reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mandziula, no widze, ze wciaga, bo piszecie jak szalone;-);-)
Jejus, ale Wam zazdroszcze baseniku i spotkan w saskim, ja to nawet jak dojde do siebie to z dwójka nie dam rady sie wyrwac z domu, chyba ze jedno na plecy a drugie pod pachę:eek::-D:-D

reklama
Witam:cool2:
u nas nocka nie bardzo...39,2 nabił termometr:-(wiec rano zacząłam dawać antybiotyk:confused2:ale i tak dzień marudy, więc na nic nie ma czasu...teraz troszkę Natalka usnęła ale płacze przez sen i ledwo oddycha, bo męga katar ma:wściekła/y::no:

mirosia a i ja marzę o figurze sprzed ciąży z Gabi a dokładnie to o figurze sprzed ślubu heheh później mnie mąż utuczył ;-)

ja też marzę i marzę i nic z tego nie wychodzi:laugh2::zawstydzona/y:

super że basenik udany...
my będziemy kolo 11;-)

szkoda...a przełożyliście ją na inny termin...czy w tym roku darujecie sobie??
zdróweczka dla Natalci

:tak::tak:wejście jest obklejone napisem strefa H2O

w saskim piaskownicy brak:-:)-:)-(
ale i tak życzę udanego spacerku...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziarka umiesz odpisywać na smsy????:-p:-p:-p:-p

Karlita to w tym roku nie będziecie z nami jeździć do spa???:blink:i patataja??:sorry:

Marzenka straszna tragedia...z żywiołem ciężko walczyć:-:)-:)-(

U nas też dzisiaj była straż...jak wracaliśmy to przed naszą klatką ktoś zapalił coś w krzakach i P dzwonił po straż...płomień był ponad 1,5metrowy...a jaka była atrakcja jak przyjechali....cały blok w oknach:-D:-D:-Di przed klatką

zmykam i ja do łózia bo rano nie wstanę...spokojnych nocek...

wow...to mieliście rozrywkę:-D
przełożona sesja...ale dopiero na wrzesień:-(, bo wcześniej wszystko zajęte:szok:
witam z rana

madzienka ja zawsze myślałam, że na tym placu zabaw jest piaskownica, ale trudno, młody przynajmniej poprzebywa wśród innych ludzi a nie tylko z mamą i tatą:-D:-D:-D:-D udanego pluskania:tak::tak:

misia zdrówka dla Natalki:tak::tak: co do spacerówki, to ja kupiłam taką małą i lekką i rozkłada się do leżenia, bo Kola był jeszcze malutki jak go przesadziam, nie jest to może jakaś rewelacja, ale na tyle jeżdzenia co my mamy to akurat:tak::tak::tak:

karlita to jak widzimy się przed 10 w saskim???? gdzie ci bedzie najwygodniej dotrzeć????

moje chłopaki jeszcze śpią a ja robię poranna kawusię, chętna któraś??????

pamiętam Twoją spacerówkę, fajna jest...jaka to konkretnie?:sorry:

mirosia super te spacerówki ale niestety nie na moją kieszeń:-:)-:)-(

ja też nie przepadam za spacerówkami, ale babcia nie daje rady z naszą:zawstydzona/y:

no i wstała już:confused2:

motylla oby infekcja szybko poszła:tak:

Witam popołudniowo. Ale piękne dni mamy- jeju oby na wakcje jeszcze słonka zostało:tak: Oglądam namietnie baseny do rodziców, dziadek miał kupić ale w tesco nie było a jutro jedziemy do nich no i Maksio będzie strasznie zawiedziony :-( Wiec cos trzeba kombinować bo od tygodnia o niczym innym nie mówi. :szok:
A mnie dzisiaj słonko mocno złapało tzn przez pare dni łapie ale dzisiaj az czuje :zawstydzona/y: mam nadzieje,ze jutro nogi mi troszke opali, bo tutaj w Lbn nie mam gdzie i jak sie opalac, a jutro na działeczce u rodziców to nikt nie patrzy-sami swoi:-D

Super ze basenowanie udane, kiedy nastepny raz????

mandziula karlita aluśka fajnie,ze spacerek udany :tak:

misia jeju bidulka, zdrówka podsyłamy:tak:

atali dasz rade, spytaj sie naszej Karlity jak to się robi, ona to dzielna mamuska:-)

AAA jeszcze byla u dyrki i mówiła mi ze w przyszłym tygodniu będzie miała już wszelkie informacje co do zatrudnien od wrzesnia.... i mam nadzieje ze powie...:eek:

