reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

Balkan, u nas w lozku tyle tych "duszyczek" ze poducha juz wiele nie zmienia:-) Moja kociarnia w nocy przychodzi i zwija sie pomiedzy naszymi poduszkami. Dobrze ze kotki sa niewielkie, inaczej moglyby nas wygryzc:-D

Anulka, nie martw sie, naprawde. Orchi dobrze gada - u mnie tez brzyuchol twardy i obolaly, jak mnie "przytka"

Oszqrde, widze ze sie nakrecilas na te pelnie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki :-) u nas upalny dzien sie zaczyna i chyba jednak zarzuce kostium i polece na basen.
Wkurzam sie bo od soboty probuje skontaktowac sie z allegrowiczem apropo produktow i do tej pory nie dostalam zadnej wiadomosci. NIezle tam namieszalam i teraz nie wiem czy oni wycofaja mi te zamowione produkty tak jak prosilam czy co... boze ale ludzie .. a pozniej dzwonia ze sie im dalo negatywny komentarz :/ to byl koles polecony przez ktoras z was, tzn to jest niby firma ktora sie zajmuje wysylkami, ale wszystko jedno, wiadomosci jak nie bylo tak nie ma. A laska od termometra odpisala mi po godzinie chyba, wiec nie wiem czy im nie zalezy na wysylce za ponad 100 zl czy co :/ :wściekła/y: a mnie czas goni kurde~

anulka nie wiem jak uwazaja inne dziewczyny, ale w temacie smsy i wiesci ze szpitala nie bardzo umieszcza sie smsy od osob ktore sa w domu. A o Veronique wiemy ze sie ostatnio nie pojawia na forum bo sama mowila ze sobie da czas na przemysleniaa, a jak masz jakiegos eska to napisz go na glownym. Na pewno wiesci sie rozniosa i kazda sie dowie co jej dolega. Takie moje zdanie, tylko sie nie obraz ze ci to napisalam ;-) Bo pozniej sie mozna przestraszyc na watku o sms-ach ze cos jej sie stalo...

Ostatnia edycja:
noo znowu tyle nadrukowałyście ech..
wisienko - trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, tylko się nie załamuj kochana

oszqrde - mówisz pełnia.. hmm.. mój Paweł stwierdził wczoraj w rozmowie z małym, że w środę może się urodzic, bo ma urlop od poniedziałku 20-stego, a te dwa dni mu przysługują z racji narodzin, więc idealnie :-Dhehe, zobaczymy czy mały posłucha tatusia..
emka, tez mnie bardzo wkurza brak kontaktu.. ja już od tygodnia czekam na biustonosze, które są mi niezbędne i cisza! szlag mnie trafia..ale co poradzisz..próbuj dalej

Em-ka nie zabilaś Hiszpana?

nie zabilam nie, ale nerwa mialam na niego takiego ze szkoda gadac! on sie i tak sam zabil, kazdy kolejny dzien w robocie bedzie dla niego pieklem po tym jednym dniu fiesty, takze spokojnie, pokuta jest narzucona :-D

o prosze, koles z allegro mi odpisal na pierwszego maila (ktory najmniej mnie interesuje) zobaczymy czy dojdzie do kolejnych ktore mu wyslalam xD

reklama
Do góry