reklama
kroma
Fanka BB :)
dobranocka- mam nadzieję że będzie tylko lepiej Justysią, a o tego pecha to się nie martw ja ciągle coś tłucze w domu, tylko ja nie mam dywanów. a i tak zawsze coś wyłazi, jakieś szkło, które gdzieś się zapodziało.
Happy- to tak jak ja krótkowidz, ja też ślepak jestem, okularów nie noszę, jedynie wieczorem, jakoś nie lubię, nie wiem ile masz ale ja tam sie przyznam ja mam -5,5, ale chyba mi wzrok poleciał. dzięki za te krople, bo ja mam takie na alergie co trzeba ściągać soczewki.
makuc- tak to jest z dzieciakami,szybkie są
doris- oby poszło gładko z rozmową, z facetami, nie wszystkimi oczywiście, ale większość to ja do ściany się mówi.
kasis- a ty z dzieckiem chcesz jechać na Chorwację, ja też planowałam, ale z dziećmi to teraz niebezpiecznie jechać, tyle choróbsk i mówią, żeby szczepić przeciwko biegunce, jak się bierze małe.
Happy- to tak jak ja krótkowidz, ja też ślepak jestem, okularów nie noszę, jedynie wieczorem, jakoś nie lubię, nie wiem ile masz ale ja tam sie przyznam ja mam -5,5, ale chyba mi wzrok poleciał. dzięki za te krople, bo ja mam takie na alergie co trzeba ściągać soczewki.
makuc- tak to jest z dzieciakami,szybkie są
doris- oby poszło gładko z rozmową, z facetami, nie wszystkimi oczywiście, ale większość to ja do ściany się mówi.
kasis- a ty z dzieckiem chcesz jechać na Chorwację, ja też planowałam, ale z dziećmi to teraz niebezpiecznie jechać, tyle choróbsk i mówią, żeby szczepić przeciwko biegunce, jak się bierze małe.
dorisday2512
kasis wczesniej poszło o traktowanie mojego Mikolaja , bo jest dla niego obojetny i tylko rozkazywac i nakazywac mu potrafi. Takze spakowalam go ostatnio , bo mialam tego dosc ... no i się niby ocknął i obiecal ze sie zmieni. Niby się zmienil dla niego, no ale inne kwestie za to padają na łeb , na szyję :-(
a Chorwację to i ja mam w planach w te wakacje , ale początkiem sierpnia.
teraz to faktycznie nie mozna na minutę spuszczać nasze 'szczęscia' z oczu bo moze byc gorąco. Ja dzisiaj szykowalam sie do pracy, a Dorian siedzial na macie i sie bawil. Wyszlam z pokoju a ten chwycił się bujaczka , wstał i polecial na plecy razem z tym bujaczkiem. Cale szczęście ,ze mata piankowa to nic mu sie nie stalo ,ale wystraszyl się i rozplakal. Wzięłam go zaraz na ręce i przytulilam .... i przechodzilam z nim do przedpokoju i walnęłam jego łokciem o futrynę. Co ze mnie za matka :-( .
a Chorwację to i ja mam w planach w te wakacje , ale początkiem sierpnia.
teraz to faktycznie nie mozna na minutę spuszczać nasze 'szczęscia' z oczu bo moze byc gorąco. Ja dzisiaj szykowalam sie do pracy, a Dorian siedzial na macie i sie bawil. Wyszlam z pokoju a ten chwycił się bujaczka , wstał i polecial na plecy razem z tym bujaczkiem. Cale szczęście ,ze mata piankowa to nic mu sie nie stalo ,ale wystraszyl się i rozplakal. Wzięłam go zaraz na ręce i przytulilam .... i przechodzilam z nim do przedpokoju i walnęłam jego łokciem o futrynę. Co ze mnie za matka :-( .