Zrobiłam placki ziemniaczane i wyszły pyszne:-p
Misia
szybkiego powrotu do zdrówka Natalci życzę:tak:
Atalia nie jedna z nas ma po dwójce dzieci i dajemy radę się spotykać:cool:
Emilia miłego odpoczynku na wsi zyczę:tak::tak:
Maltanka a jak sie robi tą lazurową salatkę:sorry:
Mariolcia oby ten czas do 10.06 szybko Wam zleciał:tak:
Motylla oby leki szybko Ci pomogly:tak::tak:
Justyna gratki wielkie dla Michalka za czworakowanie:-) zuch chłopak:cool2:
Madzienka ale mieliście dziś atrakcje :baffled:
Mandziula fajnie że udalo Ci sie spokojnie dojechać do domku:tak:
Sunday to dobrze że już za tydzien bedziesz wiedzieć na czym stoisz z pracą:tak: mam nadzije ze informacje wówczas uzyskane będą po Twojej myśli:tak::tak:
anaconda27 jak tam Maja po spartakiadzie sie ma?:sorry:

Ufffff i ja w końcu dotarłam do kompa:-D:-D:-D...
na baseniku rewelacyjnie(szkoda tylko ze nie jest na świeżym powietrzu to z promyków skorzystałybyśmy:tak::tak::tak:), później obiadek zakupki i jestem...

oczywiście mam coś dla oka:ninja2:

I dziękuję za super towarzystwo....

my szykujemy się na działeczkę...

Madzienka a u was to jakieś wandale grasują, żeby tylko do nas nie przeszli ;-);-):-D:-D

nic się nie bój to raczej bezdomni niż wandale....

wszystkei uciekacie przed slońcem?

ja nie uciekam....:-D:-D:-D:-D

madzienka wstawaćććć, madziara budzimy Julę i Madzienkę?:-D

:-D:-D:-D:-D juz nie spałam

karlita, aluśka dziękuję za superaśny spacer i miłe towarzystwo:tak::tak::tak:, bedziemy częściej przyjeżdzać:tak::tak::tak:
my dojechaliśy o dziwo bez płaczu i awantur, choć mały był już tak zmęczony że tylko się przytulił do poduchy i zasnął:tak::tak:

dziewczyny i jak po basenie???? czekam na relację bo jestem ciekawa, czy w takiej wodzie Kola by sobie sam radził:tak::tak:

super że spacerek udany...jakaś dokumentacja fotograficzna jest???

a na basen w następnym tygodniu wybieramy się..kto chętny???

Mandziula
ja tez przepraszam wyleciało mi z głowy to piatkowe saskowe spotkanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na obiad robię sałatkę lazurową jeszcze;-) aż zgłodniałam

mniam mniam....tą z Knorra czy masz jakiś inny przepis???

Witam:cool2:
u nas nocka nie bardzo...39,2 nabił termometr:-(wiec rano zacząłam dawać antybiotyk:confused2:ale i tak dzień marudy, więc na nic nie ma czasu...teraz troszkę Natalka usnęła ale płacze przez sen i ledwo oddycha, bo męga katar ma:wściekła/y::no:

zdróweczka dla Natalci!!!!

Witam popołudniowo. Ale piękne dni mamy- jeju oby na wakcje jeszcze słonka zostało:tak: Oglądam namietnie baseny do rodziców, dziadek miał kupić ale w tesco nie było a jutro jedziemy do nich no i Maksio będzie strasznie zawiedziony :-( Wiec cos trzeba kombinować bo od tygodnia o niczym innym nie mówi. :szok:

Super ze basenowanie udane, kiedy nastepny raz????

AAA jeszcze byla u dyrki i mówiła mi ze w przyszłym tygodniu będzie miała już wszelkie informacje co do zatrudnien od wrzesnia.... i mam nadzieje ze powie...:eek:

Sunday w Carrefoure jest mnóstwo basenów i nawet cenowo przystępne!!!
w ogóle jest mnóstwo takich wodnych zabawek, kółek...

Basenowanie może w czwartek albo w piątek???

trzymamy kciuki za dobre wieści!!!!

Madzienka mówisz i masz:ninja2:
Moniczko dziekujemy:-)

Karlita, Mandziula zakupilam śliwki o których dziś rozmawiałyśmy ( hippa śliwki i gerbera suszone śliwki) i wyobraźcie sobie ze po godzinie od podania (dalam jej 5 lyżeczek) zrobiła żadka kupkę:cool2: od dawno juz takiej kupki u jej nie widziałam i nawet nie wiecie jak mnie to ucieszyło:-D:-D:-p szkoda ze wcześniej tych słoiczków nie zakupiłam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry