Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie dziękuje żeby nie zapeszyć ;-)Roxannka życze dużo energii w przygotowaniach do chrztu i byś w końcu się wyspała:-)
1) mi to raczej nie grozi, ale mój to chyba by nawet chciał1)on ma awersję do tego typu wynalazków, poza tym pewnie od razu wyobraziłby sobie (ubzdurał) że będę wygladała jak niektóre "solarki" - spalone na machoń lasencje, popindalające w 20cm szpilkach i mini a'la pas na biodrapo co stresować niepotrzebnie chłopaka?
1) bom alter ego naszego szpiega to wiemja po ostatnim spotkaniu ze swoim fryzjerem też byłam zadowolona (mimo że przekonał mnie żeby nie farbować na tak ciemny brąz jak chciałam, bo co będzie jak mi się nie spodoba?odbarwianie robić?no i uległam;/), a teraz jak widzę te rudobrązowe kłaki to mnie szlag trafia!!!!!!!!!!
aha, jedyny jak na razie optymistyczny punkt dnia dzisiejszego to wycieczka we "wiadome miejsce" o 18ej![]()

teraz chciałam blond a ona mi zrobiła baleyag na moich i tak naprawde tylko troszke rozjaśniła mój kolor 

Nareszcie :-) Ciesze się że chociaż z mężem jest okKryzys z małzem zażegnany . Z ojcem oczywiscie nie.
A co do taty to brak mi słów i wogóle w głowie mi się to nie mieście, ale przytulam mocno i mam nadzieje, że wszystko się jakoś ułoży.hehe może już masz w żłobku swojego zięciaIda, a może tfu tfu qmpla ;-)
;-)ooo takcass pewnie ,ze powinnas tez sie wybrac tam gdzie ida. od razu poczujesz sie lepiej :-)

ehh to jest właśnie Polska i polityka prorodzinna :-( powrót do pracy zanim dziecko dobrze jeszcze nie usiądzie wrrr...ja nie weim co to za głupota, że kobiety muszą tak szybko do pracy po urodzeniu dziecka wracać!

piękny ogród a w ogrodzie piękna kobieta 
i super że krzesełko i wózek dotarły 
jeszcze przy kąpieli powiedział "baba", wogóle cały dzień coś dzisiaj gadał, chyba bedzie gadułka jak mama bo ja już jak miałam roczek to potrafiłam wyrazy w zdania układać podobno 
a twój pracodawca bedzie jakoś sprawdzal czy ty siedzisz w domu czy nie ?Ja już po lekarzu zwolnienie do poniedziałku, ale jajca lekarka stwierdziła u mnie ostre zapalenie gardła, napisała antybiotyk i że mam leżeć, no i teraz nie wiem co mam robić dać to zwolnienie czy nie, bo ja w domu to w taką pogodę raczej nie usiedzę.
![]()
no to brawo dla Agusi :-)Aga pełza do przodu!!!!!!!!!!!!! musiałam się pochwalić. aaa no monimoni oczywiście nawet nie pogratulowałam więc gratuluję :-)
My idziemy jutro już wszystkie dokumenty złożyć do kancelarii, menu robią moja mama z teściową, a mi zostaje najgorsze czyli sprzątanieWczoraj byłam z przyszłą chrzestną Laury u spowiedzi, także to już z głowy. Jeszcze trzeba wymyślić menu na chrzciny i wykonać, posprzątać chałupę. Może ktoś chętny do pomocy?
Jak znajdziesz kogoś do pomocy to podeślij i do mnie ;-) to tak jak ja, kiedyś miałam faze na coś poważniejszego naczytałam się Grzesiuka, a teraz jakoś tak wole lekko i przyjemnie ;-)mój już śpi. KROMA ja lubię książki, ale nie polecę nic, MAKUC ja czytam takie raczej babskie czytadła, nic ambitnego.
to ja polecam książki Lesly Lokko, najnowsza teraz to "Gorzka czekolada" a moja ulubiona to "Świat u stóp"no to skoro czytamy ten sam rodzaj to może jednak sobie polecajmy))

'
. Nic na to nie poradzę,że pada ze zmęczenia. Za to rano o 6 juz nie śpi. A Dziulka stosowała dietę kopenhaską.