Ostatnia edycja:
Roxannka
Pracująca mama!
kombinuje jak mogeRoxannka nieźle kombinujesz, po kawie u Doris wpadasz do mnie na kolejną kawę :-)
no to jest dobra myśl, ale wtedy kto się moim maruderem zajmie :? musimy jeszcze dopracować ten plana moze zrobimy tak , ze spotkamy sie po prostu u mnie i razem we 3 wypijemy kawkę ?
kasis, zazdraszczam wyjazdu, mój brat właśnie jest w turcji ehhh też bym gdzieś pojechała
u nas właśnie zakończyło się latanie z gołym tyłkiem :-) ale żeby nie było to nie ja

doris, no coś ty, wspaniała z ciebie mama
właśnie znalazłam w necie, no szok poprostu
http://www.tvn24.pl/0,1706703,0,1,zostawil-3_latka-w-aucie--a-sam-poszedl-sie-zabawic,wiadomosc.html
doris, to chyba gdzieś u ciebie
Ostatnia edycja:
kasis
Kroma w Chorwacji nie ma chorób typu biegunowego,ja nic o tym nie słyszałam, to bardzo bezpieczny kraj i piekny,a poztym jedzenie bierzemy swoje.
Doris to pamiętałam,że nie bardzo miał dobre podejście do Mikołaja
(( al wytłumaczył ci co sie działo jaka była przyczyna?i dlaczego tak głupio do ciebie gada?
Doris to pamiętałam,że nie bardzo miał dobre podejście do Mikołaja
kasis
Roxi to dawaj jedz z nami
))domek 2000tysiace na tydzień za cały domek a nie od osoby
Doris nie wygłupiaj sie kazdej z nas to sie może przydarzyć chyba, specjalnie tego nie zrobiłas przeciez.
Dzieki dziewczynki powinno pójsc szybko w pracy bo duzo roboty i szef wrócił właśnie z Chorwacji i bedzie opowiadał, więc juz wogle pewnie napalę na ten wyjazd.
Doris nie wygłupiaj sie kazdej z nas to sie może przydarzyć chyba, specjalnie tego nie zrobiłas przeciez.
Dzieki dziewczynki powinno pójsc szybko w pracy bo duzo roboty i szef wrócił właśnie z Chorwacji i bedzie opowiadał, więc juz wogle pewnie napalę na ten wyjazd.
Ostatnia edycja:
kroma
Roxannka- to jeszcze dobrze, że mu się nic nie stało, a ja słyszałam, że gdzieś we Włoszech, Ojciec zostawił 2 letnią córkę w samochodzie i poszedł na zakupy.
http://informacje.dobre-teksty.com.pl/zmarla-dziewczynka-zostawiona-na-5-godzin-w-aucie.html
http://informacje.dobre-teksty.com.pl/dziecko-zmarlo-w-nagrzanym-samochodzie-kolejne.html
Kasis- ja byłam już raz, a teraz znajomi wrócili z dzieckiem 3 letnim szybciej bo złapała biegunkę, ja się ciągle czaję, ale teraz się troszkę wystraszyłam.
Ja byłam w Puli, a wy gdzie jedziecie i ile osób wchodzi do domku?
http://informacje.dobre-teksty.com.pl/zmarla-dziewczynka-zostawiona-na-5-godzin-w-aucie.html
http://informacje.dobre-teksty.com.pl/dziecko-zmarlo-w-nagrzanym-samochodzie-kolejne.html
Kasis- ja byłam już raz, a teraz znajomi wrócili z dzieckiem 3 letnim szybciej bo złapała biegunkę, ja się ciągle czaję, ale teraz się troszkę wystraszyłam.
Ja byłam w Puli, a wy gdzie jedziecie i ile osób wchodzi do domku?
Ostatnia edycja:
reklama
dorisday2512
roxi no wlasnie mówili o tym w rmfie. No to u nas. Co za debil tak postepuje???? Jak sobie pomyślę jak to dzieciątko musialo się bac. Obudzil sie taty brak , ciemno i pusto wkoło. Udusilabym gnoja. Dobrze , ze kobieta zareagowala widząc samotnie błąkającego się chlopczyka o 3-ciej nad ranem i zadzwonila na policję.
kasis wypytaj szefa o tą Chorwacje i ceny , bo podobno skoczyly do góry od zeszlego roku. Ile nocleg teraz tam kosztuje (chodzi o kwatery , nie hotele) .
kasis wypytaj szefa o tą Chorwacje i ceny , bo podobno skoczyly do góry od zeszlego roku. Ile nocleg teraz tam kosztuje (chodzi o kwatery , nie hotele) .