reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ja po wizycie a wiec z dzieckiem wszystko ok tetno bije szyjka zamknieta infekcja mala ale zawroty nie daly jej spokoju ide jutro na oddzial na wszystkie badania krew mocz itd no i kardiolog oraz laqryngolog musza mnie zbadac czy to od serca czy od blednika... bo cisnienie w normie a zawroty dalej sa i niepokoja..;-( jestem podlamana nienawidze szpitalow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nigdy bym nie pomyślała, żeby z powodu zawrotów głowy w ciąży (które wszędzie piszą są normalne) przy dobrych wynikach i mamy i dziecka lądować w szpitalu :nerd:

Sagaa nikt nie lubi szpitali, ale chyba dobrze, że Twoja lekarka taka wnikliwa. Jeśli chce sprawdzić co jest przyczyną, to tylko dla Twojego dobra i dla dobra dziecka. Dasz radę i zobaczysz, że szybciutko do nas wrócisz.

Dobrze, że z małym wszystko ok :-)

wiem ze dla naszego dobra ale ehh niewazne pozniej sie odezwe mam lezec i pic wiec sie poloze i pomysle bo musze sie naszykowac do szpitala ...

reklama
Do góry