reklama
Dołaczam sie do pijących a raczej tych juz wypitych

- nie no żarcik- uciekam spac jutro dzień mega sprzątania przed przyjazdem Marty!!!:-)

Olus- ha ha na pocztę jechałam nie ze względu na Ciebie
nic sie nie martw wszystko było zsynchronizowane -miałam zbiorowe wysyłanie listów no i paczuszka do Ciebie

- nie no żarcik- uciekam spac jutro dzień mega sprzątania przed przyjazdem Marty!!!:-)

Olus- ha ha na pocztę jechałam nie ze względu na Ciebie
spring
Szczęścia dwa :)
A ja oglądam na HBO Śmiertelną grę z Wesley Snipes`em i popijam szałwię, bo moje ósemki dają mi popalić
Co te nasze dzieci muszą przeżywać jak idą im wszystkie ząbki naraz
Widzę,że macie dziś dzień na pieczenie;-) Mój pleśniak już upieczony, chłodzi się w kuchni
Pinka dobrze,że z dzieciaczkami już lepiej
:-) Nie dręcz nas z tymi ziółkami
Pliss!;-)
Malina uwielbiam wszystkie ciasta,którymi dysponujesz
;-)
Co te nasze dzieci muszą przeżywać jak idą im wszystkie ząbki naraz
Widzę,że macie dziś dzień na pieczenie;-) Mój pleśniak już upieczony, chłodzi się w kuchni

Pinka dobrze,że z dzieciaczkami już lepiej
:-) Nie dręcz nas z tymi ziółkami
Pliss!;-)Malina uwielbiam wszystkie ciasta,którymi dysponujesz
;-)futrzakowa
yea! to ja!
co do rehabilitacji - to dostałam skierowanie od neurolog no i termin dopiero na koniec października... cudownie prawda?
Ewi82
Fanka BB :)
Futro no termin rewelacyjny. Mi chcieli usuwać polipa w październiku! Poszłam prywatnie
Ja padam na pysk! Najpierw gin potem mega zakupy i dopiero o 21 wzieliśmy się za ogórki. Przerobiliśmy tylko 1/3 i tak powstało 8 słoików kiszonych i 7 tartych. Przerobiłam jeszcze jabłka na deserki dla Hanki i wyszło 17 słoiczków z czego 9 same jabłka i 8 jabłko z dynią
jutro dalsza część ogórków. Ale większość już przygotowane i tylko zapakować do słoja trzeba!
A teraz idę spać
dobranoc!
Ja padam na pysk! Najpierw gin potem mega zakupy i dopiero o 21 wzieliśmy się za ogórki. Przerobiliśmy tylko 1/3 i tak powstało 8 słoików kiszonych i 7 tartych. Przerobiłam jeszcze jabłka na deserki dla Hanki i wyszło 17 słoiczków z czego 9 same jabłka i 8 jabłko z dynią
A teraz idę spać
czytam czytam i nie apmietam co komu mialam pisac
scarletka przytulam i mam nadzieje ze niebawem wroci twoj kochany grzeczny Bartus dobrze ze Piotrus taki pomocny ;-)
patik fajna sprawa z hydromasaem ale ze wzgledow ekonomicznu=ych z wanny nie korzystamy zbyt czesto
marta ja tez poprosze chlebek
pinka zdrowka
ola mili u nas tez pogoda paskudna
ewi
niesamowita jestes
katjusza paln wykonany dumna jestem z Ciebie przy takich niekorzystnych warunkach meteo.
odebralismy dzis paszporty mnie najbardziej podoba sie Emilka no fotka zabojcza slodziak maly a i musze powiedziec ze w urzedzie nie czekalam dlugo tylko 10 min
scarletka przytulam i mam nadzieje ze niebawem wroci twoj kochany grzeczny Bartus dobrze ze Piotrus taki pomocny ;-)
patik fajna sprawa z hydromasaem ale ze wzgledow ekonomicznu=ych z wanny nie korzystamy zbyt czesto

marta ja tez poprosze chlebek

pinka zdrowka
ola mili u nas tez pogoda paskudna
ewi
niesamowita jesteskatjusza paln wykonany dumna jestem z Ciebie przy takich niekorzystnych warunkach meteo.
odebralismy dzis paszporty mnie najbardziej podoba sie Emilka no fotka zabojcza slodziak maly a i musze powiedziec ze w urzedzie nie czekalam dlugo tylko 10 min

Ostatnia edycja:
reklama
magdzior1985
Fanka BB :)
Witam,
Czyżbyście spały jeszcze wszystkie? My dziś pobudkę zaliczyliśmy parę minut po 5:-(ale na szczęście udało nam się dospać do 7 30;-) teraz młody leży w leżaczku, a ja wcinam śniadanko:-)
Marta - udanego pobytu u Milusi
Futrzakowa - my dostaliśmy skierowanie na początku kwietnia, a u lekarza byliśmy 28 czerwca
Neurolog stwierdził, że rehabilitacji nie ma co włączać tylko n takie spotkanie instruktażowe mamy iść. A tam rehabilitantka (po 3 tygodniach od wizyty u lekarza) stwierdziła, że ona nie widzi niczego złego, poza nieco słabszymi rączkami. Przez te długie terminy rehabilitacja okazała się zbędna, a Pawcio widocznie potrzebował troszkę więcej czasu.
Ewi - oj Ty nocny pracusiu;-)
Czyżbyście spały jeszcze wszystkie? My dziś pobudkę zaliczyliśmy parę minut po 5:-(ale na szczęście udało nam się dospać do 7 30;-) teraz młody leży w leżaczku, a ja wcinam śniadanko:-)
Marta - udanego pobytu u Milusi

Futrzakowa - my dostaliśmy skierowanie na początku kwietnia, a u lekarza byliśmy 28 czerwca
Neurolog stwierdził, że rehabilitacji nie ma co włączać tylko n takie spotkanie instruktażowe mamy iść. A tam rehabilitantka (po 3 tygodniach od wizyty u lekarza) stwierdziła, że ona nie widzi niczego złego, poza nieco słabszymi rączkami. Przez te długie terminy rehabilitacja okazała się zbędna, a Pawcio widocznie potrzebował troszkę więcej czasu.Ewi - oj Ty nocny pracusiu;-)