reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja sie nie martwie porodem juz ten bol przezylam chce tylko urodzic ja w terminie i zeby byla zdrowa nic wiecej nie chce
wszystkie tego chcemy dla swoich dzieci
klaczku bedziesz miec synka chyba ze taka leniwa dziewuszka bedzie w co watpie moj wiki tez tak mi robil ze raz czulam takie delikatne ruchy a czasami wogole i to bylo tak od samego 19tc do porodu a teraz juz od 16 tc czuje ruchy i z tygodnia na tydzien coraz mocniejsze no i mam dziewuszke Agatke:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asia jak leżeć to leżeć.
Pamiętaj,żeby jak mniej chodzić po schodach i nie wolno pod żadnym pozorem podnosić rąk do góry.
Leżałam 25 tygodni i wiem co mówię .Na początku sobie pozwoliłam na wędrówki i potem było tylko gorzej.
Lepiej jest odczekać troszkę aż się uspokoi i dopiero potem powolutku spacerować.
Ja mogłam tylko 4 razy dziennie wstać do toalety ...

Vjolka -witaj kochana.
Super ,że z maleństwem oki.
Piękne fotki.

Ogarnęłam się nieco,nieco poczytałam w biegu i została mi godzinka do seminarium,a jeszcze pytań dla mentorki nie wysłałam
Pracy domowej też nie odrobiłam

Byłam teraz jeszcze w sklepie 3 raz dziś .
Tym razem Darkowi się przypomniało,że teściowa ryby smażonej by zjadła i trzeba było kupić .
Jutro rano usmażę i taką świeżutką Mirunkę D. teściowej do szpitala zawiezie.
A niech ma od tej najgorszej synowej .
Dziś teść powiedział,że jak mamy ją dokarmiać codziennie to mamy wziąć pieniądze z jej renty ,bo to przecież kosztuje...:baffled::baffled::baffled:
Darek mu odpowiedział ,że chyba słońce dziś zbyt mocno grzało i tata udaru dostał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
Z reszty ryby zrobię po grecku i będzie na weekend co zawieźć teściowej ;-);-)
Na niedzielę zażyczyła sobie flaki tym samym ustawiając mi menu domowe na kilka dni ;-):baffled::baffled::-D:-D:-D

Martyna dzięki za oświecenie, nie pierwszy raz zdarza mi się zbyt pochopnie połączyć kilka różnych faktów w jeden, a później zadaję głupie pytania...
kasia2011
mój suwaczek zasuwa? Nieeeee, po prostu dawno się nie odzywałam i stąd ten przeskok :-D Dobrze, że Twoja buba duża się urodzi- im większe tym lepsze, więcej ciałka do kochania :-)
kłaczek nasze autka to rówieśnicy :-D naszemu w tym roku też 14 lat stuka, wprawdzie jest regularnie wypieszczany przez męża (ma więcej kosmetyków niż ja :szok:) i nie wygląda jak na swój wiek, ale niestety z każdym miesiącem coraz częściej się psuje więc czas najwyższy zmienić gadzinę na nowszy model.

[...] chwycić dłoń Boga i walczyć o swoje marzenia, wierząc, że ich spełnienie dokona się zawsze we właściwym momencie.

wierzmy w to!!!!!!

trzymam kciuki za wszystkie.... cieszę się z waszych pomyślnych wizyt.....gratuluję cudnych cudeniek, cosików:)

mam lekkie zahamowanie, doła czy jak tam jeszcze to można nazwać..... jest mi zle.... bo ciągle coś się pałęta wokół mnie........
leci z pi*** leci z du*** brzuch boli, głowa boli... goraczka jest... jajniki bolą...ciągle coś i coś!!

Kasiu, ja cos czuje ze chlopak. Od jakiegos juz czasu mam takie przeczucie...
Poroniona, Fiescik zwany Owsianka nie jest jakos specjalnie wypieszczony kosmetykami, ale jest zadbany - Rajmund kazde stukniecie i kazda potencjalna awaria usuwa niemal zanim sie pojawi. Sam potrafi i lubi to robic wiec nie ma opcji zeby samochod niedomagal. Autko chodzi jak zloto i tak naprawde to wcale bym sie nie chciala go pozbywac.

Nie naskrobię za wiele, ale cieszę się, że wizyty udane.
V_jolka - super, że jesteś.
kasia2011 - byle zdrowa.
Martyynaa - dobrze psycholog gada, duszenie w sobie tylko pogarsza sprawę, ale zacznij sobie może wmawiać (mi to pomogło), że moje dziecię nie chce mamy mazgaja tylko silną mamusię, którą może się pochwalić wśród kolegów-Aniołków. Może głupie dla mnie dobra terapia, bo po prostu w to uwierzyłam i wierzę do dziś. A łzy - mi po 3 latach płyną...

Buziaki dla wszystkich :)

Poroniona - dopiero co pisałaś posta o tym liczeniu na kolanie, a Ty już w połowie - bardzo się cieszę.
As - a długo teściówka jeszcze w szpitalu poleży?

As - a długo teściówka jeszcze w szpitalu poleży?
Lili w poniedziałek minęło 6 tygodni jak jest w szpitalu.
Zrobili wszystkie możliwe badania.Na dzień dzisiejszy wiadomo,że :
Silna anemia,cukrzyca,OB ok.150 i niewydolność nerek.
W ciągu tego czasu nerki jej stanęły zupełnie 2 razy .Cały czas na Furosemidzie w kroplówkach jedzie .
Zrobili już pobranie szpiku z mostka i wykluczyli szpiczaka,zrobili badania pozaszpitalne na Kolagenozę wielonarządową i też nic .
Teraz czekamy na ustalenie daty biopsji nerek ,ale to nie wiadomo kiedy i nie wiadomo gdzie.
W jej przypadku podjęły się tylko 2 szpitale na ten zabieg.
Trzeba czekać na wolne miejsce ,a do tego czasu nic już nie zrobią i musi leżeć na oddziale...

Lilijana:poroniona :rzeczywiscie pamietam jak Poroniona cos tam liczylas na tym kolanie,ale nie mog skojarzyc kiedy co?
Pilne:sory ze zbaczam z tematu ale wariuje;piosenka na wesele,jaka zadedykowac bratu? a drga dla ?taty na 50urodziny? jakies pomysly:piszcie na martyynaa81@gmail.com zeby nie zasmiecac forum,pisalam na innych ale tam malo osob i malo kto czyta

Ostatnia edycja:
reklama
As - no to doopa, mam nadzieję, że miejsce szybko się znajdzie, ach i patrz przyjaciół poznaje się biedzie
Martyynaa - pytałaś o tą szyjkę, ja kazałam sobie badać na każdym comiesięcznym badaniu, choć lekarz sam z siebie to robił, badanie można zrobić na dwa sposoby dopochwowo USG i przez brzuch. Prosiłam by za każdym razem mierzył no i by mi pokazał jak długa jest na monitorze.

Do góry