Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój Wi ma 3700g!!!! A ja mam 160 w kapeluszu i jak ja dam radę? A jeszcze 3 tygodnie. Boziu jak mnie stres złapał. A lekarz do mnie, że bez problemu urodzę SN. Jakiś chyba porypany....Paula, skrót ten oznacza siłami natury :-)akutan to masz wagę jak mojegoa co ozn. skrót SN?:-)
chcesz mnie wyprzedzić, czy nie wyobrażasz sobie weekendu beze mnie na BB ?

Szuszu nie strasz i zaciskaj nogi !
Szuszu,a to dlaczego?chcesz mnie wyprzedzić, czy nie wyobrażasz sobie weekendu beze mnie na BB ?
Bishopka, trochę nie w porę.. już jechałam do apteki po ten KATAREK i jestem jego posiadaczem, więc już nie oglądam na allegro bo mi odbije szajba
maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).
Nie zniosę już więcej porodów przez weekend, teraz moja kolej i koniec