reklama
Jestem po weselu, 28 maja wzięlismy slub,Anne a na drugi taniec, na wspólny z dziećmi wybrałam pisoenke anny jantar ,, tak mało trzeba nam i dużo tak, żeby szczęliwym być drugiemu szczęscie dać"
Gratulacje!!!!!!!!!
Kurcze,ale to musie byc cudowny widok,rodzice z dziecmi na wlasnym weselu........ech......
agapa
Fanka BB :)
Jestem po weselu, 28 maja wzięlismy slub,Anne a na drugi taniec, na wspólny z dziećmi wybrałam pisoenke anny jantar ,, tak mało trzeba nam i dużo tak, żeby szczęliwym być drugiemu szczęscie dać"
GRATULACJE. To pokaż nam tu zdjęcia szczególnie z tego pierwszego tańca

Dziewczyny mam pytanie : moja siostra przyjeżdża za kilka dni z zagranicy, nie widziała jeszcze mojego bobaska a ma już 2 m-ce, tylko trochę się obawiam bo 2 tyg. temu przechodziła półpaśca... myślicie że nie ma już żednego zagrożenia?
izulka15
Hej, a mi się udało na siłę przygwożdzić Hanie w poduszkę
i pospała do 7.15, a o 5 znów szykowała się do wstawania, wrrr
U nas 10 stopni
, Zuzię już boli gardło z tych skoków temp
.
Hania ma swój nadmuchany basen z kołem i piłką rozłożony
w...pokoju i tak się "pluskamy".
A przypomniało mi się Anne basen mamy ale ...dmuchany
tylko, że duży
. Masz rację taki na stałe to świetna rzecz. Ja mam miejsca na olimpijski ale kasy niet ;-)
Co do Twojego wakacyjnego wyjazdu, tak daleko do siebie nie mamy
. Bo my 3km od Zgorzelca. To fajny pomysł tylko zgadajmy się co terminu bo my trochę w rozjazdach. Ale to jeszcze chwila jest:-)
Miki ja nie odpowiem co do półpaśca, przedzwoń do swojego lekarza najlepiej
Co słychać u Was?
Monikasia jak się czujesz?
Hania wyciągnęła mi poskładane pranie z miski i wyrzuca przez barierkę
. na schody. Uwielbiam to
, pędzę, pędzę ,pa
U nas 10 stopni
, Zuzię już boli gardło z tych skoków temp
. Hania ma swój nadmuchany basen z kołem i piłką rozłożony
w...pokoju i tak się "pluskamy". A przypomniało mi się Anne basen mamy ale ...dmuchany
tylko, że duży
. Masz rację taki na stałe to świetna rzecz. Ja mam miejsca na olimpijski ale kasy niet ;-)Co do Twojego wakacyjnego wyjazdu, tak daleko do siebie nie mamy
. Bo my 3km od Zgorzelca. To fajny pomysł tylko zgadajmy się co terminu bo my trochę w rozjazdach. Ale to jeszcze chwila jest:-)Miki ja nie odpowiem co do półpaśca, przedzwoń do swojego lekarza najlepiej

