agapa
Fanka BB :)
Anne w nocy Maja budzi się 1-2 razy, ale jeden raz musi dostać kaszę bo inaczej nie zaśnie :-(. Za to w dzień śpi raz i to ok. 30-40 min. No ostatnio , dwa razy, zdarzyło jej się po 1,30 godz. ale ja w tym czasie biorę się za obiadek i ogarniam domek. Jak się położe to ona właśnie wstaje
A brzuszek to już mi urusł i mam taki duży że jedna pani myślałam że ja to już 4mc. Jest mi troszkę ciężko, ale staram się nie narzekać bo nie którzy mnie nie rozumieją i mówią np: Trzeba było sobie tyle dzieci nie robić. Tak mi męża brat przysrał w sobotę, bo pow. rozmawiając z inną dziewczyną, która też jest w ciąży że ja nie mam czasu żeby odpocząć. On kiedyś poszedł na łatwiznę bo w połowie ciąży dowiedzieli się że mają chore dziecko i poprostu usunęli ciąże

Ja to strasznie wtedy przeżyłam i nie rozmawiam z nimi nt. dzieci itp. To moje zmęczenie jest takie pozytywne bo jestem b. szczęśliwa że będę mieć jeszcze jedno dziecko

Ale ni e wszyscy rozmumieją nasze obawy, dolegliwości, zmęczenie itp.
Czy któraś z was miała może robione badanie posiewu z szyjki macicy? kiedy to się robi i na czym to polega? I jeszcze jedno czy miałyście może problem taki że na porodówce wasze dziecko było jeszcze b. wysoko? Jest jakiś sposób żeby pomóc dziecku wcześniej się opuścic? U mnie ten problem wystąpił podczas każdego porodu i tego najbardziej się boję bo to przedłuża poród.

A brzuszek to już mi urusł i mam taki duży że jedna pani myślałam że ja to już 4mc. Jest mi troszkę ciężko, ale staram się nie narzekać bo nie którzy mnie nie rozumieją i mówią np: Trzeba było sobie tyle dzieci nie robić. Tak mi męża brat przysrał w sobotę, bo pow. rozmawiając z inną dziewczyną, która też jest w ciąży że ja nie mam czasu żeby odpocząć. On kiedyś poszedł na łatwiznę bo w połowie ciąży dowiedzieli się że mają chore dziecko i poprostu usunęli ciąże

Ja to strasznie wtedy przeżyłam i nie rozmawiam z nimi nt. dzieci itp. To moje zmęczenie jest takie pozytywne bo jestem b. szczęśliwa że będę mieć jeszcze jedno dziecko

Ale ni e wszyscy rozmumieją nasze obawy, dolegliwości, zmęczenie itp.Czy któraś z was miała może robione badanie posiewu z szyjki macicy? kiedy to się robi i na czym to polega? I jeszcze jedno czy miałyście może problem taki że na porodówce wasze dziecko było jeszcze b. wysoko? Jest jakiś sposób żeby pomóc dziecku wcześniej się opuścic? U mnie ten problem wystąpił podczas każdego porodu i tego najbardziej się boję bo to przedłuża poród.
. Chłopaczki po 19 lat może pomyśleli, ze mamuśki napalone...Oczywiście pół schroniska wyło z nas a my z nimi:-)
bo cosik mnie brzuch pobolewa:-( wiec wydebilam na babie szybka wizyte.
rzeczywiscie taka odskocznia od czasu do czasu potrzebna jest