reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Dziulka wymiękłam przy trzecim dniu- czytania
Ja jeszcze ciągle karmię cycem... myślisz, że mogę ją zastosować?

halo
Dziewczynki kurcze czytanie Was poprawia mi humor
. Oczywiscie spacerek na słoneczku zaliczony
co już mnie naładowało pozytywnie, potem niestety M. mnie zdenerwował(troszeczke ehh) i humor gdzie się schował i pojechaliśmy do sklepu i kupiliśmy wózek na chrzciny( w prezencie) i pozatym nic wiecej ciekawego sie nie zdarzyło ehhh. I nadal jestem jakas taka nijaka( wewnetrznie czuje jakis niepokoj i niewiem o co kaman)...
Idus nie wierze, ze by sobie tak pomyslał ;-)
Rysia tez ogród zazdraszczam(i Ty taka lasencja)
Moni,Efa piekne słowa dzis uslyszalyscie. Moja dzis powiedziała "da" cokolwiek to znaczy
chorym gratuluje L4
Dziewczynki kurcze czytanie Was poprawia mi humor
Idus nie wierze, ze by sobie tak pomyslał ;-)
Rysia tez ogród zazdraszczam(i Ty taka lasencja)
Moni,Efa piekne słowa dzis uslyszalyscie. Moja dzis powiedziała "da" cokolwiek to znaczy
chorym gratuluje L4
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
sugar to są okularki przeznaczone specjalnie dla dzieci w wieku 0- 2 lat. Zakupione w Decathlonie. A i dodam że to nie są takie "bazarkowe" okulary, tylko po prostu takie z filtrem przeciwsłonecznym.
Sugar ja też w biuście się nie mieszę w większość bluzek zapinanych na guziczki i mnie to wpienia, bo ja już dawno zakończyłam karmić cycem a biust nie zmalał..
Nie wiem jak Ty ale ja przechodzę na tą dietę co dziulka, nawet sobie już wydrukowałam jadłospis żeby wiedzieć w co się zaopatrzyć, tylko że dopiero po świętach.
Sugar ja też w biuście się nie mieszę w większość bluzek zapinanych na guziczki i mnie to wpienia, bo ja już dawno zakończyłam karmić cycem a biust nie zmalał..
Nie wiem jak Ty ale ja przechodzę na tą dietę co dziulka, nawet sobie już wydrukowałam jadłospis żeby wiedzieć w co się zaopatrzyć, tylko że dopiero po świętach.
Dziulka wymiękłam przy trzecim dniu- czytaniaJa jeszcze ciągle karmię cycem... myślisz, że mogę ją zastosować?
co do zarcia to przy trzecim dniu juz sie przyzwyczajasz. nieraz nie moglam wyrobic bo zbyt duzo kalorii spalilam to podgryzlam np jablko. albo popilam wiadrem wody
Dzien dobrry:-).To znowu ja- Wasza kura dyżurna;-).
Nadrobiłam trochę główny,na tematyczne jeszcze nie zdążyłam zajrzeć.Amelka standardowo pobudka o 3.00.M."szczęśliwy";-),hehe
.Wczoraj mi powiedział"Wiedzałem,że w domu to sie nie wyśpię,ale nie myślałem,że wciąż taki hardkor"
.No,jestem cała happy,że go wreszcie mam przy sobie
:-),jest jak zwykle cudownie:-).A że pogoda piękna,to łazimy na dłuuugie spacerki.Tylko muszę go hamowac,jak za każdym skrzywieniem czy jęknięciem chce brać Amelke na rączki.A on,cholera jedna,śmieje się "No,ja pojadę i nie ja będę nosił"!
Nie ma mowy!A wczoraj na spacerku Amelka sama pozbyła sie butów,no,to potem zdjęłam jej jeszcze rajstopki.Jak to zabawnie wyglądało,jak tak leżała sobie i pchała stopy do buzi- takie gołe tłuste nózki wystające w górę z wózka
.
Urodzinki dzis świętują:
Zuzia
Madzia
Bartuś
Mateuszek
Sariska,Ladygab,Malutka,Kathhe-Wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków:-)
.
Lecę troszkę poczytać tematyczne
.Miłego dzionka wszystkim.A że zapowiada sie pogadny,to mam nadzieje,że to doda wszystkim humorku,powera i co tam jeszcze sobie każda by życzyła:-)
.
Nadrobiłam trochę główny,na tematyczne jeszcze nie zdążyłam zajrzeć.Amelka standardowo pobudka o 3.00.M."szczęśliwy";-),hehe

Urodzinki dzis świętują:
Zuzia
Madzia
Bartuś
Mateuszek
Sariska,Ladygab,Malutka,Kathhe-Wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków:-)