Co słychać u Was?
Hania wyciągnęła mi poskładane pranie z miski i wyrzuca przez barierkę
. na schody. Uwielbiam to
, pędzę, pędzę ,paaninaka
Hej, hej! Pamiętacie mnie jeszcze?....
Po ROKU, w końcu, mam stały dostęp do internetu. A mówią, że mamy XXI wiek. U nas na wsi chyba nie.
Dobra, to najpierw poczytam, co u Was, potem lulam małą do spania i... czytam dalej
I pochwale się moją Zosią na wątku zdjęciowym
Widzę, że Tygrynka jest i Monikasia i parę nowych dziewczyn.
No to wdrażam się od nowa
Po ROKU, w końcu, mam stały dostęp do internetu. A mówią, że mamy XXI wiek. U nas na wsi chyba nie.
Dobra, to najpierw poczytam, co u Was, potem lulam małą do spania i... czytam dalej
No to wdrażam się od nowa
anne
Witam wieczorkiem późnym
zwłaszcza gdy ustapiły objawy ?
ta Twoja królewna jest niemożliwa,ona z moim Michałkiem to by była mieszanka wybuchowa
bo on też taki urwis
OO jasne,że pamiętamy
fajnie,że jesteś znów z nami :-) a co do internetu,to ja mówię to samo-XXI wiek,ale u nas też problem ze stałym łączem,ja do tej pory nie mam,korzystam z blueconnecta,wkrótce z radiówki zacznę,a o neostradzie mogę pomarzyć tymczasem.
Mój Miś coś pokasłuje przez sen,czy on będzie kiedyś wreszcie zdrowy całkiem?,jak nie katar,chrypka,to znów kaszel i tak w kółko,już od lutego nie mogę go zaszczepić,bo ciągle coś
Aerius ma też mój Michałek i ma to brav dłuższy czas na ten katar i chrypkędicoflor 30 to trzeba stosowac dwa miesiace ponoc zeby miało właściwości lecznicze. a syropek nazywa się Aerius. Zyrtecu nie stosowaliśmy.....
jak bede miała czas to sprawdze to co pozapisywał mi alergolog to napisze![]()
OOO to i ja gratuluję:-)Jestem po weselu, 28 maja wzięlismy slub,Anne a na drugi taniec, na wspólny z dziećmi wybrałam pisoenke anny jantar ,, tak mało trzeba nam i dużo tak, żeby szczęliwym być drugiemu szczęscie dać"
Chora osoba zaraża na dwa dni przed wystąpieniem wysypki, a kończy zarażać wraz z zanikaniem pęcherzyków. Nie od razu u osoby zarażonej pojawi się choroba. Okres wylęgania trwa około dwóch tygodni.Pewnie już nie ma ryzyka zarażeniaDziewczyny mam pytanie : moja siostra przyjeżdża za kilka dni z zagranicy, nie widziała jeszcze mojego bobaska a ma już 2 m-ce, tylko trochę się obawiam bo 2 tyg. temu przechodziła półpaśca... myślicie że nie ma już żadnego zagrożenia?
zwłaszcza gdy ustapiły objawy ?Hej, a mi się udało na siłę przygwożdzić Hanie w poduszkęi pospała do 7.15, a o 5 znów szykowała się do wstawania, wrrr
U nas 10 stopni, Zuzię już boli gardło z tych skoków temp
.
Hania ma swój nadmuchany basen z kołem i piłką rozłożonyw...pokoju i tak się "pluskamy".
A przypomniało mi się Anne basen mamy ale ...dmuchanytylko, że duży
. Masz rację taki na stałe to świetna rzecz. Ja mam miejsca na olimpijski ale kasy niet ;-)
Co do Twojego wakacyjnego wyjazdu, tak daleko do siebie nie mamy. Bo my 3km od Zgorzelca. To fajny pomysł tylko zgadajmy się co terminu bo my trochę w rozjazdach. Ale to jeszcze chwila jest:-)
Miki ja nie odpowiem co do półpaśca, przedzwoń do swojego lekarza najlepiej
Co słychać u Was?
Hania wyciągnęła mi poskładane pranie z miski i wyrzuca przez barierkę. na schody. Uwielbiam to
, pędzę, pędzę ,pa
ta Twoja królewna jest niemożliwa,ona z moim Michałkiem to by była mieszanka wybuchowa
bo on też taki urwisHej, hej! Pamiętacie mnie jeszcze?....
Dobra, to najpierw poczytam, co u Was, potem lulam małą do spania i... czytam dalejI pochwale się moją Zosią na wątku zdjęciowym
No to wdrażam się od nowa![]()
OO jasne,że pamiętamy
fajnie,że jesteś znów z nami :-) a co do internetu,to ja mówię to samo-XXI wiek,ale u nas też problem ze stałym łączem,ja do tej pory nie mam,korzystam z blueconnecta,wkrótce z radiówki zacznę,a o neostradzie mogę pomarzyć tymczasem.Mój Miś coś pokasłuje przez sen,czy on będzie kiedyś wreszcie zdrowy całkiem?,jak nie katar,chrypka,to znów kaszel i tak w kółko,już od lutego nie mogę go zaszczepić,bo ciągle coś
agapa
Hej, hej! Pamiętacie mnie jeszcze?....
Dobra, to najpierw poczytam, co u Was, potem lulam małą do spania i... czytam dalejI pochwale się moją Zosią na wątku zdjęciowym
No to wdrażam się od nowa![]()
No pewnie że cię pamiętamy. Rozumiem że teraz będziesz już do nas częściej zaglądać:-)
Motylla
Witajcie po nieobecności. Jakoś nie mam czasu na pisanie. Dzidzia sobie zdrowo rośnie i niebawem ją zobaczę bo zostało już tylko 90 dni do mojego porodu. Krystek jeszcze śpi więc dał mi popisać.

GratulacjeJestem po weselu, 28 maja wzięlismy slub,Anne a na drugi taniec, na wspólny z dziećmi wybrałam pisoenke anny jantar ,, tak mało trzeba nam i dużo tak, żeby szczęliwym być drugiemu szczęscie dać"

Zdrówka życzęMój Miś coś pokasłuje przez sen,czy on będzie kiedyś wreszcie zdrowy całkiem?,jak nie katar,chrypka,to znów kaszel i tak w kółko,już od lutego nie mogę go zaszczepić,bo ciągle coś
reklama
monikasia
Hej kochane
Ja naprawde niemam kiedy ostatnio zajrzec
(( tak mi przykro.....
Gin twierdzi, ze to 8 tydz ciazy wiec termin mam na 15 stycznia
) Cieszymy sie bardzo a i Krzys sie juz przyzwyczail.
Ja czuje sie srednio - napewno lepiej niz przy Emisi ale mdlosci mnie dopadaja w najmniej oczekiwanym momencie i normalnie masakra...Poza tym dobrze jest. Najgorsze sa komentarze znajomych, ze trzeci dziecko a czy planowaliscie albo najlepsze dwa to od mojej mamy "Czy wy juz hamulcow nie macie???" albo od dobrej znajomej z PL "Ojej..., Monia...
". Prywde mowiac to mnie najbardzeij doluje i juz ryczalam z tego powodu.
Aninaka witaj kochana super ze sie pojawilas:* Co u Was???
No i wlasnie juz Emisia ciagnie mnie za rekaw...wrrr...
Milego dzionka:*
Ja naprawde niemam kiedy ostatnio zajrzec
Gin twierdzi, ze to 8 tydz ciazy wiec termin mam na 15 stycznia
Ja czuje sie srednio - napewno lepiej niz przy Emisi ale mdlosci mnie dopadaja w najmniej oczekiwanym momencie i normalnie masakra...Poza tym dobrze jest. Najgorsze sa komentarze znajomych, ze trzeci dziecko a czy planowaliscie albo najlepsze dwa to od mojej mamy "Czy wy juz hamulcow nie macie???" albo od dobrej znajomej z PL "Ojej..., Monia...
Aninaka witaj kochana super ze sie pojawilas:* Co u Was???
No i wlasnie juz Emisia ciagnie mnie za rekaw...wrrr...
Milego dzionka:*