reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej laski, bardzo dawno mnie nie było u was a to dlatego, że nie mam czasu, zawsze jest coś do roboty i jeszcze tyle smarujecie, że nie nadążam za czytaniem. Natolin- dzięki za pamięć, ja czasem zaglądam i czytam ale nie udaje mi się odpisać, zawsze w odpowiednim czasie młody daje znać o sobie, mam go właśnie na kolanach i ciężko mi się piszę.
Ja teraz jestem zabiegana chodzę rano na wibro platformę, i na drenaże limfatyczne, potem mąż idzie do pracy i spacer z dziećmi, obiad, sprzątanie, ktoś odwiedzi i zawsze jest co robić do wieczora. A z moimi maluchami wszystko dobrze. Rozrabiają i mama nie ma na nic czasu. Pozdrawiam wszystkie i idę bo mały już płacze.

Doris- rozumiem ,że musi ci być ciężko. W sumie nawet nie wiadomo jak wytłumaczyć takie słowa od własnego ojca:(
Trzymaj się:*

Natolin, Strip- Współczuję poparzenia, jak sobie przypomnę jak rok temu poparzyłam sobie dłoń wrzątkiem to boli na samą myśl...
Bo zachciało mi się w nocy herbaty:D Całą noc wyłam, nie spałam tylko trzymałam w szklance z zimną wodą z lodem. Na chwilę pomagało. Ojciec dał mi później jakąś maść, nie pamiętam nazwy i jakoś się wygoiło szybko. Może to, to co podała Dobranocka, przejdźcie się do apteki bo po co się męczyć.

Adasisko moje kochane śpi. I wiecie co, ja myślę, że on ma mnie czasami serdecznie dosyć :D
Bo co chwile podchodzę i całuję i całuję i przytulam, normalnie nie mogę inaczej. Aż czasami sie tak strasznie złości i mnie odpycha rękami :p
Nawet się dzieć spokojnie pobawić nie może bo go co chwilę "zjadam" Hehe;)

Ostatnia edycja:
sugar przeprosilam na pw bo myslalam ze tak wypada. Na forum juz to zrobilam. Widocznie naiwna jestem i sie mylilam. Widocznie powinnam to olac a nie przeprosic

dobranocka, no teoretycznie mam jak...tylko że spieszy mi się do tych konowałów jak krowie na Mount Everest... jak do jutra nie zmieni się to pójdę... a na razie siedzę i myślę:/ :***

strip, ja pisałam też ostatnio że robiąc w nocy butlę chlusnęłam sobie wrzątkiem z termosu na nogi - na szczęście piżama luźna była więc obrażeń nie odniosłam. a ty, kochana, leć do apteki niech ci poradzą czym i jak to traktować!!!

doris, :***

Był taki spray na oparzenia,ale ni cholery nazwy nie mogę sobie przypomnieć...mysle juz od kwadransa...może któraś kojarzy?Taka żółta powłoka się robiła...

Tak,panthenol:tak:strip współczuję...

kroma szkoda,że tak rzadko piszesz, ale rozumiem. I widzę,że chodzisz na limfodrenaże(czyżby voucher ze sweetdeala?). Daj znać,czy są efekty. Ja dzisiaj idę pierwsszy raz...

reklama
Do góry