reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Dziewczyny, chciałabym sprzedać swój wózek Esprio Atlantic 3 w 1 i kupić jakiś mniejszy, ale równie wygodny... zastanawiam się nad tym który kupiła Agast, też Espiro... może ktoś jeszcze coś polecić tak do 500zł???

reklama
To jest NUNA? Widziałam go w sklepie i wyglądał fajnie, tylko mi nie podobało się to, że się prawie w ogóle nie rozkłada i ma takie dziwne kółka. Ciekawa jestem jak się sprawuje w praktyce? Czy te kółka dają radę po innej powierzchni niż asfalt? Podobał mi się ten wózek ale głównie przez to że się nie rozkłada kupiliśmy inny :)

No nie rozkłada się na maxa ale wózek poza tym jest super, nie mogę narzekać ;-)

A ja polecam Baby Jogger City Mini. Napaliłam się na niego pół roku temu i czekałam na wersję 2011 z usztywnionym oparciem i mogę powiedzieć, że warto było, wózek jest idealny. Super zwrotność, rewelacyjna budka, która świetnie chroni od słońca, duży kosz, a przede wszystkim świetny sposób składania wózka, no po prostu go uwielbiam:-), warty swojej ceny:-).

reklama
On jest za-je-bis-ty !!! Oglądałam go w sklepie i byłam zachwycona:) Tylko trochę wąski mi się wydawał..

nie wydaje mi się jakiś wąski, Klara się mieści;-) już dziś wypróbowany, prowadzi się super,mała zadowolona siedzi:-) obawiałam się tylko tego że nie ma pałąka ale małej chyba go jakoś bardzo nie brakowało.

Do góry