reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

Hej kochane,
ja mam doła, bo ostatnio Mała rzadko się rusza. Już dzisiaj miałam w nocy koszmary, że... Może dlatego tak się martwię, bo ostatnie USG miałam 3 marca, a następne dopiero 29 kwietnia. Cholera nie chcę panikować, ale jak tak dalej się będę psychicznie zamęczać to pojadę na IP. Może przesadzam ale strasznie się boję. :-(

reklama
danuska, zamartwianie się w niczym ci nie pomoże, a stres dodatkowo wpływa na twardnienie brzucha. Jestem pewna ze z maleństwem w porzadku, ale dla własnego spokoju podejdź chociażby do przychodni, niech ci poszukaja tętna - będziesz spokojniejsza a maleństwo pewnie od razu się wtedy uaktywni :-)

Dzięki dziewczyny, ale nawet nie wiem czy u mnie cos takiego robią. Myślicie, że tak bez rejestrowania się mnie przyjmą? Właśnie chyba muszę gdzieś iść się uspokoić, bo moje galopujące wyobrażenia mnie zamęczą... :-(

Witajcie. Ja po sniadanku. W nocy spałam dobrze, nie miałam skurczy a przynajmniej mnie nie bolało nic i jak były to takie jak maja byc. Teraz juz jestem po sniadanku i piję mleczko.
danusia na pewno jest dobrze, ważne, ze się rusza ale jesli masz sie martwić to jedz. Mnie znowu martwi, ze nie tyję
corin jejku sen całonocny z fabułą:-DI to horror. Kochana zakaz oglądaania Kuchnitv. Mi sie w niedzielę śniło, ze jestem ukrainską prostytutka i pracuję w agencji takiej starenkiej staruszki. To pewnie z powodu braku sexu:-D
balkan nie , no u mnie nawet na chwilę słoneczko nie wyszło:wściekła/y:
marzenka smacznego
majluj kochana umyj za mnie włosy bo mi tej ambicji brakuje dzisiaj
konwalianka zazdroszczę basenu, ja na razie nie mogę i juz mi brakuje
orchi daj ci kochana czas na żałowanie od lipca i siłę:-D

Hej Ptysie ja jestem po wizycie .... tutaj wywiad " Ciaza zywa pojedyncza polozenie plodu zmienne . Mozg i twarzoczaszkaprawidlowe. Warga gorna widoczna o zachowanej ciaglosci . Struktury mozgu syetryczne . Prawidlowy zarys czaszki kregoslupa i konczyn plodu . Serce zlokalizowane w klatce piersiowej czterojamowe koniuszek po stronie zoladka czynnosc serca 146 / minute Prwidlowe odejscie i skrzyzowanie naczyn srodpiersiu prawidlowy zarys pepowiny . W jamie brzusznej widoczny zoladek ponizej kopuly przepony nerki i pecherz moczowy prawdilowej wielkosci . Lozysko na scianie przedniej 1stopien dojrzalosci prawdilowa objetnosc plynu owodniowego . Badanie przez pochwe dlugosc szyjki 41,9 mm kanal zamkniety

Tak, to nawet ci zrobi pielegniarka. Nie musisz wchodzic do gabinetu, podejdź tylko i powiedz w czymm rzecz. Jesli nie maja w przychodni ktg, to prZynajmniej serducha posłuchasz :-) Głowa do góry. Będzie dobrze. A mailuj prawde mowi, maluchy lubią bawić się z nami w chowanego i wtedy nie czuc ich jak zwykle :-)

Danuśka, tak, jak piszą dziewczyny, idź do przychodni - jeżeli w Twojej przychodni jest ginekolog to KTG powinien mieć - idź do rejestracji i powiedz o co chodzi, to powinni Cię przyjąć bez zapisu....

reklama
witam porannie:-)u mnie brzydka pogoda:wściekła/y:
Co do pomidorowej tez dzis zrobie w koncu duzo z tym nie ma roboty wiec wstane na troche:tak:
Corin jaki sen hahaha, ja mam dziwne ale Ty pobilas mnie:-D
Danuska spokojnie, napewno wszystko jest ok ale dla spokoju moze wybierz sie na ip i sprawdza:tak:
Konwalianka ja mialam juz ok cere i teraz mam taki problem jak Ty:-(
Veronique ciesze sie ze wszystko dobrze:-)
Marzenka, Mailuj, Orchidea witajcie:-)
Co do kopania, moj za czesto juz nie kopie tylko sie wierci a brzuch faluje, wczoraj uznalam ze wyglada to jak szlejacy kot w worku:-D
W nocy dlugo zasnac nie moglam, opowiadalam cos mojemu ale i tak padl a ja sie krecilam jak sie nie poloze jest mi niewygodnie:wściekła/y:

Do góry