reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

łosz jaaa odwrócilam się na 5 sekund dosłownie a Alutek zdążyła całą paczke chusteczek nawilżanych rozparcelować :crazy:

reklama
Kania planujemy Chorwacje,ale cos powoli towarzystwo sie wykrusza, moze ktos chetny? na wrzesień:))dodam ,ze nie tak bardzo drogo:))

dobranocka- mam nadzieję że będzie tylko lepiej Justysią, a o tego pecha to się nie martw ja ciągle coś tłucze w domu, tylko ja nie mam dywanów. a i tak zawsze coś wyłazi, jakieś szkło, które gdzieś się zapodziało.

Happy
- to tak jak ja krótkowidz, ja też ślepak jestem, okularów nie noszę, jedynie wieczorem, jakoś nie lubię, nie wiem ile masz ale ja tam sie przyznam ja mam -5,5, ale chyba mi wzrok poleciał. dzięki za te krople, bo ja mam takie na alergie co trzeba ściągać soczewki.

makuc-
tak to jest z dzieciakami,szybkie są :)

doris- oby poszło gładko z rozmową, z facetami, nie wszystkimi oczywiście, ale większość to ja do ściany się mówi.

kasis-
a ty z dzieckiem chcesz jechać na Chorwację, ja też planowałam, ale z dziećmi to teraz niebezpiecznie jechać, tyle choróbsk i mówią, żeby szczepić przeciwko biegunce, jak się bierze małe.

Makuc u Nas chusteczki też są na topie, wyciąga zakłada na głowę, wyciera buzię.
Kasis Chorwacja wow :-)

Zmykamy z kompa na jakiś czas, miłego popołudnia :-)

kasis wczesniej poszło o traktowanie mojego Mikolaja , bo jest dla niego obojetny i tylko rozkazywac i nakazywac mu potrafi. Takze spakowalam go ostatnio , bo mialam tego dosc ... no i się niby ocknął i obiecal ze sie zmieni. Niby się zmienil dla niego, no ale inne kwestie za to padają na łeb , na szyję :-(

a Chorwację to i ja mam w planach w te wakacje , ale początkiem sierpnia.

teraz to faktycznie nie mozna na minutę spuszczać nasze 'szczęscia' z oczu bo moze byc gorąco. Ja dzisiaj szykowalam sie do pracy, a Dorian siedzial na macie i sie bawil. Wyszlam z pokoju a ten chwycił się bujaczka , wstał i polecial na plecy razem z tym bujaczkiem. Cale szczęście ,ze mata piankowa to nic mu sie nie stalo ,ale wystraszyl się i rozplakal. Wzięłam go zaraz na ręce i przytulilam .... i przechodzilam z nim do przedpokoju i walnęłam jego łokciem o futrynę. Co ze mnie za matka :-( .

Ostatnia edycja:
Roxannka nieźle kombinujesz, po kawie u Doris wpadasz do mnie na kolejną kawę :-)
kombinuje jak moge ;)

a moze zrobimy tak , ze spotkamy sie po prostu u mnie i razem we 3 wypijemy kawkę ?
no to jest dobra myśl, ale wtedy kto się moim maruderem zajmie :? musimy jeszcze dopracować ten plan ;) no a poza tym ja nie pijam kawy, ale to szczegół :p

kasis, zazdraszczam wyjazdu, mój brat właśnie jest w turcji ehhh też bym gdzieś pojechała :) no i miłej pracy, żeby ci szybko zleciało :)

u nas właśnie zakończyło się latanie z gołym tyłkiem :-) ale żeby nie było to nie ja :-p tylko Patryk tak paradował po mieszkaniu :-D

doris
, no coś ty, wspaniała z ciebie mama :) ja dzisiaj bawiłam się z Patrykiem piłką i tak ją podrzuciłam że upadła mu na twarz, naszczęście nie mocno i to ja sie wystraszyłam a nie on, ale nie mogłam sobie darować że taka nieostrożna jestem :( chyba każdemu się zdarza, przeciez to nie specjalnie.

właśnie znalazłam w necie, no szok poprostu
http://www.tvn24.pl/0,1706703,0,1,zostawil-3_latka-w-aucie--a-sam-poszedl-sie-zabawic,wiadomosc.html
doris, to chyba gdzieś u ciebie ;)

Ostatnia edycja:
Kroma w Chorwacji nie ma chorób typu biegunowego,ja nic o tym nie słyszałam, to bardzo bezpieczny kraj i piekny,a poztym jedzenie bierzemy swoje.
Doris to pamiętałam,że nie bardzo miał dobre podejście do Mikołaja:((( al wytłumaczył ci co sie działo jaka była przyczyna?i dlaczego tak głupio do ciebie gada?

Roxi to dawaj jedz z nami:)))domek 2000tysiace na tydzień za cały domek a nie od osoby:)
Doris nie wygłupiaj sie kazdej z nas to sie może przydarzyć chyba, specjalnie tego nie zrobiłas przeciez.
Dzieki dziewczynki powinno pójsc szybko w pracy bo duzo roboty i szef wrócił właśnie z Chorwacji i bedzie opowiadał, więc juz wogle pewnie napalę na ten wyjazd.

Ostatnia edycja:
Roxannka- to jeszcze dobrze, że mu się nic nie stało, a ja słyszałam, że gdzieś we Włoszech, Ojciec zostawił 2 letnią córkę w samochodzie i poszedł na zakupy.

http://informacje.dobre-teksty.com.pl/zmarla-dziewczynka-zostawiona-na-5-godzin-w-aucie.html

http://informacje.dobre-teksty.com.pl/dziecko-zmarlo-w-nagrzanym-samochodzie-kolejne.html

Kasis
- ja byłam już raz, a teraz znajomi wrócili z dzieckiem 3 letnim szybciej bo złapała biegunkę, ja się ciągle czaję, ale teraz się troszkę wystraszyłam.
Ja byłam w Puli, a wy gdzie jedziecie i ile osób wchodzi do domku?

Ostatnia edycja:
reklama
roxi no wlasnie mówili o tym w rmfie. No to u nas. Co za debil tak postepuje???? Jak sobie pomyślę jak to dzieciątko musialo się bac. Obudzil sie taty brak , ciemno i pusto wkoło. Udusilabym gnoja. Dobrze , ze kobieta zareagowala widząc samotnie błąkającego się chlopczyka o 3-ciej nad ranem i zadzwonila na policję.

kasis wypytaj szefa o tą Chorwacje i ceny , bo podobno skoczyly do góry od zeszlego roku. Ile nocleg teraz tam kosztuje (chodzi o kwatery , nie hotele) .

Do góry