Lecę troszkę poczytać tematyczne

sugar_and_spice
matka Króla
Witam się z rana!
Dziś sobie nie pospaliśmy, bo mój mąż to ... eh... Artek zakwilił przed 6, a on go bach z łóżeczka, gada do niego, podciąga rolety i... eh... Codziennie mi się Sloneczko przebudza koło 6, albo sam zasypia po kilku chwilach, albo daję butlę i śpi do 8... Faceci...
Dziulka dzięki za info :-)
mała mi ja też biorę się za rę dietę, ale gdzieś od maja, reflektujesz na wspólny start?
Dziś sobie nie pospaliśmy, bo mój mąż to ... eh... Artek zakwilił przed 6, a on go bach z łóżeczka, gada do niego, podciąga rolety i... eh... Codziennie mi się Sloneczko przebudza koło 6, albo sam zasypia po kilku chwilach, albo daję butlę i śpi do 8... Faceci...
Dziulka dzięki za info :-)
mała mi ja też biorę się za rę dietę, ale gdzieś od maja, reflektujesz na wspólny start?
natolin
Fanka BB :)
SARISKA, MALUTKA, LADYGAB I KATHHE gratki dla Waszych dzieci!!! :-)
HAPPYBETI cieszę się, że znowu jesteś!!! Buziaczek.
witam się rano, oczywiście z łóżka z myślą o dalszej drzemce.
co do wypowiadania słów przez dzieci to mój mówi takie coś między da-da a ta-ta.
HAPPYBETI cieszę się, że znowu jesteś!!! Buziaczek.
witam się rano, oczywiście z łóżka z myślą o dalszej drzemce.
co do wypowiadania słów przez dzieci to mój mówi takie coś między da-da a ta-ta.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Happy welcome back! tęskniłam :-)
Sariska,Ladygab,Malutka,Kathhe suwaczkowe gratulacje!
u nas nocka z dwoma porannymi przewrotami z brzusia na plecy. Ale po wczorajszym spotkaniu z mamami nie narzekam: u mojej koleżanki roczny synek budzi sie jeszcze dwa razy w ciągu nocy! kompletnie sie wybudza potrzebuje possać butle z woda lub mlekime, masakra normalnie od roku sie nie wyspać
miłego dnia wszystkim! :-)
Sariska,Ladygab,Malutka,Kathhe suwaczkowe gratulacje!
u nas nocka z dwoma porannymi przewrotami z brzusia na plecy. Ale po wczorajszym spotkaniu z mamami nie narzekam: u mojej koleżanki roczny synek budzi sie jeszcze dwa razy w ciągu nocy! kompletnie sie wybudza potrzebuje possać butle z woda lub mlekime, masakra normalnie od roku sie nie wyspać

miłego dnia wszystkim! :-)
reklama
Kasia33
Fanka BB :)
Hellou.
Ależ piękne słoneczko za oknem :-).
Happybeti miło, że się znalazłaś.
Dziulka gratuluję wytrwałości na dietce. Ja to nie mam samozaparcia a przydało by się zrzucić parę kilo. A najbardziej to flaczka po ciąży się pozbyć, bo patrzeć nie mogę na niego. Dobrze, że rozstępów chociaż nie mam.
Dziewczyny, które nie mogą dopiąć się w piersiach jak ja Wam zazdroszczę !!!!!
Gratuluję suwaczków wszystkim maluszkom i mamuśkom:-)
Sugar to świetne postępy u Twojego szkraba. Może też dietkę po świętach z Wami zacznę.
Natolin wyłaź z wyra !!!!!!;-)Fajną piżamkę znalazłam dla Ciebie SexiFlexi uroczy Miś Piżama MUZZY 4 kolory r. L (1557164538) - Aukcje internetowe Allegro, do avatarka będzie pasowała.
Roxannka nie wiem sama czy komuś nie przyjdzie czasem do głowy, żeby mnie sprawdzić na L4, najgorsze to są pseudo koleżanki donosicielki :-(
Ależ piękne słoneczko za oknem :-).
Happybeti miło, że się znalazłaś.
Dziulka gratuluję wytrwałości na dietce. Ja to nie mam samozaparcia a przydało by się zrzucić parę kilo. A najbardziej to flaczka po ciąży się pozbyć, bo patrzeć nie mogę na niego. Dobrze, że rozstępów chociaż nie mam.
Dziewczyny, które nie mogą dopiąć się w piersiach jak ja Wam zazdroszczę !!!!!
Gratuluję suwaczków wszystkim maluszkom i mamuśkom:-)
Sugar to świetne postępy u Twojego szkraba. Może też dietkę po świętach z Wami zacznę.
Natolin wyłaź z wyra !!!!!!;-)Fajną piżamkę znalazłam dla Ciebie SexiFlexi uroczy Miś Piżama MUZZY 4 kolory r. L (1557164538) - Aukcje internetowe Allegro, do avatarka będzie pasowała.

Roxannka nie wiem sama czy komuś nie przyjdzie czasem do głowy, żeby mnie sprawdzić na L4, najgorsze to są pseudo koleżanki donosicielki :-(