reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
ja tez nienawidze papierosow!!!!!achhhh meza ganiam a balkon heheh chyba ze jzu po kapieli to pozwalam mu zapalic w lazience przy otwartym oknie..ale naprawde nie znosze jak ktos pali w domu i to tak ze cale mieszkanie zadymione az oczy szczypia!!ika216 oh właśnie spróbowałam sobie wyobrazić wspólnie jadącego na wakacje mojego męża i jego siostrę bliźniaczkę. Oj pozabijaliby się. Oni się nienawidzą. Nawet nie gadają ze sobą. I wiecie co? To wszystko wina mojej teściowej, no ale cóż.
A i chciałam tutaj wylać swoją złość na teścia za to że pali papierosy w domu! Mimo że za oknem już cieplej, a gdy były mrozy to mógł wieczorem wyjść przed drzwi domu w piżamie i palić a teraz robi nam na złość i pali tutaj.
No a tekst teściowej " przy Was palił i żyjecie". No normalnie żałosne. Chyba będę musiała posunąć się do pościemniania że na Łukaszka układ oddechowy to źle działa....
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
natolin, nie mam co wybaczać, prawdę mówisz - po nich się można wszystkiego spodziewać. A najgorsze to że wydaje mi się że robią mojego mężowi na złość ale chyba zapomnieli że to Łukaszowi szkodzi najbardziej. Grzesiek jest cały wkurzony i temat papierosów w nim się gotuje, aż się boję jak wybuchnie. Bo ostatnio w niedziele chcieliśmy nakarmić młodego w kuchni obiadkiem a teść akurat właśnie skończył tam swoją posiadówkę z papierosem. Tyle że nie rozumiem jednego, bo skoro mu papierosy nie przeszkadzają i teściowej też, to czemu nie pali w ich pokoju( zarazem sypialni) tylko w kuchni?
Wy tutaj piszecie o nowych binoklach na nos
a mnie mój mąż powiedział czy chciałabym sobie zmienić na nowe
A ja co na to? TAK

Wy tutaj piszecie o nowych binoklach na nos
cass
Fanka BB :)
Nat, mi 250 zł z pracy refundują, bo pracuję powyżej 4 godzin przed kompem, więc dopłacałam tylko 70 zł 
Idę spać, serio.. bądźcie grzeczne już dzisiaj

Idę spać, serio.. bądźcie grzeczne już dzisiaj
natolin super uczucie, to tak jakby cząstka mnie w innym ciele....jestesmy najlepszymi przyjaciółkami....jej tylko moge wszystko powiedzieć i zaufać w 100%%% dlatego jak czytałam, że mąż małej mi ma siostrę bliźniaczkę i że się tak niecierpią to aż mi się nie chce wierzyć
(
Iduś myślałam, że dotrwam zanim sie pojawisz ale niestety nie dam rady...może w pracy uda mi się zerknąć na forum a jeśli nie to do jutra wieczorka....dobrej nocki
)
Iduś myślałam, że dotrwam zanim sie pojawisz ale niestety nie dam rady...może w pracy uda mi się zerknąć na forum a jeśli nie to do jutra wieczorka....dobrej nocki
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
łaaaa znów jestem uwięziona u teściów, kto mnie odbije?
ja chce już do doooomuuu przed mój kochany komputerek i klawiature pełną okruszków :-) oczywiście pojawiam sie tylko na chwile bo tu normalnie bój sie toczy o neta (mają iPlusa) łaaaa.... generalnie stukam sie z wszystkimi mamusiami żuberkiem, reflektuje ktoś?
buziole i tulaski dla wszystkich:**** !

