstaje z moim palcem w dloni:))

Do góry