reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Apistela ja mojej Gosi nigdy zaraz po jedzeniu nie kłade na mate bo tez uleje,staram sie przez pierwsze 40min zeby siedziała na lezaczku a potem na mate.
Ewi podeslij mi troche tych ogorkow,ale juz zrobionych;-) a z cukini to ja robie bigos:tak:

Nadal pochmurno ale juz nie pada wiec był spacerek i kumpela na włoskach tez juz była,teraz niunia padła po butli a ja moze wezme sie za obiad na jutro albo umyje podłogi.

reklama
My już po rehabilitacji, odwiedzinach u tatusia w pracy i obiedzie (pomysł na zapiekane roladki schabowe - pycha).
Ela dzisiaj była na ćwiczeniach wyjątkowo grzeczna. Dopiero pod koniec zaczęła marudzić.

Zazdroszczę wam, że macie czas cos ze sobą zrobić. Ela jak ma w ciągu dnia drzemkę, to u mnie na rękach najczęsciej. Jak tylko ją odkładam, to od razu się budzi i nie ma szans na spanie. Tym sposobem 2 x w ciągu dnia jestem przywiazana do kanapy przed telewizorem zamiast robić cos produktywnego.

Ale dużo marudek się u nas zrobiło. Ela oczywiscie też należy do tej grupy.

Katjusza jak wam idzie rehabilitacja?

A my dziś w rozjazdach. Ja miałam 2 wizyty u lekarzy, a Pawcio mi towarzyszył. Do domu wróciliśmy na 16.00.
Malina – cieszę się, że chrzciny się udały:-)
Pinka – zdrówka dla Erica i Wiki &&&

Scarletka – współczuję:-( oby jak najszybciej odwróciło się Bartusiowi:tak:
Ewi, Katjusza – ja zaprawiałam tydzień temu ogórasy, ale planuję jeszcze dorobić:tak:
Pestusia – dzielny Jasio;-) oby żadne uboczne skutki poszczepienne nie wystąpiły
Spring – mój Pawełek śpi w ciągu dnia właśnie 2-3x po 20-30minut, za to w nocy od ok. 20 30 do ok.6

Ola ja młodą noszę długo po jedzeniu, chyba że zaśnie zaraz po (albo w trakcie), a i tak chyba nie ma reguły, czasem jak zaraz po butli zaśnie mi na rękach to jeszcze trochę ją noszę i albo jej się cośodbije albo nie, ale potem śpi całą noc i jej się nie ulewa, chyba że dopiero rano ale i to rzadko i troszeczkę.

fifronka sposób mojej mamy, usypia mi Małą na dużej poduszce i odkłada razem z poduszką wtedy się nie budzi :-D

Dzień dobry!

Doczytałam, że narzekacie na pogodę, ja też, daliśmy za wczasy 1700zł i siedzimy w pokoju:baffled: dramat:baffled: jeszcze 5 dni może się coś poprawi:dry:

madzikm - współczuję pogody:-( My w tym roku nigdzie się nie wybieramy, odbijemy sobie w przyszłym na jakiejś cieplutkiej plaży, koniecznie piaszczytej, by Pawcio miał z czego budować babki i zamki:-D

A co to maluchy mają bluesowy dzień?:dry::dry:
Mój w trakcie jedzenia kaszki to co zjadł to bleee:no::-(. damy sobie chyba spokój z nowymi smakami :sorry2: i zostaniemy na cycu.
to i ja się pochwalę - jutro z racji urodzin M idę do fryzjera, kosmetyczki :cool2::cool2: i tort mu robię a zażyczył sobie z gołą babą:szok::-p:tak::-D:-D:-D.
Ja walczę z ogórami i dżemem morelowym:tak:.
A i pytanko do Krakowianek - której chlebka? ;-);-)

marta ja nie krakowianka ale chlebek poproszę bardzo:-) żytni na zakwasie dasz radę?

sprawdziłam prognozę i masakra! ja chcę do domu:confused:

fifi strasznie cierpliwa mamuśka z Ciebie:tak: naprawdę :tak:dajesz Eluni całą siebie.

scarletka a jak Piotruś znosi humory Bartusia? mam nadzieję, że nie jest to wycie stereo:confused:

reklama
A ja robię pleśniaka...na raty... bo w tym domu ciężko jest zrobić coś od początku do końca ciągiem;-):-D:-D

Marta ale aparat z Tego Twojego eMka:-D Na Twoim miejscu zrobiłabym swoją podobiznę:-):-):-)

Pinka jak Wiki? Wymiotuje jeszcze czy już lepiej? I jak Eryś?

Do góry