natolin
Iduś to nocny marek ;-)
cass mnie same szkła kosztowały 250zł :-(
ika ale wyglądacie tak samo? :-)
a tak odnośnie finasów jeszcze to wiem, że część z Was jest na pewno lepiej sytuowana niż ja, ale powiem Wam, że jak robię zakupy w Biedronce to cieszy mnie jak coś taniego wypatrzę i dzisiaj kupiłam na spróbowanie taką "podróbę" tych kaw 3w1 i kupiłam taką waniliową za 2,69 10 sztuk!!! i bardzo mi smakuje :-)
Ala co Ty ostatnio tak tam często gościsz?
cass mnie same szkła kosztowały 250zł :-(
ika ale wyglądacie tak samo? :-)
a tak odnośnie finasów jeszcze to wiem, że część z Was jest na pewno lepiej sytuowana niż ja, ale powiem Wam, że jak robię zakupy w Biedronce to cieszy mnie jak coś taniego wypatrzę i dzisiaj kupiłam na spróbowanie taką "podróbę" tych kaw 3w1 i kupiłam taką waniliową za 2,69 10 sztuk!!! i bardzo mi smakuje :-)
Ala co Ty ostatnio tak tam często gościsz?
makuc
Witam wieczornie,
D. przed konsolą a ja standardowo laptopa męczę
NAT - ale avatarek
aż się weselej zrobiło.
co do okularów to u nas z pracy też refundują te 250zł, bo moja etatowa praca jest równoznaczna z 8h przed komuterem niestety...
i chyba tyle.
Idę sprawdzić co na innych wątkach słuchać
D. przed konsolą a ja standardowo laptopa męczę
NAT - ale avatarek
co do okularów to u nas z pracy też refundują te 250zł, bo moja etatowa praca jest równoznaczna z 8h przed komuterem niestety...
i chyba tyle.
Idę sprawdzić co na innych wątkach słuchać
reklama
Ida Sierpniowa
Piwo piję :-), w żłobku bez zmian, nadal poranny ryk, cały dzień nic nie je ale niby jest troszeczkę lepiej. Najgorsze jest to że już złapała jakiś katar i nie wiem co teraz... zasnęła o 20 i marudzi przez sen bo oddychać nie może.
Haha, mam nowe okulary i w końcu widzę co piszecie, hihi
A tak poza tym to idę spać bo padam na ryjek, wybaczcie jak komuś nie odpisałam na coś :-)
1)cieszę się że lepiej już niunia w żłobku się czuje!!!będzie JESZCZE lepiej!!!
2)teraz to ni chu.steczki nie wybaczę jak nie odpiszesz na jakis mój post! nowe okularki masz to wymówki już niet

natuś, do lekarza chyba się wybbiorę, bo jeszcze jakoś tak dziwnie ciągnie a momentami mam wrażenie że coś mi "łazi w brzuchu"... heh, jakoś to zniosę oby tylko miał konował rację jak powie że nic się nie dzieje...
ika, słońce, byłabym prędzej ale mąż na nocce a dzidzi standardowo 15minut po odłozeniu do łóżeczka musi jeszcze alarm zrobić, więc siedziałam przy niej i klepałam po pupci;-)a cieszę się niewyobrażalnie że w końcu nie muszę słuchać ryku co wieczór!!! warto było się pomęczyć:-)teraz tylko jedna przeprawa będzie z zasypianiem całkowicie samodzielnym, ale to jak ząbki nie będą męczyć... a jak Werka?
doris, słońce, ja wierzę że jest ci bardzo ciężko ale nam też bez ciebie jest ciężko!!! wracaj, kochana!!! rzuć mięchem tu na bb (moderatorki obłaskawimy
sariska, a ty też w konika lecisz sobie!!! wiecej cię na tematycznych niż tutaj i nie podoba mi się to

i gdzie jest Ala!!!!???????!!!!!!!! mieli ruszyć z CVkami ale pisała że neta nie będzie miała? w każdym razie oby o ich Cvki pracodawcy się zabijali

no i juz miałam przerwę w pisaniu na "klepisko" (w sensie dosypianie dzidzi), ale posmarowałam dziąsełka i zasnęła
idę ycd oglądać
pewnie wrócę tu jeszcze;-)
edit: wróciłam i witam Aluśka

natuś, ja ogólnie sowa jestem:-)ale że spać kocham to jak poczuje zew poduszki to moment i znikam

Ostatnia edycja: