Marcelinaa
Fanka BB :)
od porodu osuszam krocze po kąpieli jednorazowymi ręcznikami.
ach jak to romantycznie i melodyjnie brzmi hahahahahah (sorrki głupawa)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od porodu osuszam krocze po kąpieli jednorazowymi ręcznikami.
sagaa, życzę jak najmniej dni tam spędzonych. Pewnie nic złego nie wykażą badania.
Ja na szczęście też mam czyściutko, na dodatek w moczu zero bakterii, leukocytów itp. a w poprzedniej cały czas się bujałam z tymi paskudztwami(zastanawiam się czy to nie efekt tego, że od porodu osuszam krocze po kąpieli jednorazowymi ręcznikami, bo jakoś nie mogę przestawić się na zwykły ręcznik).
apropos,
mój dziadek też był romantykiem i osuszał po kąpieli swoje krocze papierem toaletowym, kiedyś jako 4 latka weszłam mu przez przypadek do łazienki, widok bezcenny, do dziś mam go przed oczami hahahahahahhahahahhaha
Marcelina rozwalasz mnie
A ja mam w moczu kryształy szczawianu wapnia i fosforany bezpostaciowe. Ktoś wie co to za czort??!!!