reklama
Będę Ci ogromnie wdzięczna...... a dlaczego masz cc jeśli można?? nie odwraca się??
Mam bardzo zwężoną miednicę i to w każdym wymiarze..
edyta.editt
Fanka BB :)
PaulaBaby ja we wtorek myłam okna i wieszałam firanki,oczywiście ostrożnie.Wczoraj myłam podłogi,bo ciągle wydaje mi się,że niedługo Maluch przyjdzie na świat i muszę miec posprzatane.
Zapowiedziałam mężulkowi,że i tak musi sprzatnąc przed Naszym powrotem do domciu.
Muszę jednak dodać,ze duszę jak parowóz i te stopy...Jak tylko ukucnę,to ze wstaniem mam duuużżżżyyyy problem.
Zapowiedziałam mężulkowi,że i tak musi sprzatnąc przed Naszym powrotem do domciu.
Muszę jednak dodać,ze duszę jak parowóz i te stopy...Jak tylko ukucnę,to ze wstaniem mam duuużżżżyyyy problem.
Mam bardzo zwężoną miednicę i to w każdym wymiarze..
To skoro tak to życzę powodzenia.... i tej ogromnej radości
PaulaBaby ja we wtorek myłam okna i wieszałam firanki,oczywiście ostrożnie.Wczoraj myłam podłogi,bo ciągle wydaje mi się,że niedługo Maluch przyjdzie na świat i muszę miec posprzatane.
Praktycznie Ci się wcale nie dziwię.... też mnie już opanował jakiś świr na punkcje porządku, jeszcze tylko jedno okno i wnieść wózek do pokoju...... też bym chciała to już mieć za sobą... mimo że to 38 tydz.
A jaki wybrałaś sposób porodu??
edyta.editt
Ja to tylko sn-no chyba,ze pójdzie coś nie tak i cc bedzie niezbędna,ale mam nadzieję,ze urodzę naturalnie.
Wicie gniazda mam juz od 1,5 m-ca.
Wicie gniazda mam juz od 1,5 m-ca.
Witam ponownie wszystkie sierpióweczki po straaasznie długiej przerwie. Miałam długi czas problem z necikiem, a później wiele spraw do załatwienia. Tyle przez ten czas napłodziłyście, że nie dam rady tego nadrobić. Pewnie część z Was ma już swoje maleństwa po drugiej stronie brzuszka, a ja nadal czekam chociaż brzuszek już taki wielki, że ledwo daje radę chodzić na tych moich spuchniętych nogach :-(
Pozdrowionka dla Was wszystkich :-)
Pozdrowionka dla Was wszystkich :-)
edyta.editt
Witaj Shadow-jak tylko zobaczyłam Twój nick-to od razu zajrzałam co u Ciebie.
mlodam
mama Oleńki
Szuszu Olcia jest słodka :-) właśnie sobie smacznie śpi a tu brutalna mamusia będzie budzić i kąpać, ale potem będzie nagroda w postaci mleczka ;-)
a ja przez chwilę myślałam, że Ty już się rozpakowujesz ;-)
co do wagi dziecka w ciąży to powiem Wam, że w pon na wizycie mojej wyszło 4500, lekarzowi w szpitalu 3800, potem moja gin w szpitalu mi robiła i było 4100 no i mała urodziła się właśnie 4110 ;-) także co sprzęt i oko to inna waga ;-)
a ja przez chwilę myślałam, że Ty już się rozpakowujesz ;-)
co do wagi dziecka w ciąży to powiem Wam, że w pon na wizycie mojej wyszło 4500, lekarzowi w szpitalu 3800, potem moja gin w szpitalu mi robiła i było 4100 no i mała urodziła się właśnie 4110 ;-) także co sprzęt i oko to inna waga ;-)
Ostatnia edycja:
reklama