Kahna
Fanka BB :)
tarnówl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
liza, starszaki chodza do przedszkola? czy jestes ciagle z nimi w domu???
ja do pracy chodze 2 razy w tyg, a jak julus pojdzie za 2 lata do przedszkola bede chodzila codziennie.
No pewnie mi zrobią, tylko następny najbliżej, to centrum Warszawy. Tutaj (w Pruszkowie) do szpitala mąż miałby 5 min. drogi i mógłby obracać kilka razy dziennie, zajmując się jednoczesnie nami i Krystiankiem. Do szpitala w wawie mamy 1 godz. bez korków (z korkami kolo 2), co jest bardzo dużym utrudnieniem. Krystiankiem ma sie zająć moja mama, która sobie radzi tylko ze spacerami i z zabawą z nim. Nie wie co mu dać do jedzenia (nawet jak napisałam czarno na białym, to przeinnacza i nie pamieta), nie radzi sobie ze zmianą pieluchy, a o kąpieli wole w ogole nie mysle. Nie wiem co zrobicasencja- współczuję kcohana, podrzucę Ci mojego teścia, mozesz się na nim wyładować hehehe.
edit: możesz dowiedzieć się w innym czy zrobią Ci cesarkę?