reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
PaulaBaby ja we wtorek myłam okna i wieszałam firanki,oczywiście ostrożnie.Wczoraj myłam podłogi,bo ciągle wydaje mi się,że niedługo Maluch przyjdzie na świat i muszę miec posprzatane.
Zapowiedziałam mężulkowi,że i tak musi sprzatnąc przed Naszym powrotem do domciu.
Muszę jednak dodać,ze duszę jak parowóz i te stopy...Jak tylko ukucnę,to ze wstaniem mam duuużżżżyyyy problem.

PaulaBaby ja we wtorek myłam okna i wieszałam firanki,oczywiście ostrożnie.Wczoraj myłam podłogi,bo ciągle wydaje mi się,że niedługo Maluch przyjdzie na świat i muszę miec posprzatane.
Zapowiedziałam mężulkowi,że i tak musi sprzatnąc przed Naszym powrotem do domciu.
Muszę jednak dodać,ze duszę jak parowóz i te stopy...Jak tylko ukucnę,to ze wstaniem mam duuużżżżyyyy problem.

Praktycznie Ci się wcale nie dziwię.... też mnie już opanował jakiś świr na punkcje porządku, jeszcze tylko jedno okno i wnieść wózek do pokoju...... też bym chciała to już mieć za sobą... mimo że to 38 tydz.
A jaki wybrałaś sposób porodu??

Witam ponownie wszystkie sierpióweczki po straaasznie długiej przerwie. Miałam długi czas problem z necikiem, a później wiele spraw do załatwienia. Tyle przez ten czas napłodziłyście, że nie dam rady tego nadrobić. Pewnie część z Was ma już swoje maleństwa po drugiej stronie brzuszka, a ja nadal czekam chociaż brzuszek już taki wielki, że ledwo daje radę chodzić na tych moich spuchniętych nogach :-(
Pozdrowionka dla Was wszystkich :-)

Szuszu Olcia jest słodka :-) właśnie sobie smacznie śpi a tu brutalna mamusia będzie budzić i kąpać, ale potem będzie nagroda w postaci mleczka ;-)
a ja przez chwilę myślałam, że Ty już się rozpakowujesz ;-)

co do wagi dziecka w ciąży to powiem Wam, że w pon na wizycie mojej wyszło 4500, lekarzowi w szpitalu 3800, potem moja gin w szpitalu mi robiła i było 4100 no i mała urodziła się właśnie 4110 ;-) także co sprzęt i oko to inna waga ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry