reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
My wróciliśmy właśnie z ponad 2 godzinnych zakupów:) znaczy D. stał z Alicją pod sklepem i się dotleniali a ja "szalałam". Efekty? Zakupiona masa rzeczy dla Młodej (słoiczki, zabawki itp.) a dla sebie poza balerinkami i dwoma topami nic nie znalazłam :D (standard).
NAT: chyba jednak się przeliczyłam co do zrobienia suwaczka samodzielnie;) myślałam, że to tak wygląda jak robienie szablonów na blogi a z tego wniosek, że jednak niet :cool2:
aaa mam pytanie: wie ktoś gdzie można takie cudeńka dla dzieci na szybę do samochodu kupić? Co by śłońce zasłaniały :confused: bo szukam i szukam w tych zakichanych marketach i nigdzie znaleźć nie mogę....

Ostatnia edycja:
makuc fajnie że zakupy sie udały :-)
co do zasłonek to nie pomoge - my mamy dwie, takie wielkie na przyssawki ale dostaliśmy za darmo w aptece, jak kupowałam mleko dla młodej ;-)

aaa właśnie doczytałam:

Sugar spóźnione ale szczere gratki dla Artiego!! :-D

reklama
ALA no to jak dla mnie jesteś nienormalna ;-) ale zazdroszczę Ci, bo ja nienawidzę sprzątania, a to trudna nienawiść, bo nawet jak unikam tego ile się da to w końcu trzeba się tym zająć i od razu mam humor popsuty. jak dziś.
MAKUC, ale smutno bez suwaczka :-(

Do góry