reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Spring moja też tak śpi niestety i nic zrobić nie mogę bo jak już się obudzi to wymaga zainteresowania się nią.

Katjusza a w kogo bedziemy strzelać tymi ogórami;) masz kogoś kto Ci podpadł? ja mam jeszcze mega naboje z duzej cukinii hehe

Pastusia mąż zażyczył sobie tylko kiszone bo za korniszonami nie przepadamy oboje i będę robiła tarte na zupę i w plastach na mizerię. A przy tym to strasznie duzo roboty:( na cukinię nie mam jeszcze pomysłu!

reklama
W sumie jak tak o tym myślę, to może nawet lepiej: w dzień jakoś się człowiek przemęczy z tymi krótkimi drzemkami, a przynajmniej w nocy nasze Bąble śpią:tak:;-)

Spring no niekoniecznie, moój nie śpi w dzień i w nocy, ale to chyba jakiś wyjątek jest:angry:

Ja akurat też miałam w domu kilka dorodnych cukini i zrobiłam panierowane w cieście naleśnikowym na obiadek. PYCHA!:-p A do tego przez mojego wrzeszczącego wyjca poparzyłam się wrrrrrrrrrrrr

mój z kolei śpi i w dzień i w nocy ... więc chyba reguły nie ma... czasem w dzień trochę mniej ale noce uważam za udane...

skarletka - a ja jestem taaaka głodna! i jeszcze o takich pysznościach tu opowiadasz:-)

Pestusia- fiu fiu to kawał chłopa z Jasia;-)) mój ma dopiero 7,500kg.
Spring- mój jak mu nic nie dolega to w dzien róznie spi zazwyczaj 1drzemka =1h na spacerze 2h przespi
Scarlet- moze zębolki mu dokuczają w nocy bardziej co?? a jak z apetytem wrócił???
ewi- to masz kochana co robic he he

Wiki spi zjadła troszkę suchych płatków kukurydzianych popiła wody i spi zobaczymy jak wstanie czy dalej będą wymioty...

Młody zjadł pół słoiczka obiadku wypił 120ml mleka i padł:tak: więć mam chwilę dla siebie

spring tak, to latte macchiato :) Wreszcie mi wyszło takie jak trzeba, bo kiedyś genialnie, jak to ja, pomyliłam kolejność kapsułek i wypiłam wodę o smaku kawy z dodatkiem małej ilości mleka, zamiast mleka z małą ilością mocnej kawy :-D
A co do snu Mai w ciągu dnia to tak jak u Ciebie, kilka krótkich drzemek, zwykle 30-45min. i tyle. Za to noce jak na razie w pełni przespane, więc coś za coś. Oby jak najdłużej z tymi nocami... A właśnie odbywa się druga dziś drzemka młodej, więc szybko lecę zrobić coś koło siebie :tak:

reklama
U nas dzień zaczął się nieźle, chociaż w nocy młoda budziła się parę razy z płaczem, ale to chyba chodziło o "zaległą" kupę, bo jak rano walnęła to był już spokój, zjadła ok. 7.30 i pospała potem od 9-11 a ja oczywiście razem z nią :-) ale po południu coś się popsuło, bo ulewała masakrycznie, zjadła, ulała i w ciągu godziny była już głodna i tak ze trzy razy, teraz zasnęła przy cycu i może troszke pośpi, może lepiej jej jak leży już nie wiem, bo leżała sobie na macie, bawiła się, a jak ją podniosłam bo zaczęła marudzić to się z niej tyle wylało że chyba nic tam nie zostało :no: no nic, zobaczymy jak będzie wieczorem.

Pozdrawiam słonecznie :-)

Do góry