reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Spring- ale mnie rozbawiłas z tą podobizną:-D:-D:-D:-):tak::tak::tak::-p:-p a wiki już nie pawiuje;-) młody cały czas posrywa:-D:-D juto muszę pampersy kupić bo przerób od wczoraj niemiłosierny:-D:tak:

na pamiatkę mam meeeeega stertę prasowania bo młody w ciągu nocy 3 piżamy zasrał wiki całą posciel zarzygała i 2 piżamy 4 ręczniki no i nasza posciel poszła do prania he he

zaraz M będzie

reklama
Pinka - u nas tez po kolacji był mega hustający wymiot i ...kolka. Dopiero po masażu, suszarce i kolejnej kąpieli zjadła i zasnęła. Mam nadzieję, że to jednorazowy wypadek. I juz na dobre przeprowadziłyśmy się do dużej wanny - mała kąpie sie na brzuchu i jest mega zadowolona:-)

Marta ja u fryzjera byłam dzisiaj :))))) Od razu lepiej się poczułam. A twój eMek w twoim wieku jest? Czyżby okrąglutka 30?
Wsród moich znajomych króluje ostatnio plotka, że jedna z koleżanek obiecała swojemu na 30 trójkąta :)

Madzikm czasem tej cierpliwosci naprawdę mi brakuje.

Apistella może wypróbuję ten sposób. Przynajmniej na dzienne drzemki.

Pinuś Ty żyjesz jeszcze po takim dniu biedaku?? Niech Ci dzieciaki prędko zdrowieją!!

Vetka a kręgosłup Cię nie boli jak kąpiesz córę w dużej wannie??

U nas jeszcze tort śmietanowy z białą czekoladą, makowiec, sernik i biszkopt z truskawkami i galaretką - zapraszam :)
Urządzanie pokoju Jaśka zaczęłam od kupna karnisza z puchatkiem, teraz szukam firanek i naklejek na ścianę - jakieś linki sprawdzone????

Madziku Piotruś jest niewzruszony humorami brata. chyba już przywykł do tych awantur. na samym początku biegał do niego jak tylko tamten ruszył nogą. Jednak nie narzekam na niego, dobry brat: huśta, podaje smoka, przytula, czyta książeczki, zabawia zabawkami. Dzisiaj wysłałam go pierwszy raz do przedszkola po tej anginie. Ostatni tydzień, to niech skorzysta, potem będzie do września w domu ze mną.
Pinuś trzymam kciuki za twoje dzieciaczki, żeby już był koniec biegunek i wymiotów. Współczuję ci, na pewno miałaś gorszy dzień ode mnie. CO do jedzenia Bartka, to dzisiaj pierwszy dzień od dłuższego czasu było nawet ok. NIe wypijał może zawrotnych porcji mleka, ale bez ryku, wierzgania, każdą butlę pociumkał, do tego słoik obiadku i deserku, więc nie jest źle
Malinuś ja bym na tego torta wpadła. Miałam dzisiaj na deser pyszną tartę, ale ja słodycze mogę w nieskończoność;)
vetuś widzę, że nie tylko mojego czasem coś napadnie..

u nas dzisiaj cały dzień lało, nie dało się wyjść na spacer, Bartek dawał popalić i em już po telefonie wiedział, że zwariuje do wieczora w domu. Całe szczęście wziął nas na zakupy, na poprawę humoru. hehe od razu babie lepiej.. a młody tylko na spacerach, czy w sklepie, w wózku (tzn, nie w gondoli, a w foteliku) jest aniołem i tylko wtedy mogę odsapnąć

Ostatnia edycja:
witam!
dziewczynki odwdzięczyły się i przespały całą noc, teraz już też lulają. kurcze jak fajnie mieć spokój o 21 hi hi, ale bez Hanulowej drzemki jest już pod wieczór kiepsko, bo dziecko mi zawiesza się co chwile albo marudzi ze zmęczenia... Zosia też marudzi na wieczór, chyba dziąsełka ją bolą. Za to dzień udany, dużo byłyśmy na dworze, słoneczko świeciło, Zosia w pozycji półleżącej obserwuje świat i się śmieje w głos:) upiekłam dziś muffinki z serem i brzoskwiniami - jedną już na ciepło pochłonęłam:-D zapraszam jeśli ktoś ma ochotę:-)

Pinka bidule jesteście Ty i Twoje dzieciaczki:-( zdrówka dla Was!!!
Scarletka dobrze że Bartoszek ma większy apetyt:) to dobrze wróży:) u nas Hania jak Zosia histerycznie płakała to sama zaczynała płakać tak było na początku - teraz albo jest obojętna, albo mówi jej że ma nie płakać...
madzikm a to pech z tą pogodą:( słonka życzę a na prognozy nie patrz, często się mylą;)
Ewi jak tam? działasz? ile już słoików zaprawionych? ja dostałam siatkę ogórków od teściowej, ale w takich ilościach jemy je do obiadu czy kanapek ze niewiele zostało:tak:
malinkaa u nas tez się chyba szykuje pokoik z akcentami kubusia puchatka, bo dostałam zasłony od cioci i wiem że kupiła jeszcze pościel i obrazki na ścianę z Kubusiem Puchatkiem...na naklejki się nie zdecyduje, bo pierwsze będziemy tapetować - tapetą flizelinową do malowania, a po drugie kupię albo zrobię jakieś szablony ale bardziej uniwersalne, bo podejrzewam, że kubuś moim dziewczynkom może się szybko znudzić, więc łatwo mi będzie zmienić wystrój:-D
to widzę że u Ciebie niezła wyżerka:-D smacznego:-)
Marta sto lat dla męża:-) a jak zrobisz torta, to koniecznie cyknij fotkę:-D
fifronka jedna wizyta u fryzjera a tak dużo daje, no nie? tym prezentem mnie powaliłaś, szczena mi opadła:szok:

Ostatnia edycja:
Katjusza jak wam idzie rehabilitacja?

całkiem, całkiem :-) Natka nawet polubiła Panią rehabilitantkę i za każdym razem wita ją wielkim uśmiechem nie pamiętając, że wyjdzie z sali z rykiem ;-) rowerki, masażyk, zabawy na piłce są super ale masowanie mięśnia na szyjce i kręcenie główką ("karuzela") KOSZMAR, ryczy jak zażynane zwierzę a i widok jest masakryczny. Już się przyzwyczaiłam ale za pierwszym razem to mi się włosy na karku postawiły!! :szok::szok::baffled:

A i pytanko do Krakowianek - której chlebka? ;-);-)

ja ja ja ja ja !!!! :-) :-)

a u mnie plan na dziś wykonany - megaprasowanie odwalone i megagar żuru napichcony, Natka śpi, mąż wykąpany :-)

A ja oglądam dr Hausa na AXN, piję imieninowe piwo mojego eM bez niego i jem chipsy a mój eM w szpitalu oczywiście

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry