reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiię dla dziecka

reklama
my się zastanawialiśmy nad Emilką ,Amelka ,Lenka też wchodziłą w rachubę -ale faktycznie teraz to chyba za dużo tych Lenek -ale nadal to imię mi się podoba .Julek tez już jest fullll!!!!!!!!!Ola też ładnie ale u nas został Krystianek :-D

Julek fakt jest duzo Ol tez u nas jednak zostanie Igorek tatus wygrał walke ze mna chyba ze dziewczynka sie urodzi :)))

a u mnie po głowie od dawna chodzi Ola :-) ale jakoś 100% zdecydowania nie ma, ostatnio mąż coś o Dorotce wspomniał.
Moja koleżanka w niedzielę urodziła córcię, napisałam o tym fakcie K a ten mi odpisał, że się cieszy itd ale na końcu: "to teraz czekamy na Oleńkę"...

więc chyba decyzja się podjęła ;-)

Oleńki są super:-) I nie jest to chyba imię tak popularne jak np. Julia.

karolinka, mi się Twoje imię kojarzy z byłą Tomka, z którą musiałam stoczyć walkę :-D Także wiesz.. Dominika lepsze :-D

Hahaha, mam to samo i to z tym samym imieniem i nie powiem co mnie strzela jak je słyszę:-D
Sorry dziewczyny;-)

reklama
Do góry