• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

wróciła z 3h spaceru i zaprasza do czytania wypracowania z wypocinami;)

ja dziękuję Bogu, że mój mąż jest normalny, mieszkał sam przed naszym ślubem, więc trudno, żeby czegoś nie potrafił

Nat u nas podobnie - małż przez to że przez dłuższy czas mieszkał w akademiku chcąc nie chcąc musiał sie nauczyć wykonywać obowiązki domowe.
D. niestety nie miał takiej szkoły życia. Urodził się w Lbn i tu studiował, więc z wygody z rodzicami i siostrą mieszkał. Jak go poznałam to nawet naczyń umyć nie potrafił, bo wszystko za niego szanowna siostra robiła. Bez kitu. Upośledzony w tej kwestii był i musiałam go od podstaw wszystkiego uczyć. Tego, że naczynia się wynosi do zlewu a nie na biurku zostawia, że dywan się sam nie odkurzy, że zakupy same nie zrobią, że trzeba zwracać uwagę na ceny tego co się kupuje, bo się różnią (!) itp. itd. Swojego czasu nawet teściowa mnie przeprosiła, że D. podstawowych rzeczy nie nauczyła... A jak zobaczyła, że naczynia zmywa to w szoku była i pytała jak mi się to udało... ech..

makuc myśmy mieli chusteczki z tej serii i Natalkę odparzało,myślę,że to wina rumianku,może jest uczulona na ten rumianek?bo w pieluszkach chyba też jest...
sprawdziłam i jest. Kurcze może rzeczywiście to wina własnie tego...

Dziewczyny ja dzis w nocy zaprotestowalam i po raz 1 nie wstałam do Zuzka. Słyszałam, że się obudziła, ale szturchnęłam tatusia i odwróciłam się na 2 bok. A on musiał wstać, zrobić mleczko i ją uspać :) i wiecie co dał sobie radę wiec Makuc trzymam z Toba hehe
oł jeeee:)

Aaach, no i wyrazy współczucia dla tych, ktorzy w Święta będą musieli się spotykać z "ukochaną" rodziną. Dla Efy szczególnie :-)
a ja to przepraszamco?;) w piątek mnie cały dzień z teściowa czeka i na samą myśl już mdłości dostaję...

Makuc[/B], Alutek chyba znowu spiskuje z Patrykiem :/ Powodzenia z mężem, ja swojego tez czasem musze do pionu postawic, bo generalnie duzo robi ale czesto nie to co potrzeba albo nie wtedy kiedy potrzeba :/
musimy im chyba komórki pozabierać;) co do męża to skąd ja to znam? ;/

a ja bym najchętniej nigdzie nie wychodziła i wypiła coś mocniejszego
ja też. znaczy ja już wyszłam i wróciłam ale czegoś mocniejszego chętnie bym się napiła. Tak na umór się napiła hehe;)

DORIS: przykro, że Twoje szkraby musiały takich słów z ust Twojego taty słuchać :( i wogóle brrr.... tulam, bo nawet nie wiem jak Cię pocieszyć. Dobrze, że z facetem już się ułożyło. Zawsze chociaż jeden powód do radości :*
CASS: może Majeczka przyzwyczaja się stopniowo do nowej sytuacji i dla tego nie płakała? ja nie weim co to za głupota, że kobiety muszą tak szybko do pracy po urodzeniu dziecka wracać!

no i odpisane:) czas zabrać się za przygotowywanie lekcji na dzisiaj. Nie chce mi się aaaaaaaaa....

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku dziewczyny jaka u nas pogoda!!:-):-):-) caly weekend przesiedzielismy na dworze,opalilam sie juz i w koncu nie strasze bladoscia.Mielismy posprzatac przedswiatecznie ale udalo nam sie nawzajem przekonac,ze lepiej jak zrobimy to za pare dni,bedzie czysciej i w ogole ;-):-D
dzisiaj tez od 11 juz siedzimy na dworze,mama sie opala a synek albo spi albo lezy na kocyku..wiec jest super,chociaz nie obylo sie w weekend bez dola i niezrozumienia z duzym Tomkiem ale juz jest ok.
Pisalam kiedys,ze obok nas jest przedszkole i miedzy tujami mamy niewielkie przeswity i dzieciaczki wyczily,ze jest dzidzius i ciagle zagladaja i zagaduja:-)
Za chwile doczytam do konca bo musze pojezdzic wozkiem bo sie dziecko niecierpliwi

dorisfajnie,ze u Ciebie juz wszystko w porzadku :)

ida ja wiem jakiej nie polecam.loreal w pinace mousse cos tam.Farbowalam ostatnio,mial byc ciemny blond ,na pudelku wygladal super a wyszedl mi ni to braz ni to rudy ale na pewno nie blond.Juz nawet swoje wlasne mialam jasniejsze:wściekła/y:
rysia piekny ogrod!!

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za komplementy...tak popieram że ze mnie laska-grubaska,ale co tam....;-)
Monimoni wrzuć szybko film na bb i się pochwal umiejętnościom Lenki.GRATULUJE:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysia cudny ogród i Ty śliczna :).
Ja już po lekarzu zwolnienie do poniedziałku, ale jajca lekarka stwierdziła u mnie ostre zapalenie gardła, napisała antybiotyk i że mam leżeć:szok:, no i teraz nie wiem co mam robić dać to zwolnienie czy nie, bo ja w domu to w taką pogodę raczej nie usiedzę.:wściekła/y:
Doris, super, że u Ciebie już troszku lepiej.
Monimoni, wzruszyłam się. Super.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry