reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
liza, starszaki chodza do przedszkola? czy jestes ciagle z nimi w domu???
ja do pracy chodze 2 razy w tyg, a jak julus pojdzie za 2 lata do przedszkola bede chodzila codziennie.

Nie nie chodzą w domku siedzimy ;]
Hania od wrzesnia idzie juz do zerówki wiec sie zacznie powoli.... pojdą do szkoly to moze i ja zachacze sie w jakiejs pracy :tak: czekam na ten moment...

korainder miłego spacerku:*

ja się żegnam i przez weekend nie zajże pewno, i w pon tez nie, dopiero pewno jak we wtorek bede w pracy:) bo julus mnie do kompa nie dopusci a jak spi to robota pełno para w domu:)chociaz teraz zaczyna sie ładniej bawic z siostrzyczka:)a nie tylko mama;P miłego weekndu kobitki:*

hejo
Nasz domek, na zdjęciu coś mały wygląda, ale wejdzie do niego parę dorosłych osób:-D
Zdjęcie0851.jpgZdjęcie0847.jpg od środka i na zewnątrz

Ale jestem zła i wykończona.
2 godz. czekałam, zeby sie dostać w szpitalu do lekarza (dodam, że z marudnym Krystiankiem i w pomieszczeniu, gdzie było z 35 stopni) i dupa sie dowiedziałam. Akurat na mój termin porodu przypada remont szpitala, wiec nie mam terminu cesarki, nie wiem, czy w ogole w tym szpitalu bede rodzić i do tego jestem wykończona. Najchetniej bym coś rozniosła na strzępy. Grrrr.....

asencja- współczuję kcohana, podrzucę Ci mojego teścia, mozesz się na nim wyładować hehehe.

edit: możesz dowiedzieć się w innym czy zrobią Ci cesarkę?

milusia- piękny domek, te chcę taki:))

Mój super dzielny synek był bardz grzeczny u fryzjera:))))) jest jeszcze przystojniejszy w nowej fryzurce, nie mogę się napatrzeć na niego:)))

Ostatnia edycja:
reklama
asencja- współczuję kcohana, podrzucę Ci mojego teścia, mozesz się na nim wyładować hehehe.

edit: możesz dowiedzieć się w innym czy zrobią Ci cesarkę?
No pewnie mi zrobią, tylko następny najbliżej, to centrum Warszawy. Tutaj (w Pruszkowie) do szpitala mąż miałby 5 min. drogi i mógłby obracać kilka razy dziennie, zajmując się jednoczesnie nami i Krystiankiem. Do szpitala w wawie mamy 1 godz. bez korków (z korkami kolo 2), co jest bardzo dużym utrudnieniem. Krystiankiem ma sie zająć moja mama, która sobie radzi tylko ze spacerami i z zabawą z nim. Nie wie co mu dać do jedzenia (nawet jak napisałam czarno na białym, to przeinnacza i nie pamieta), nie radzi sobie ze zmianą pieluchy, a o kąpieli wole w ogole nie mysle. Nie wiem co zrobic :(

Do góry