reklama
Hej,
poczytałam was, nie jestem w stanie odpowiedzieć wszystkim.
Cookies- gratulejszyn
Saaga- witaj w domku
Tyle zapamiętałam.
A jaka ja jestem przerażona
mój Wi ma 3700g!!!! A ja mam 160 w kapeluszu i jak ja dam radę? A jeszcze 3 tygodnie. Boziu jak mnie stres złapał. A lekarz do mnie, że bez problemu urodzę SN. Jakiś chyba porypany....
poczytałam was, nie jestem w stanie odpowiedzieć wszystkim.
Cookies- gratulejszyn
Saaga- witaj w domku
Tyle zapamiętałam.
A jaka ja jestem przerażona

Paula, skrót ten oznacza siłami natury :-)akutan to masz wagę jak mojegoa co ozn. skrót SN?:-)
mlodam
mama Oleńki
Paula nie ma za co :-) ciekawe jaka waga u Ciebie się sprawdzi ;-)
Bishopka rozsypania szybkiego zyczę! dobrze że upałów nie ma, a powiem wam, że cudo jest nie mieć zgagi i stópki nie spuchnięte :-)
Bishopka rozsypania szybkiego zyczę! dobrze że upałów nie ma, a powiem wam, że cudo jest nie mieć zgagi i stópki nie spuchnięte :-)
Marcelinaa
Fanka BB :)
Szuszu nie strasz i zaciskaj nogi !
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Szuszu,a to dlaczego?
chcesz mnie wyprzedzić, czy nie wyobrażasz sobie weekendu beze mnie na BB ?
Bishopka, trochę nie w porę.. już jechałam do apteki po ten KATAREK i jestem jego posiadaczem, więc już nie oglądam na allegro bo mi odbije szajba
maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).

Bishopka, trochę nie w porę.. już jechałam do apteki po ten KATAREK i jestem jego posiadaczem, więc już nie oglądam na allegro bo mi odbije szajba

maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).
reklama
Szuszu nie strasz i zaciskaj nogi !
Nie no chyba doczekam do poniedziałku, ale brzuch boli i nie przestaje;-)
Szuszu,a to dlaczego?chcesz mnie wyprzedzić, czy nie wyobrażasz sobie weekendu beze mnie na BB ?
Mucha i jedno i drugie